Odstrihli ste niekto svoju mamu?
Odstrihli ste niekto svoju mamu?
Ja som svoju rodinu odstrihla.
Resp oni odstrihli mna (dokonca moja matka rozposlala smsky vsetkym znamym ze maju ZAKAZANE ma kontaktovat, lebo ona si to nezela).
Po pociatocnom soku, ze moja vlastna rodina sa postavila za mojho exmanzela, ktory ma sudom zakazane sa ku mne priblizit a dokonca ma sudom zakazane vkrocit do vlastneho domu, som zistila, ze mi je bez nich vlastne ovela lepsie.
Az vo veku 35 rokov som pochopila, ze citit cely zivot uzkost a strach ked zbadate, ze vam vola matka, nie su normalne pocity.
Chyba mi matka. Ale moja matka mi nikdy matkou nebola. Velmi dlho som si to vycitala ako svoje zlyhanie, az kym mi nebolo terapeutkou vysvetlene, ze male dieta nemoze ziadnym sposobom za to, ked ho rodicia nemiluju.
@soldi jeej...to sme dve...to s tym zakazom urobila aj moja matka...dokonca k tomu pridala este vyhlasenie, ze som narkoman...podotykam, v zivote som ziadne drogy nebrala, ani len nefajcila cigatety...raz za rok si dam trochu fernetu.. dokonca na silvestra si pripijam dzusom...hlavne, ze celej rodine narozpravala, ze som zavislacka....otrasne...
Tvoja psychologicka ma pravdu... male dieta nemoze urobit chybu vo vztahu k rodicom...a uz vobec nie je jeho chyba, ked ho rodicia nemiluju...tam su vinni len rodicia
@erikavesela tak ano, je tam urcita paralela. Moja matka o mne rozprava, ze som psychiatricky pacient. Jej vlastna sestra ju vsak s touto bachorkou zrusila, ked sa jej opytala, ze ked som teda psychiatricky pacient, preco nestoji pri mne a nepomoze mi 😀
Niekedy nie je ina cesta, nez sa odstrihnut
@erikavesela áno. Aj napriek tomu, že mi urobila zo života peklo som sa nad ňou zľutovala a "uviazala" som si ju na krk 😟 je to na dlho..
@mimusha3 ach...este stale je rovnaka?
@erikavesela napíšem ti súkromnú správu, nechcem to rozoberať verejne. Môžem?
Áno ja je to alkoholicka nemám sa snou ocom baviť bývame cca 40km od seba ale nevidíme sa a všade ju mam zablokovanu 😬😅 a nie nieje mi to ľúto zničila mi detstvo a nadávala na moje deti lebo deti ju nepovažujú za babku keďže nou ani nieje ani sa nevydaju všade robí len zle 🤮 takýchto ľudí ja nechcem mať v svojom živote. Mam svoju rodinu úžasného muža a 2 krásne a zdravé deti a to mi bohato stačí 😊
@mimusha3 samozrejme...

Na margo jedneho tuto prispevku ma napadlo ..Moju znamu, super zenu, tak odstrihol jej syn, nepozna svoje vnucky, je to ale dobrá žena len syn je urazený od detstva s takou povahou, ze sa mstí asi za nieco, co jej ani nepovedal ako to citi, ale toto uz prehnal a byva v katolickej dedine jeho nova rodina su v kostole vzdy a toto jej robia, je to v tomto pripade velky hriech. Tajne dufam, ze si to prečíta jeho manzelka, ci svokra nech sa uvedomia akú velkú zlobu konajú, ze sa neboja spravodlivosti, ktorá ich skor ci neskor dozenie, lebo robia vazne zlú vec.