Odpustenie nevery
Ahojte.Ani neviem kde zacat.Odpustili by ste neveru?mne ju manzel odpustil a ja si ho vazim este viac.Zial doma nam nefungovalo vsetko ako malo tak som potrebovala niekoho kto ma dokaze objat,vypocut.Nasla som si "objav" ,ktory potreboval to iste,lebo doma mu to vraj nefunguje.Tiez zenaty.Vraj jeho zena popija a vobec sa nebavia len o detoch a vydajoch.Zrejme som mu na to skocila,vlastne ani neviem kde je pravda.Skontaktovala som sa s jeho manzelkou pretoze som vedela ze uz o niecom vie,kedze jej nieco naznacil pod vplyvom slabej chvilky.Hned v ten vecer som aj ja vsetko povedala doma manzelovi.Bola som z nim par krat posediet,bolo objatie a par bozkov.Tak som s tym sekla.Osvietilo ma ze robim chybu,velku chybu:(.Ano budem mat vycitky do konca zivota.Ved mam rodinu.Chvalabohu ze to nezaslo dalej....Viem ze ta zena je namna nasrata ale aj on ma na tom podiel viny.Keby sa dal cas vratit nikdy by som to nedovolila.Ano ukamenujte ma tu ze som nieco take spravila.Len chcem vediet ci ste niektora nieco zazila podobne a ako to dopadlo.Dakujem za vase reakcie
Podla mna ste si to s MM vydebatovali a uzatvorili, tak sa s tym vyrovnaj aj ty sama a uz to nechaj tak....drzim vam palce, zivot je jedna velka skola, učíme sa kazdy den a sme ludia, ktorí robia chyby....a mame sa z nich poučiť, co sa vam snad podarilo 🙂
@ma77 absolútne nie. Nedal na sebe nič znať, vždy mu išlo "herectvo" výborne, navyše má takú prácu, že nebol problém mi povedať, že musí ísť za niekoho robiť, lebo daný človek vypadol, takže mal možnosť sa s ňou stretávať kdekoľvek a ja si predsa nebudem overovať, či ide ozaj do práce , lebo niekto vypadol (robí totiž šoféra autobusu a je ako záloha, čo znamená, že nemá svoju linku a robí všade, kde niekto vypadne).
@petraslov Ono ako pišeš nedokazal už žit dvojity život zo začiatku možno ešte hej alepo roku fakt skvely herec 😝 musel už mat riadne vyčitky svedomia ale aspon že sa ti priznal možno to bolo lepšie akokeby si nato prišla sama tak prajem vela sil budeš ju potrebovat 😔 a snad raz mu začneš aj doverovat chce to čas ale nezabudneš nikdy snad vas to posilni su pripady ked sa manželstvo rozpadne a su ked sa utuži dufam že to bude aj tvoj pripad 😉
@ma77 som rada, že mi to povedal on a nie niekto iný. Hoci keď som to už od neho vedela, tak veľa ľudí sa ma pýtalo, ako sa mám a tak a keď som im povedala, že nie dobre, tak sa spýtali, či manžel hnevá a keď som pritakala, tak mi sami povedali, že ho stretli s nejakou babou aj v našom meste, aj mimo neho. Ja som nakoniec tá posledná, ktorá o tom vedela a všetci dookola to vedeli, alebo aspoň tušili, že niečo nie je v poriadku. Sila, čo?! Ale to tak väčšinou býva, že pod lampou je najväčšia tma, alebo som bola taká slepá, naivná a dôverčivá, ja už fakt neviem. Zabudnúť nezabudnem nikdy, to nejde, odpustiť možno odpustím, hoci to tiež neviem naisto, ale dúfam, že už to nikdy nezažijem a že nás to posilní. Ak sa niečo podobné bude opakovať, chlapec u mňa samozrejme skončil nadobro.
A čo tu teraz ako riešiš?Mrzí Ťa že tí manžel odpustil a teraz tu bedakas.Keby tí neodpustil tak by si tu bedakala takisto.Nechápem o čo tí teraz akože ide.Ty si si dala manželstvo zasa dokopy tak buď rada že si rada.Alebo chceš počuť že mi byť na jeho mieste tak by sme tí neodpustili?!
@surriana chcela som vediet nazor inych ci by to odpustili polovickam.....
@rozvratenemanzelstvo ty si tak jednoduchá, že si skutočne myslíš, že na toto je univerzalna odpoveď?
@celasapremenim uz to neriesim tak to neries ani ty
@petraslov Všetci to vedeli alebo tušili len ti to nechceli povedat 🙂 bolo im to trapne možno by si sa zachovalo rovnako a povedala si že nebudem sa do nich starat myslim žes i bola ako pišeš naivna slepa a doverčiva ale to je normalne alebo si popri detoch praci nestihala vnimat jeho spravanie jasne že skonči ved 3šanca sa už nedava 😲
@ma77 no asi tak, určite im bolo trápne niečo mi hovoriť, veď nakoniec čo ich je do toho a starať sa do druhých, najmä pokiaľ ide o túto záležitosť, je absolútne nevhodné. Ani ja by som s najväčšou pravdepodobnosťou takéto veci neriešila, ak by som o niečom vedela či tušila, lebo to nie je moja vec a ani by som nevedela, čo mám dotyčnému povedať a ako vôbec začať rozhovor na takú tému. A veruže popri deťoch a v danom roku, kedy sa to dialo, som mala v práci také fofry, že som bola rada, že som rada 😉
@petraslov a vy ste teraz ako na tom?
@gabriellka neutrálne, snažíme sa cez to prekonať, zo začiatku sme to veľa rozoberali, veľa sa o tom rozprávali, teraz sme šesť týždňov prerábali, takže nebolo času niečo okolo toho riešiť a plne sme sa sústredili na prerábku. A dnes som po šiestich týždňoch dovolenky nastúpila do práce, takže akosi to ide mimo mňa a nemám čas sa nad tým zamýšľať a analyzovať to. Uvidíme, čas ukáže, je to ešte veľmi krátko.
@petraslov držím palce 🙂
@gabriellka ďakujem 🙂

@petraslov kiezby chlapi zacali byt iny a nezbavovali sa zodpovednosti ale mali by jej zacat celit.. 🙂