Odkaz nevlastným mamám alebo aj rozprávkovým macochám
Ahojte ja by som sa vám len chcela týmto spôsobom takto pekne prihovoriť. Prihovoriť sa chcem práve vám, ženám "tým druhým" ktoré ste sa dostali do pozície nevlastnej matky, tým ktoré ste okolím vnímané ako zlé macochy z rozprávky na ktoré sú nastavené nereálne požiadavky, ktoré sa občas nedajú vôbec splniť.
Chcela by som vám povedať, pretože možno práve teraz to jedna z vás potrebuje počuť...
Si úžasná a silná žena, prosím nevzdávaj to aj keď je to ťažké. A bude to ťažké celý život. Nepočúvaj ľudí ktorí vedia o tom makový prd... Nevybrala si si ľahkú cestu, no keď ukážeš bonusovým deťom svoju lásku a srdce oni raz pochopia že ste svoje kroky mysleli dobre. I keď to niekedy vypálilo inak 🙂... Nie sme dokonalé a robíme veľa chýb. Bohužiaľ nikto vás nepripravy dopredu na realitu ktora vás čaká...
Pozdravujem a držte sa zenusky.
Lubte a podporujte bonusove detičky.. veď milujete ich ocka a oni sú aj jeho dielo 💕
Juj, keby to chcela čítať gazdina môjho exmanžela 😂 že treba vydržať každý druhý týždeň keď majú decká, ktoré su už po 10 rokoch vypiplane, samostatne a nedajú sa zavrieť do skrine 😂
Ja sa prihovaram aj za nevlastnych otcov, moja dcera takeho ma a je uzasny.
Áno toto by malo byť venované aj nevlastným otcom pretože sú rovnako dôležitý v rodine ako mami 💗🍀

Jednu takú “macochu” som mala, najúžasnejšia žena na svete, naozaj druhá mama 😍, stále sme v kontakte, aj keď už nie je mojou macochou.