Odpor k mužovi a jeho rodine
Musim sa niekomu vyrozprat. Pred dvoma mesiacmi sa mi narodila dcera. Zial predcasne. Dostala som covid nakazil ma muz.
Ide o to ze ma cim dalej tym viac chyta odpor k muzovi a k jeho rodine. Ja neviem co sa to stalo. Jeho matku som zacala neznasat uz pocas tehotenstva.
ked zostila ze som tehotna nasrala sa a kazdu chvilu cakala kedy potratim
Dieta volala votrelcek, mimozemstan atd. dokonca vyhlasila ze ja som neporodila dceru ale ju vybrali cize sa nenarodila :D ale bola vybrata :D obcas si myslim ze som mala radsej umriet...
O dceru sa muz nestara myslim to tak ze ju neprebali, nenakrmi z flasky ano viem na to som tu ja... len ze on ju nevie ani obliect chytit
aj teraz som naschval vysla do obyvacky a mala place a on si spi dalej a mam chut ho zadusit
Samozrejme za kazdu pic... vola rodicom ze toto a tamto...
Malej sme vsetko zabezpecili jasne z mojich penazi a vyhlasil ze vecicky pojdu dalej bratovi no a s tym ma na vytocil uz. Tak jeho rodicia kupili 3 dupacky a ja mam davat veci takemu co ani neprisiel neter pozriet?
ja sa normalne bojim ze raz vybuchnem a poslem ich do pi.. e :(
To nevadí kedy bol kupovaný... ja mám čerstvú skúsenosť s pred pol roka, musel ma vyplatiť za 7 rokov z každej jednej splátky, kotrá bola uhradená počas manželstva... byt bol jeho... tiež hulákal, že ja som celý čas neprispievala lebo on ma živil ( 1 a pol roka na materskej) a že on viac zarábal a bla, bla, bla, neuspel musel cvakať 🙂
rata sa to, lebo nehnutelnost splaca zo spolocnych penazi. @misinka26 - ja som myslela spolocny ucet - teda ze obaja mate rovnake prava ako spoluvlastnici uctu - nie ze ucet je jeho a mas len dispozicne prava. My sme mali ucty rozdelene. Zo vsetkych jeho setriacich pred rozvodom peniaze previedol neviem kam. Peniaze su fuc.
@dadis ... on robil v banke a tvrdil, že sa to už nedá mať spoločný účet... ja som mu verila nemala som dôvod neveriť mu... aj u nás zmizlo sporenie cca 11 tis čo bolo akože spoločné ale prístup mal on... ja som mala ale dobrú právničku a čo sa dalo dokázať z toho musel platiť... môj ex bol ešte aj taký vychcaný, že predal spoločné auto, ktorého náhradné kľúče a veľký techničák som mala ja, na polícii povedal, že VT stratil, vydali mu nový a on auto predal... keď je chlap chuj a má podporu svojej matky, ktorá je tiež sviňa, tak je to blbá kombinácia... a to u nás dva dni pred tým ako odišiel idylka, debata o druhom dieťati a tak, o dva dni už letel k milenke... o tri dni už unášal syna... dva roky bitka na súde... ale už to máme úspešne za sebou 🙂 ja som spokojná, na vlastných nohách poučená životom 🙂 a on ??? karma ho dobehla 🙂
@misinka26 u nás tiež veľmi zlé, my ešte rozvedení nie sme...ani nebudem písať, čo všetko bolo 😂 😂..tiež verim, že k tým peniazom sa dostanem, my sme chvilu pred rozvodom brali hypoteku na novy byt...chcel ju navysit o 50%, ze zainvestuje, ze za taky urok sa to oplati...myslis, ze viem kde je tych 30k?..nastastie mam vypisy aj mailovu komunikaciu, tak verim, ze sa k peniazom dostanem....ja po mojej skúsesnosti neverím, ešte niekedy budem mužom veriť
Tak presne v takom "vzťahu " žijem aj ja. Pre múdre radkyne....nie nebol taký pred otehotnením. Po siedmych rokoch som otehotnela a zmena. Lebo zrazu sa zamiloval počas mojho tehotenstva do kolegyne. Zrušil svadbu a mne nedal ani korunu na nič. Žijeme spolu. Po narodení mi dáva 100€....a z toho musím kŕmiť obliekať zaobstarať hygienu a aj výbavu a hračky pre malého...jeho rodičia sa chodia na malého pozrieť a komentovať podpichovacne čokoľvek. Nič nie je dobré. A on...dostal z práce bonus pri narodení, poberá daňový bonus a mňa necháva platiť všetko aj stravu. A zaujímať sa či niečo nepotrebujem...ani náhodou. Ale keď jeho sestra otehotnela tak očakával že dám veci po malom jej. Trt. Radšej som ich dala tehotnej študentke.
@dadis Viem o čom hovoríš... ja som viac ako 2 roky od kedy to "nastalo", rozviedli nás v októbri 2020 po 2 rokoch na súdoch ale majetok som si strážila priebežne okrem toho čo "stopil" v čase môjho šoku, tzn. cca týždeň. Držím ti palce aby si to mala rýchlo úspešne za sebou. Ja tiež verím, že ten pravý ma niekde čaká ale poučená minulosťou s vlastným účtom, vlastným bytom a všetkým ošetreným, už sa nedám opiť rožkom ...
Zasnem coho su ľudia schopní. Nepacilo by sa mi ,keby svokrovci posudzivali,ze ja som nerodila lebo som mala cisárak,zo zdravotných dôvodov....tymto by u mňa skončili,hormony nehormony! Akútne smutne.
Dala by som rec s muzom,ze nech sme len my traja ta najuzsia rodina. Žiaľ ak si chlap aj po svadbe a otcovstve nevie byt chlapom je to bieda
@maciatkolulu to si asi nechcela pisat mne 🙂 ja som len reagujuca ako ty, autorka je anonym preto sa neda odpisat priamo jej
to co je za osobu ta svokra, asi by som sa neudrzala a chytila ju pod krk a v zivote ju nechcela vidiet. Fuj fuj bleee. Ja by som tam nebola ani pri takom muzovi. Haha a preto som slobodna..
a dnes dalsia perla dieta je pekne po ockovi nie po mamke :D
Materinská láska je slepá. Jasné že tvoj muž je najkrajší po svete a ty si pre ňu škaredá a nielen to. Ukradla si jej lásku syna a ešte si aj škaredá, tak vaše dieťa môže byť pekne jedine a len po jej synovi. Ty si zásluhy neber. Ty si len inkubátor na vynosenie dieťaťa a pestúnka. To dieťa bude aj pekne a aj múdre po otcovi. Po tebe bude len zle a protivne 😂😂😂. Ber to s nadhľadom. To ti vysvetľujem ako rozmýšľa matka zahladena do svojho syna 😉
@martina1201 Dakujem :D pekne si to napisala takže jej slova si k srdcu neberiem :D

ráta.