icon

Odlúčenie od partnera na 3 mesiace

veronika900
1. jan 2018

Ahojte ako ste zvladli odlucenie od partnera ak bol prec 3 mesiace. Ten moj ide na sudom nariadene liecenie. Musi ist lebo potom by mu hrozilo vazenie na rok kvoli sprenevere penazi. Ku mne je velmi dobry a kedze som strasne na neho naviazana neviem ako to vydrzim. Sme spolu len 2 mesiace a prave preto uz teraz mi je strasne smutno. Ako to vydrzat. Vdaka

Strana
z3
xxxkatka
2. jan 2018

@veronika900 draha moja, tam je poradovnik, nie za zaplnit miesta 😀 😀 Joj sup tie ruzove okuliarky dolu bo az potom zistis, co je gambler zac a co vsetko dokaze vymysliet... A btw aj moja ex svokra hovorila, aky je on super- bo sa ho chcela zbavit 😝

sasa1310
2. jan 2018

@veronika900 a to sa odkedy za spreneveru peňazí, čo je v podstate podvod a trestný čin ide na liečenie? Ako z čoho sa ide liečiť? :D

leskky
2. jan 2018

Isto sa musel robiť aj znalecký posudok znalcom z odvetvia psychiatrie...takže neoprávnene ho tam.isto nikto neposlal.

lubkavargova1
2. jan 2018

fuuuuha...aj ja som s mojim len 2 mesiace a mali sme tak uzasny sex posledne dni ze sa az postel zlomila ale tak mi este rozum nevytrtkal ako tento tu pani zakladatelke...

Moja zlata budem za zlu a sprostu: ty si tak sprosta ze to az boli a po dalsie tatino by ti mal dat taku popisku ze stena ti da druhu vychovnu aby si sa spamatala....

alebo este tyzden vydrzat uz 8.meho ideme do skoly, koncia prazdniny

dharmasanata
2. jan 2018

😅

mimi1237
2. jan 2018

@sasa1310 ja tomu chapem asi tak ,ze tie prachy spreneveril koli gamblovaniu a tak mu sud akoze nariadil liecenie no ale mozno som naivna ,ale nic ine ma nenapada i ked pise ze ho dobehla minulost a vedie dobry zivot :D , no az ma z toho hlava rozbolela :P

katka2602
2. jan 2018

@lubkavargova1 tak takto som sa dlho nezasmiala .... ale super napísané 👍

sticker
andyka321
2. jan 2018

Je to vymyslena tema.

Strana
z3