icon

Odchod partnera do zahraničia

ariannazara
16. mar 2016

Babyyy prvy krat v zivote tu zakladam temu potrebujem podporu hlavne tych ktore ste si tym presli.Vcera odisiel moj priatel do zahranicia(4roky sme vzdy boli spolu) obaja to nesieme zle,vkuse placem je to na 28 dní a potom 7 dní doma dufam ze to zvladneme;) dajte nejaky typ ako sa nezblaznit 😖

Strana
z3
maxiva
21. mar 2016

@mb269 no asi tak,ale aka mudra sa robi 😠 pozeram,ze mas zase novu fotku,uvau zena vyzeras tam ako modelka 😀 😀 pockaj za chvilu ti napise,lebo ti bude zavidiet 😉 😉

mb269
21. mar 2016

@maxiva aale coby len pripravujem svoju mysel na leto 😎 😎 😎 😀 😀 😀

maxiva
21. mar 2016

@mb269 ja som dala vyrobit tapetu z fotiek,ktore mame z dovoleniek a mam ju v obyvacke 😉takze ja sa celorocne pripravujem na leto 😀 😀 😉

ariannazara
autor
21. mar 2016

@evkakorcek Už je týždeň preč ani neviem ako 🙂 zbehlo to zachvíľu je doma áno chodím do práce aj do školy na VŠ sa snažím učiť 😀 i ked sa mi viac nechce ako chce 🙂 Dúfam že to zvládneme a budeme si žiť na ako takej úrovni a nebudeme musieť žiť od výplaty k výplate a moj makať v dvoch prácach len aby sme sa ľubili a žili šťastne až na veky 😀 Dnes je taká doba že si nevyberáme a sme radi zato čo máme no ked si chceš žiť trochu lepšie a nepočítať každé jedno euro tak sa musí niekto obetovať, zatiaľ deti nemáme jedna moja známa tak žije už roky rokúce maju jedno dieta teraz budu mat druhe a už si uplne zvykla muž robí v Rakúsku a chodí domov fakt len občas v lete strašne málo v zime je doma na podpore ale už sa podľa mňa aj tešila že ide do práce po rokoch už ked si človek zvykne a zabehne sa aj deti tak sa to úplne dá 🙂

tova
22. mar 2016

@maxiva @mb269 @cincila18 samozrejme moj si vezme aj tretiu pracu aby som si sunky valala, aj sa o mna postara nemusi cestovat ku klientkam 😀 co chlap nenajde doma musi hladat inde 😀 😀

zuzu7899
22. mar 2016

Moj manzel je tiez kamionista a pracuje takto cely zivot .Sme spolu 11 rokov a mame dve deti .Neviem ci je to zvyk alebo nie no ja neviem co je to aby bol kazdy den doma.Nepoznam to.Ale zase sa ho nevieme dockat ked pride a zijeme normalne.Neni to len o vztahu,musis uvedomit ze do prace sa chodit musi a to ze ma cestou rumunecky to ani necitaj.Vies ako sa hovori ked to bude chciet urobi to aj ked obrazne budes sediet vedla neho.Zarabat sa musi a zase z druhej strany budete si vzacnejsi 🙂 🙂 .

alaguema
22. mar 2016

@ariannazara pre rodinu to nie je najlepšie riešenie. Kým ste bez detí, tak je to ok, aj keď 28 dní nie je málo. Ale aspoň si budete vzácnejší 🙂 Ak začnete uvažovať nad bábom, tak by ste asi mali hľadať iné riešenie. Mm nie je kamionista, ale cestuje pracovne pravidelne a dosť často, ale robí krátke obchodné cesty (3-4 dni v priemere). Dokopy je za celý mesiac preč možno 10 dní. To sa dá v pohode zvládnuť a ani deti to nepociťujú nejak extrémne. Výnimočne musí odísť na 10 - 14 dní v kuse a vtedy to pociťujeme už podstatne viac. Chýba deťom, chýba mne, všetky denné povinnosti sú na mne. Ale vcelku sa tento náš model zvláda úplne v pohode, je to tak akurát. Pár krát do roka mať muža doma, ako tu niektoré ženy píšu, vzťah buď pochová, alebo si nejak zvyknú a fungujú, ale o normálnom rodinnom živote sa v tomto prípade nedá hovoriť. A myslím, že ani v prípade, ako je teraz ten váš - 28 dní vonku a týždeň doma...pre bezdetné páry áno, pre rodiny nie. Chápem, že niekto nevidí iné možnosti, že si zvyknú a nakoniec to obom vyhovuje, ale deťom otec chýba.

ariannazara
autor
22. mar 2016

@tova uz vypadni lebo tvoje komentare su na takej urovni ze sa to neoplati ani komentovat takze sa chod vencit niekam inam caaauuu ✋✋✋

cincila18
22. mar 2016

@tova ano, mas pravdu... ked chlap nenajde pracu doma, musi hladat inde 😝

maxiva
22. mar 2016

@cincila18 pockaj o chvilu bude jej manzel hladat nieco ine mimo domu,ale praca to nebude 😉 😎

maxiva
22. mar 2016

@tova vies co ?je mi ta luto ☹ ty si vlastne tak zakomplexovana zenska,ze si stale nepochopila,ze tu nikto NENI NA TEBA ZVEDAVY 😎

mizupizu
22. mar 2016

My sme tak žili asi 10 rokov, ale to chodil muž do Rakúska na týžden max dva a doma bol potom cca 5 dni. Kým sme nemali deti chodila som ja do prace aj do školy, tak mi to nejako rýchlo ubehlo a mala som čas viac sa venovať sebe. Potom prišli deti a to už som znášala tažšie keď odchadzal, lebo som videla, ze aj tie deti to už vnímajú. Teraz už vyše polroka žijeme spolu cela rodina vo Viedni a je to super, ze sme každý deň spolu. Zvyknúť sa dá na všetko len či to za to stojí.

Strana
z3