icon

Odkryl Tiktok tajomstvá vo vašom vzťahu?

3. dec 2023

Ľudia, stala sa mi kuriózna vec resp. hádka! 😬 Mužova sestra sa čudovala, že môj muž má Tiktok! Noa?! Veď nevh má, aj ja mám. Dokonca si posielame vtipné videá. Označil ma ako sledujúceho a aj ja jeho. On má appku, čiže musel si zadať e-mail, alebo tel. číslo. Ja som išla cez facebook, keď sa dobre pamätám. Jeho sestra mu hovorila, že má na profilovke auto. Ona ani nevedela, že má tiktok. Proste bola prekvapená. On zase bol nervózný. Dávala mu otázky, že má účet ? apod. On, že nemá a má to len na pozeranie videí apod. On nechcel jej odpovedať a bolo to na ňom vidno. Tak som sa ho spýtala, že prečo neodpovedá normálne? Veď má účet, tak teraz čo?! A on tak vyskočil so slovami na mňa, že on ten tiktok nepoužíva len na pozeranie videí a tak. Úprimne? Ani ja a ani jeho sestra sme sa nepýtali, že čo pozerá, nepozerá …
Tak som si pozrela jeho profilovku. On tam má seba a nie auto. Zistila som,
že keď si stiahne appku, zadá si e-mail, môže mať 2 tiktok účty. Toto som nevedela, len
som sa čudovala na ten jeho výstup? Čo si o tom myslíte?
Čo potrebuje schovávať? Či mám bohatú fantáziu? Viete, ženská intuícia proste nepustí.

Strana
z2
mk1111111111
5. dec 2023

Mozem sa spytat? A co by mohol mat tajne na Tiktoku? Zial, u nas to nikto nema, myslela som, ze su tam nejake kratke videa. Ci aj nieco ine? Lebo, video nie je skodne, ci uz take, akebo onake. Tak, co tam este je? Nech som v obraze

Strana
z2