icon

Odišla som z domu kvôli hádkam a urážkam

10. nov 2024

Odisla som kvoli nadavkam, urazkam. Mame spolu dieta ktore ma tiez zacalo mat na haku. Nepocuva ma. Je prvak a do vsetkeho ho musim nutit. Ucenie s nim trva aj 7 hodin. Som psychicky vycerpana zo vsetkeho. Odisla som od nich na hotel a nemam chut sa vratit. Ked pokricim po dietati lebo sa nechce ucit tak partner zvrieskne po mne. Normalne mam pocity ze mi na nich prestalo zalezat kvoli ich spravaniu. Partner mi povedal ze si donesie stetku domov ked pojdem prec a viete co? Mne je to jedno.

Strana
z2
mamutka
11. nov 2024

Žena ty len začni rozmýšľať a zodpovedz si otázku, prečo dovolíš, aby z tvojho dieťaťa vychovával agresívneho vulgárneho debila. Lebo ak sa otec takto chová k matke, to chuda malé od narodenia iné nepozná, potom logicky, čím je chlapec starší, tým viac kopíruje otca.
Ty si vazne myslis, že táto spoločnosť potrebuje viac vulgárnych blbcov? Ty si svojpravna, keď nechavas aby dieťaťu krivil charakter takýto zmrd? Ty máš vlastne bývanie a vydržiavas si tam kretena, ktorý robí z teba handru a z dieťaťa agresívneho psychopata? Nechcem vedieť, ako to s tvojim synom dopadne, keď ho hento hovado bude ďalej formovať. Nechcem ani vedieť komu všetkému tvoj syn v budúcnosti ublíži, lebo matka sa na to vysrala a nechala hovado pri dieťati! Tebe ešte vela ľudí v živote “poďakuje” keď svojho syna teraz nezachránis. Hlavne že si doma drzis “chlapa”

autor
12. nov 2024

@alickapusinka No ci veris ci nie naozaj sa s nim ucim tak dlho. On ma ADHD ma poruchu pozornosti takze vsetko mu trva. Diktaty maju pisat kazdy den a len kratky diktat trva hodinu.

autor
12. nov 2024

@nenne27 Ano vyhorela som. Potrebovala by som dovolenku a byt chvilu sama so sebou aby sa otecko trosku viac angazoval.

autor
12. nov 2024

@bielasovicka Pretoze nemam velmi na vyber ja pracujem dva dni a potom mam dva dni volno. Nemam rodicov zomreli, on nema rodicov tiez zomreli a nemal by kto byt so synom kym ja som v praci. On je momentalne na PN s vychadzkami takze vie syna odniest do skoly aj ho vybrat aj sa s nim naucit ked ja som v praci. Potom ked mu skonci PN budeme musiet riesit tento problem ze kto bude s malym kym my budeme v praci.

bielasovicka
12. nov 2024

Chápem ta

enmery
12. nov 2024

Uf, po pospedných správach Ti poviem, že váš skutočne POSLEDNÝ problém je, kto bude s dieťaťom, keď skončí PN. Takým ľuďom by sa mali brať deti-nikto iný nebude mať traumy a následky, len to dieťaťa. Už teraz to dáva masívne najavo cez učenie a ADHD za to
nemôže! A matka! Otec nič. Neskutočne smutné, v čom a ako bude žiť tento malý mužík. Ale ty riešiš, kto bude s ním po PN ,nie ako vykopnúť cocota a budeš ďalej traumatizovať na celý život dieťa. Fakt nie každá žena si zaslúži byť matkou a postavte sa aj na hlavu.

autor
13. nov 2024

@enmery Tak ho opatruj ty!!! Ja do prace musim chodit a ano je to problem kto bude s dietatom. Same ho predsa nemozem nechat!!! To neznamena ze si nezasluzim byt matkou!!!

enmery
13. nov 2024

Ja nemusím opatrovať tvojho syna. Ty si si ho urobila s magorom a ostávaš s ním a jediný, kto trpí, je ten chlapček a to si nezaslúži. Áno, nezaslúžiš si byť matkou.

autor
13. nov 2024

@enmery Ty tu nie si nato aby si niekoho oznacoval/a ci si zasluzi byt matkou alebo nie.

enmery
13. nov 2024

Ty tu si nato, už keď si si urobila dieťa, aby si ho chránila a dala mu pekný život. 7 hodín učenia!Chlapec kričí o pomoc!A ty nič, takže mi môžeš vyliezť na hrb, že som si dovolila popísať pravdu.

autor
13. nov 2024

@enmery Noa co ze sa ucime 7 hodin ked je nesustredeny tak co ma ist do skoly bez splnenia si domacich uloh? Mam ho ucit na lajdacenie? Chod moralizovat inde lebo podla profilu asi ani deti nemas.

enmery
13. nov 2024

Nie, máš odísť z tohto chorého vzťahu a zo 7 hodín by bola 1-2 max. Si matka, ktorá nevidí a nepočuje všetky signály sveta, ktoré jej dáva najavo syn. Hlavne, že budeš mať cocota doma.

yvanielka
13. nov 2024

Sústreď sa na syna, to nesústredenie môže mať hlbší problém. A možno keď budete sami zlepší sa aj jeho správanie a koncentrácia, na čo ti je niekto kto ti vulgárne nadáva ... A v tom vyrastá malý prváčik ktorý to má v škole náročné

mamamoni
13. nov 2024

Oddýchni si, vypni mobil alebo zablokuj toho primitíva a poriadne sa vyspi....Zajtra kým bude dieťa v škole zbehni do svojho bytu a vyhoď smeti. A čím skôr, pretože syn sa v toxickom prostredí k lepšiemu nenapraví...

Strana
z2