Odporučte vešticau v okolí HC, NR, TT, PN
Dobrý deň, prosím viete mi odporučiť vešticu s ktorou ste boli spokojní ? Že sa Vám naplnilo čo Vám povedala ? Niekde v okolí HC, NR, TT alebo PN ? Ďakujem za každú radu
Ludia co vam vsetkym nacisto preskakuje?????
Co mate s tymi vesticami,samanmi....
To vazne verite ze vam niekto povie,kedy co kde a ako?.?
@osky ja tiez nerozumiem, asi nemaju kam davat peniaze alebo co 🤷♀️ no toto jw v kazdom pripade smiesne, ze ludia tomu veria.... ved aj keby existovali ludia s nejakym "darom", ozaj by ich bolo len na Slovensku tisice? Ved na fb uz na mna vyskakuju jasnovidky vo vsetkych skupinach, kde sa ponukaju nejake sluzby, to je fakt trapne
@lindusss2016 a @osky je na každom kto tomu verí a kto nie. V kazdom prípade som chcela poradiť nejakú vesticu a nie počúvať že nemám kam dávať peniaze a podobne kraviny. Ďakujem za váš názor aj keď pre mna neprospesny. To že tomu neveríte vy, nemusí znamenať že tomu neverí niekto iný. Pekný deň
Ja som tiež mala zmiešané pocity kedysi, skôr by som povedala, že neverím, do mojej vlastnej skusenosti. Bude to 2 roky dozadu, ked ma kamoška nahovorila, že nech skusime navštívit vešticu. Bolo to nejak na jar alebo začiatkom leta 2017. Počas veštenia, ked som sa pýtala na zdravotný stav otca, mi veštica povedala, že má problémy s črevami. To som si hovorila sama pre seba, že čo to tára, má strašne vela zdravotných problémov, jediné s čím nemá problém su hádam črevá. Bum ho, v novembri 2017 ho operovali, pretože mu diagnostikovali zhubný nádor na hrubom čreve. Tak asi tak.
@rehabe po prvé, to nie je veštenie... veštenie je predpovedanie budúcnosti a ona len hovorila o súčasnej situácii... veštenie by bolo, keby povedala, že bude do konca roka operovaný s črevami a dopadne to takto a takto. Čo samozrejme nemohla povedať, lebo o tom nemá ani šajnu. Po druhé, koľko ľudí (hlavne chlapov) v pokročilom veku má problémy s črevami? Neviem ako u nás, ale napr. v Maďarsku je rakovina hrubého čreva najčastejšou formou rakoviny u starších mužov (lebo klobásky). U nás to môže byť podobné. A koniec koncov to povedala tak všeobecne, že stačí, aby sa človek raz pogrcal a jej zázračná "veštba" vyjde. Bol to proste tip, kde bola dobrá pravdepodobnosť, že vyjde a aj vyšiel...
@livuska22 ..ked sa nebudes spoliehat na seba a nebudes chciet niest vlastnu zodpovednost za svoje rozhodnutia v ramci rodiny, prace a zdravia, ak davas svoje problemy za vinu kazdemu inemu, len nie sebe - zle dopadnes.
zivot je neustala praca na sebe vo vsetkych oblastiach. prides k trom cestam , dvom lahkym a jednej narocnej - tazkej . vyber si tu. 🎉🎉🎉
@marseillefan To je Váš názor, neberiem Vám ho, len mi vysvetlite ako si môžete byť taká istá, že niekto nemôže mať také schopnosti.
@livuska22 pretoze to je okradanie naivnych ludi... preto ta narazka na peniaze
Nikto nikoho nenúti, možno je to niekedy naivita, niekedy bezradnosť. V mojom prípade to bola zvedavosť. Každý jeden je sám zodpovedný za svoje rozhodnutia.

@livuska22 ...ja ..len mi povedz co by si chcela pocut . 🙂