Odpustili by ste?
Ahojte, prišla som sem po radu, nakoľko nedokážem získať nad situáciou nadhľad. Chcem sa s priateľom rozísť, pretože som mu na niečo prišlo, ale bojím sa toho, že sa jedného rána zobudím a uvedomím si, že to bolo celé blbosť a unáhlené.
Asi sa poniektoré zasmejete, ale ide o to, že som priateľovi našla v telefóne fotky iných žien. Neboli to žiadne selfiečka, ani nahaté fotky, ale jedna konkrétna baba, ktorá sa proste fotila pred zrkadlom, postavička, ritka atď, asi si viete predstaviť. Ja viem, keby mám 50 rokov a 20 rokov vzťah, tak sa zasmejem a opýtam sa: Toto sa ti ľúbi? Úplne dokážem pochopiť, že pre niekoho to je normálna vec, ale každý vzťah je iný a tiež treba pochopiť, že je to o otvorenosti. My sme mladí a ja mu dávam všetko, čo viem. Som fakt pekná žena. Prečo by mal potreby pozerať si iné ženy. Chápem to z toho hľadiska, že je to muž a môžem byť rada, že si nekuká mužov. Ale prečo fotiť si to do telefónu? Prečo sa len nepozrie? Je to proste pre mňa strašne zvláštne. Vždy tvrdil, že on sa ani len pozrieť na inú ženu nemôže, že on miluje len mňa a len ja sa mu páčim. Ja som mu to uverila. Napadá ma veľa vecí... Či ju pozná, či to nie je jeho"kamarátka"... Či ma nepodvádza. Či ma nepodvedie, keď už teraz slintá po iných. Prosím, poraďte mi, aký máte nato názor? A aby bolo jasné, tie fotky som mu našla tak, že mi ukazoval fotky v telefóne. Ja mu fo telefónu nechodím nikdy. Má ho v poslednej dobe zaheslovaný. Ale neliezla som mu nikdy. On tvrdí, že to bol skrat. Našla som to vymazaných fotkách. Teda on, nechtiac.
@martina1201 niektoré telefóny majú album “vymazané fotky “ nájdeš tam fotky ktoré vymazes a môžeš si ich buď obnoviť alebo vymazať už úplne ;) od Apple to ma každý model
@thoughtfulweirdo ja kôš pravidelne čistim. Nehovoriac o Tom že ak mám nejaké fotky v koši asi sa v nich nehrabem a nekukam si ich. Písala že to bolo na mobile a nie na počítači. Na mobile ja kôš nemám. Aspoň som ho zatiaľ neobjavila. Mám za to že keď raz niečo vymažem je to vymazané.
Ja som mojmu muzovi nasla spravy od dvoch kolegyn pred par mesiacmi.. presuval si ich do inych priecinkov, zatajoval a este mi do oci tvrdil, ze predo mnou nic neskryva... ked som na to prisla, doma bolo peklo, pretoze nenavidim, ak niekto klame a obvzlast do oci... potom bola u nas ticha domacnost.. nakoniec sme sa o tom velmi otverene porozpravali a stanovili sme si podmienky.. moj muz vie, ze ak sa to zopakuje, zo vztahu odchadzam.. nech ho akokolvek lubim, ale neveru a klamstvo neviem tolerovat, mna to dokaze extremne zranit a takemu cloveku uz neviem na 100% doverovat... sancu som mu opat dala, no zodpovednost je teraz na jeho pleciach
@simona1998 ja nemám Apple ja mám Android a tam som zatiaľ takéto dačo neobjavila. Možno mladý muž má taký album ale logické mi nie je na čo by také fotky ukazoval priateľke.
@martina1201 moja mama ma android a ma to tam tiež , možno závisí od toho aký nový máš android pretože to je už v telefóne dané 🙂
@simona1998 mám 2 ročný mobil. Možno záleží od toho aký mobil má človek. V každom prípade keď mazem mazem lebo chcem mazať a nechávam si ich. Mazem lebo nemám miesto v mobile. Tak dúfam že ich tam potom už nemám.
@mondolina Tiez si myslim, ze autorka je chorobne ziarliva a majetnicka a rozchod je dobrym riesenim pre oboch. Chalan klamal, ze ma IG? To naco? A ze screeny "nahodou" nasla vo vymazanych fotkach. Toto je cele zle, ziadna dovera, upodozrievanie. A zo strany frajera strach a klmastva, aby ju nahodou nenahneval. A ze trva na tom, ze sa mu musi pacit iba ona, max tak nejaka znama herecka.
@trisha72knr to je taka oblubena veta muzov: ,,bol to skrat", ,,neviem, preco som to spravil"...ja ta uplne chapem...niekto povie, ze ziarlis ale ja presne viem, ako to myslis...to nie je o ziarleni...to je o tom , ze ty si samu seba vies ohodnotit a mozno ta to uraza, ze si pekna, tak preco by mal kukat po druhych? Pre mna je to.urazka. neviem, ako dlho ste spolu, ale skus sa ho spytat, co by robil on, keby je to opacne? Ak ho lubis, dala by som tomu sancu...ak ti v ostatnych veciach vyhovuje , ale urcite by som bola uz ostrazita a moju doveru by si musel nanovo ziskat....
@trisha72knr chlap vždy bude chcieť to,čo nemá a to si zamapataj. To nijako nesúvisí s tvojou krásou alebo (ne)príťažlivosťou,jednoducho aj tá najkrajšia žena na svete sa raz chlapovi omrzí a bude chcieť obdivovať a šukať ďalšiu. To sú zákonitosti prírody a s tým neurobíš nič. Väčšina hentakych krasavic zo sociálnych sietí je dobrovoľné single lebo si dobre uvedomujú tento fakt a dnešnú dynamiku vzťahov a preto sú aj pre mužov lákavé. Tie,čo sa hrnú do vzťahu sú len adeptky na budúci nevyhnutný domáci spotrebic. Na tvojom mieste by som chlapa brala ako hračku,nech ti urobí dobre,zábav sa a potom ho pekne pošli tam,odkiaľ prišiel. Iná cesta neexistuje...len dve možnosti... buď budeš tolerovať chlapov záujem aj o iné ženy,alebo budeš sledovať len svoj záujem a vlastny osoh z konkrétneho chlapa (chlapov).
@trisha72knr Tam je dôležité to či ju pozná, či s ňou niečo má. A také reči mužov, že sa mu páči len ona, tie mávajú krátku platnosť.
@anita6666 toto radis takmer v kazdej diskusii do ktorej sa zapajas, niekedy sa uz na tom zabavam ako mas pomylene v hodnotach, zrejme mas tazky zivot
ja si myslim ze vstah dvoch ludi by jednoznacne mal byt o dovere laske,mali by sa vediet porozpravat..skusam sa vo svojom vstahu vela krat pozerat na vec s druhej strany ako by som reagovala ja na druhom mieste a tak...a vela krat ma to prinutilo prehodnotit svoj postoj lebo nie som za tvrdohlave presadzovanie len mojej pravdy...co sa tika tvojho problemu chapem ta presla som si tim aj ja a veru nebolo to lahke po pravde mam kontrolku zapnutu od toho casu stale...ale povedala som si sme spolu uz dost dlho na to aby sme vedeli o sebe co to a ta moznost ze by ma podviedol pre mna bola hned zamietnuta lebo som poznala zenu ktora bola ta pricina,a jej kredit nebol chvalihodny a urobila zle viacerim parom no u mna sa jej to nepodarilo lebo sme boli silnejsi nez jej intrigi a pokus o rozpad...vykomunikovali sme si to s partnerom a polozila som mu otazku -zober si to opacne ja to spravim a ty na to prides ako by si sa zachoval?reakcia-brutalna potupa hrdost padla ranena pycha...az potom mu to doslo...a ja?neutapam sa v tom snazim sa zit pre deti to je moja priorita a je to o urceni priorit..vzdy pridu ludia ktory zavidia ci len tak zneprijemnia zivot je to o tom ci ten partner stoji za odpustenie ci bude lepsi rozchod...musis sa rozhodnut zvaz vsetky moznosti ale musis vediet ci dokazes aj odpustit a nevracat sa lebo ked nie nema to zmysel...dufam ze som aspon trochu som nasmerovala tvoje zmyslanie
Nemam na toto vyhradený nazor. Len chcem poznamenať, že keby pre neho nejak veľa znamenala alebo by si ju vôbec pamätal, tak by pred tebou ten kôš neotvoril. Pamatal by si, že ju vymazoval 😄
@mondolina Aha, áno, tak to s tebou súhlasím. Som už proste taká.
@mo24 Tým, čím si si prešla ty, je podľa mňa, už z čítania, diametrálne horšie, ako to, čím si prechádzam ja. Si silná žena, že máš stále svoju hrdosť. Ja som v tomto trošku detskejšia. Rozídem sa, zidem a tak ďalej a zrazu nenávidím celý svet, nechcem už sex. Pre jednu fotku. Ale možno to nie je pre tú fotku. Vždy je za tým viac a častokrát spúšťače sú potom úplne blbosti.
@annamarin Bol trošku nervóznejší. Pripadalo mi to, akoby skôr nevedel, že to tak môže byť 😀
@martina1201 On úplne niečo iné mi chcel ukázať. A ja mu vravím, že veď možno to máš v priečinku vymazané. On bol prekvapený, že to je kde? Tak som mu to ukázala 🙂
@trisha72knr
skús na tom popracovať, reagovať skôr rozumom ako emočne.
tiež som bola taká, že som vybuchla ako Etna, pálila mosty....
a potom všetko opravovala.
pozri ak sú to fotky jednej baby, tak mu ich asi cez nejakú aplikáciu posielala - buď whatsapp alebo messenger. to sa autoaticky ukladá do galérie. proste si píše s nejakou ženou, s ktorou má možno aj milenecký pomer a chce Ti to takto tutlať.
neviem - čo viac by som Ti napísala. nechcem to zľahčovať, ale tento chlap si Ťa nezaslúži. a rovno by som ho kopla do zadku. v jeho mobile nemajú čo byť fotky inej ženy ako teba.
@martina1201 Ja na mobile kôš mám, o tom bol ten komentár.
ja poznam takeho chlapa co si najde cudzie zeny na instagrame, vacsinou zo zahranicia a stahuje si ich fotky do mobilu, lajkuje im foto aj ked ich nepozna...inak suknickar poriadny ale tiez s tymi cudzimi zenami to ma tak divne, ze hlada uplne cudzie co ziju mimo sk a lajkuje a stahuje si ich foto a realne oni o neho ani nezakopnu. ci to nebude nieco podobne
@banderaska29 Nie, boli to screenshoty z Instagramu.
@bosorka2302 Možno, ale má doma fakt peknú ženu, tak nechápem tomu.
@trisha72knr tam netreba chapat, pud lovit ine dokola nema s logikou nic spolocne. Proste je to v hlave dviha si ego, ale ja by som taketo spravanie nezniesla
@dadis No jedna vec je, prečo mu tie fotky posielali. Druhá vec, prečo si tú fotku z telefónu nevymazal. Pozri, pokiaľ sa mu páči a priznal ti to,tak je férový a nemáš sa čoho báť. Ale pokiaľ klame, že nie a jeho sa to netýka a zabudol nato a je v tom nevinne, tak je to podozrivé.
@martina1201 Existuje ešte taký album "vymazané" a tam sú uchované mesiac. On o ňom zrejme nevedel. Tak klame, jasné že klame. Ja nechodím na Instagram, ja to také nepotrebujem a mňa insta modelky nezaujímajú a blbosti. Jak on predo mnou mal len jeden vzťah, lebo on hľadal lásku a on by sa už na inú nepozrel, čo ma tak miluje a takéto rečičky a zrazu hľa. On na Instagrame si robí fotecky a ešte aj sa vyhovára, že on ani nevie ako to urobil.
@7lenka11 Keď odpustiš raz, odpustiš aj druhý krát. Takisto to platí preňho. Urobil to raz, urobí to znova.

@trisha72knr Cooo? Ze mu poslu kamarati fotku zenskej, tak by si hned s nou zacal? 🤦♀️ Nebolo to nahodou tak, ze tvoj frajer pred tebou musi skryvat, ze ma IG, aby si "nešílila"? Preto ten screen? Mozno ti ani nepovedal, ze si jedina, co sa mu pacis, ale ty to chces pocut? Nemas nahodou problem so ziarlivostou?