Odpustili by ste?
Ahojte, prišla som sem po radu, nakoľko nedokážem získať nad situáciou nadhľad. Chcem sa s priateľom rozísť, pretože som mu na niečo prišlo, ale bojím sa toho, že sa jedného rána zobudím a uvedomím si, že to bolo celé blbosť a unáhlené.
Asi sa poniektoré zasmejete, ale ide o to, že som priateľovi našla v telefóne fotky iných žien. Neboli to žiadne selfiečka, ani nahaté fotky, ale jedna konkrétna baba, ktorá sa proste fotila pred zrkadlom, postavička, ritka atď, asi si viete predstaviť. Ja viem, keby mám 50 rokov a 20 rokov vzťah, tak sa zasmejem a opýtam sa: Toto sa ti ľúbi? Úplne dokážem pochopiť, že pre niekoho to je normálna vec, ale každý vzťah je iný a tiež treba pochopiť, že je to o otvorenosti. My sme mladí a ja mu dávam všetko, čo viem. Som fakt pekná žena. Prečo by mal potreby pozerať si iné ženy. Chápem to z toho hľadiska, že je to muž a môžem byť rada, že si nekuká mužov. Ale prečo fotiť si to do telefónu? Prečo sa len nepozrie? Je to proste pre mňa strašne zvláštne. Vždy tvrdil, že on sa ani len pozrieť na inú ženu nemôže, že on miluje len mňa a len ja sa mu páčim. Ja som mu to uverila. Napadá ma veľa vecí... Či ju pozná, či to nie je jeho"kamarátka"... Či ma nepodvádza. Či ma nepodvedie, keď už teraz slintá po iných. Prosím, poraďte mi, aký máte nato názor? A aby bolo jasné, tie fotky som mu našla tak, že mi ukazoval fotky v telefóne. Ja mu fo telefónu nechodím nikdy. Má ho v poslednej dobe zaheslovaný. Ale neliezla som mu nikdy. On tvrdí, že to bol skrat. Našla som to vymazaných fotkách. Teda on, nechtiac.

@anita6666
tak nejak 👍