Odchod od manžela
Ahojte,prosím vás o radu. Chcem odísť od muza do podnájmu, lebo žiť sa s nim už nedokážem. Následne chcem požiadať o rozvod. Čo robiť, ak muž nebude chcieť deti pustiť, ak aj povedia,že chcú byť so mnou? Majú 10 a 14 r. Nechcem utiecť,keď nebude doma,lebo sa bojím jeho agresivity. Chcem to urobiť s pomocou rodičov, ktorí mi pomôžu so sťahovaním.Velmu sa bojím jeho reakcie. Aj neodídem teraz, tak už ozaj prídem o zdravie.
Ďakujem za všetky rady
Podat ziadost o rozod, zaroen na sude vybavit zverenie deti do tvojej opatery a upravu stku s otcom. Sice to nezaruci, ze nebude robit problemy, ale ak budes "mat papiere v ruke" mozes sa dozadovat aj asistencie policie.
kým nemáš deti zverené do tvojej starostlivosti. môže si ich kedykoľvek zobrať naspäť....ako rodič má rovnaké práva ako ty.....
Ja by som len dodal že dotyčná pimma zadávateľka otázky sa už len za strohého oznámenia a pomoci rodičov uz odsťahovala do podnájmu.Samozrejme bez žiadnych dramatických a divadelných predstavení o ktorej jej vlastne ako aj v tomto prípade ide.Jej prvoradá úloha je vytvoriť dojem na blízke okolie a známych, ze ona je ta obeť domáceho násilia a podobných veci.Žial pravda je že dotyčná takto maskuje svoje zlyhania vo vzťahu a jediným jej ohrozením zdravia je skrytý dlhoročný alkoholizmus a ine závislosti.
Ja by som len dodal že dotyčná pimma zadávateľka otázky sa už len za strohého oznámenia a pomoci rodičov uz odsťahovala do podnájmu.Samozrejme bez žiadnych dramatických a divadelných predstavení o ktorej jej vlastne ako aj v tomto prípade ide.Jej prvoradá úloha je vytvoriť dojem na blízke okolie a známych, ze ona je ta obeť domáceho násilia a podobných veci.Žial pravda je že dotyčná takto maskuje svoje zlyhania vo vzťahu a jediným jej ohrozením zdravia je skrytý dlhoročný alkoholizmus a ine závislosti.
@anonym_6485db ?
@anonym_6485db a ty si co spravil aby si udrzal vas vztah?
@pimma menej chlastať
@astley ahoj môj budúci ex manžel. Ďakujem,že si mi odpovedal na otázku a tým mi pomohol usvedčiť ťa, ako ma už niekoľko rokov sleduješ,prenasledujes a tyras. Vrátane sociálnych sietí, mobilu, auta, domu a iných platforiem. Dúfam,že tvoja budúca partnerka nebude takto trpieť a dá ti všetko to, čo ti u mňa chýbalo,aj keď som ti dala všetko. Želám ti šťastný život bezo mňa!
@astley ahoj môj budúci ex manžel. Ďakujem,že si mi odpovedal na otázku a tým mi pomohol usvedčiť ťa, ako ma už niekoľko rokov sleduješ,prenasledujes a tyras. Vrátane sociálnych sietí, mobilu, auta, domu a iných platforiem. Dúfam,že tvoja budúca partnerka nebude takto trpieť a dá ti všetko to, čo ti u mňa chýbalo,aj keď som ti dala všetko. Želám ti šťastný život bezo mňa!
@pimma to fakt je on ?
@pimma Wau normálne ti tlieskam ze maš neskutočný dôkaz ako ťa sledujem na verejnom fóre a odpovedám na verejnú otázku pod tebe a mne dlhoročným známym nickom.Bohužiaľ ľudia tu nevedia kto každý si tu chodí po rady a za čo vsetko su ľudia schopný sa skrývať len aby vyzerali ako obeť.Už len to ako a kde zadavaš otázky svedčí o tvojej pokrývenom charaktere,neuvaženosti a neschopnosti komunikovať o rodinných záležitostiach.Ale rozumiem tvojej potrebe radsej zo seba urobit obeť "vraj " domáceho násilia.Keď dokážeš na svoju vlastnú mamu napísať že je manipulatorka a ze s ňou nevydržíš viac ako 2dni v spoločnej domácnosti,tak je samozrejme pre teba úplne normalne takto nazývať a opisovať aj mňa.Presne takto sa správa a rieši veci človek ktory sa skrýva za svojimi dlhoročnými problémami zavislostami a dlhoročným skrytým alkoholizmom. Aj podľa času kedy si písala túto odpoveď je jasne ze uz mas nejaké tie poháre alkoholu v sebe,nakoľko starostlivá matka by uz po všetkej tej domácej starostlivosť o rodinu a domácnosť dávno unavená spala.Ale to sa samozrejme teba netýka, tvoj život su sociálne siete,alkohol a ine závislosti a,kamarátky tebe podobných.....Samozrejme ľahšie je hrať obeť ako sa pozrieť do zrkadla,veď tu ti nevedomé dámske publikum ešte aj zatlieska.Ono ti ta maska raz spadne a školský rok ešte len začína...

@pimma nemám skúsenosť, len jedna rada mi napadá, nech pri tom sťahovaní nie sú deti. Proste nech ich minie čo najviac konfrontácií, kriku a pod. Držím Ti veľmi palce❤️