Odišli sme od svokry, lebo bola u nej chorá rodina
Ahojte som 38 tt. Ide o to že každý víkend chodíme ku svokre a tam chodí aj jej dcéra ktora ma tiež 5r dcéru. Hovoríme im že keď sú náhodou chorý nech nám to napíšu až tam nejdeme lebo však mám pred pôrodom a nechcem byť chorá. Volali nám či prídeme,že nech ešte tento víkend prídeme lebo že prídu aj známy a že nás chcú vidieť. Reku okej. Prišli sme a jej dcéra aj s malou horúčky,sople,kašlali, červené oči no akože celé zle. A ja že haló prečo ste nenapisali že ste chorý ? A že vraj nemám byť citlivka a že 4/5h vydržím s nimi v jednej miestnosti. Samozrejme som odišla aj s muzom lebo mám pred pôrodom a nechcem byť chorá proste. Svokrovci sa trz na mňa nasrali že kazim zábavu. Čo si o Tom myslíte.
Ja si myslím,že ľudia čo idú na návštevu s chorým dieťaťom tam kde je tehotná žena sú retardovaný. Dobre si spravila,ty by si mala byť tá urazená a nie svokra. Mne sa svokra vysmievala cez vianočné prázdniny že som poslala muža do druhého bytu nášho,nakoľko mal zápal priedušiek a pľúc ,aby sme to neschytali ja a mala ,hlavne mala nakoľko sme v auguste ležali na plucnom a na kyslíku ,ale veď aj muž jak onen ich navštevoval samozrejme,lebo príď synček,byť na Vianoce bez syna je asi na nevydržanie alebo neviem,a schytali zápal pľúc aj svokra aj svokor aj mužova sestra. Prešli 3 týždne a sú ešte stále mimo a nevedia sa z toho spamätať. Ale mne sa smiala. No comment 🙈🤣
Ved si pisala, ze sa to nestalo prvy krat. Takze uz na základe poučenia sa z minulosti by som tam nešla, hlavne naozaj nie v 38tt. Ale jasne, ze by ma nastvalo takéto správanie.
Na Slovensku ženu neštandardné takto sa obhájiť a stať si za svojim. Som na a teba a manžela pyšná.

Ja by som spravila to isté,čo Ty. Odišla by som. Je to od nich nezodpovedne a egoisticke, to Ty by si mala byt nasratá na nich. Držím palce!