Odlúčenie od partnera na 3 mesiace
Ahojte ako ste zvladli odlucenie od partnera ak bol prec 3 mesiace. Ten moj ide na sudom nariadene liecenie. Musi ist lebo potom by mu hrozilo vazenie na rok kvoli sprenevere penazi. Ku mne je velmi dobry a kedze som strasne na neho naviazana neviem ako to vydrzim. Sme spolu len 2 mesiace a prave preto uz teraz mi je strasne smutno. Ako to vydrzat. Vdaka
@veronika900 a to sa odkedy za spreneveru peňazí, čo je v podstate podvod a trestný čin ide na liečenie? Ako z čoho sa ide liečiť? :D
Isto sa musel robiť aj znalecký posudok znalcom z odvetvia psychiatrie...takže neoprávnene ho tam.isto nikto neposlal.
fuuuuha...aj ja som s mojim len 2 mesiace a mali sme tak uzasny sex posledne dni ze sa az postel zlomila ale tak mi este rozum nevytrtkal ako tento tu pani zakladatelke...
Moja zlata budem za zlu a sprostu: ty si tak sprosta ze to az boli a po dalsie tatino by ti mal dat taku popisku ze stena ti da druhu vychovnu aby si sa spamatala....
alebo este tyzden vydrzat uz 8.meho ideme do skoly, koncia prazdniny
😅
@lubkavargova1 tak takto som sa dlho nezasmiala .... ale super napísané 👍

Je to vymyslena tema.

@veronika900 draha moja, tam je poradovnik, nie za zaplnit miesta 😀 😀 Joj sup tie ruzove okuliarky dolu bo az potom zistis, co je gambler zac a co vsetko dokaze vymysliet... A btw aj moja ex svokra hovorila, aky je on super- bo sa ho chcela zbavit 😝