icon

Odchod od partnera, ako sa to dá zvládnuť?

dida888
13. okt 2018

Ahojte mamičky idem si k vám pre radu. S partnerom sme spolu 8 rokov mame 2 zdravé detičky (5r.,2tyzdne). Neviem ani ako začať, som vo vzťahu v ktorom som nešťastná. Žijem s partnerom, ktorý je nonstop v práci - živnostník. Čiže skoro vôbec mi nepomáha, no v poslednom čase je to neúnosné. Jeden deň voľna si vzal a aj to večer sa zobral a išiel radšej na hokej ako by bol s nami, keďže nás poriadne nevidí keďže skoro ráno odchádza a vracia sa až večer domov. A dnes sa ráno vzal že ide pomôcť otcovi na chatu rúbať drevo a do teraz domov neprisiel, z chaty vraj odišiel už o 14hod. Hrala som urazenu takže telefón som nedvihala skrz toho ze si myslím ze ma inú a skrz toho ze nie sme mu prednejsi. Zistila som ze si zmenil heslo na mobil, že opäť navštevuje pokec a včera v no i zo sna hovoril citujem:Ak si myslíš ze za tebou nebudem často chodiť, si na veľkom omyle. Keď som mu to povedala ze mam podozrenie tak sa ma opýtal ci som normálna? Ze len hlúposti mi po rozume chodia. Je pivar vypije ich dosť už to mi vadí a nevie sa toho vzdať ale ja už nevládzem v takomto vzťahu byť. Ako ste to zvládli bez partnera? Dá sa to? Bojím sa ako to zvládnem, nemám kam ísť, až na svoju mamu no s nou nejaký extra vzťah nemám no iná možnosť by zatiaľ neexistovala. Prepáčte že tak otvorené píšem a žiadam radu ale neviem komu by som sa mohla zdôveriť nemám tak kamarátky a som už zúfalá a na dne. Ďakujem krasne

Strana
z2
tova
14. okt 2018

@dida888 prestan sa s nim hadat, cakat kedy pride, spovedat ho. Ani sa ho nepytaj, proste nech pride ako navsteva. Priprav si to tak, ze mas na starosti deti, ked potrebujes chvilu pomoct daj deti k svojim rodicom na par hodin a zij si ako slobodna matka. (nehladat rychle nahradu, ineho muza) proste aby deti mali navarene, kludnu domacnost, vezmi ich von, ked sa k vam on pripoji raz za cas ok, netlac ho, starsi asi chape ze otec neni doma, povedz mu len ze otec pracuje, nenadavaj na no pred synom atd... To sa casom ukaze akym smerom to pojde. Bitky a alkohol by som v manzelstve nezniesla, ale viem si predstavit ked zena muza vyprovokuje v zlej chvili. Moja suseda to mala podobne, chodila s modrym okom, po 5r. ho chvali aky je najlepsi muz, vzal si ju, a navonok sa zdaju ako rodinka ktorej vsetko klape. (on pije nadalej ale aj ona sa pridala doma vecer ale tak im to vyhovuje) deti su uz na ZS

dida888
autor
14. okt 2018

@tova auto nemáme.. Ale ta aplikácia by ma zaujímala neviete presne prosím vás ako sa vola?

dida888
autor
14. okt 2018

@tova ďakujem pekne😊

sonka80
14. okt 2018

No veru nemile citanie ale nie si jedina ver mi, silno drzim palec!

martina833
14. okt 2018

@dida888 Je to zlé a iné to pravdepodobne nebude, budeš sa len neustále trápiť, niečo od neho očakávať, obaja budete z toho oprávnene frustrovaní, človeka nezmeníš, on za to nemôže, ale je taký, aký je, z toho, čo píšeš a aj to, že nie ste zobratí o ňom pár vecí napovedá, buď zmeníš svoj postoj, očakávania a zariadiš si život s ním tak, aby si bola šťastná a spokojná, prispôsobíš sa alebo od neho odíď a to hneď, pomôcť ti môže psychológ, centrá pre pomoc ženám a pod., je to ťažké, ale podľa mňa sú len tieto 2 možnosti

matymaty
14. okt 2018

@lindusss2016 mam deti a viem ako to bolo so mnou a dá sa všetko zvládnuť

dida888
autor
15. okt 2018

Ďakujem ženy za vaše názory a rady 😊 určite nebudem konať v afekte nervov, po premýšľam vezmem si klady a zápory, čo by bolo najlepšie pre mňa a pre deti a rozhodnem sa. Na moje počudovanie som až veľmi kľudná, a aj som kľudne reagovala keď som s nim komunikovala. Verím tomu ze každým dňom som silnejšia a silnejšia 😊

lindusss2016
15. okt 2018

@matymaty bno opakujem, ze je rozdiel v pricine. Ze sa flaka s kamaratmi a klame, nie je ore mna dovod tahat deti do byvania s mamou, s ktorou ani moc nevychadza, to by boli same hadky. Ked mas doma ozrana, nervaka, gamblera alebo ineho psychopata, ktory sa aj prejavuje, je lepsie odist. Ale ist s malymi detmi, lebo ja nie som s muzom stastna??? To sa podla mna da vydrzat aspon do tej skolky a potom si moze zariadit lepsi zivot

matymaty
15. okt 2018

@lindusss2016 ano plne súhlasím

Strana
z2