icon

Ofučaný manžel

4. feb 2023

Vopred každému ďakujem za radu, prosím neradte rozchod,som toho názoru že problémy sú na to aby sa vyriešili. Sme spolu 9 rokov, prvé 2 roky bolo všetko v poriadku. Problém je ten že môj muž neznesie akúkoľvek kritiku na seba alebo Čokoľvek negatívne čo treba v našej domácnosti spraviť.Čokoľvek negatívne mu poviem a to podotýkam naňho nekricim ani nevyčítam on sa urazí a nerozpráva sa so mnou aj týždeň. To má za následok že za tento čas ako sa so mnou nebaví ma ignoruje nezaujíma sa. U mňa sa to prejavuje tak ja som citlivá duša že mi to je veľmi ľúto a plačem. On si žije svoje, chodí do práce, volava s kamošom akokeby nič,smeje sa. Pred 3 rokmi som to zmenila,lebo chodím na terapie a tam mi psychologicka poradila aby som sa za ten čas venovala sebe. Po práci idem na masáž na nákupy, neľutujem sa. Ale.aj keď prídem domov o 5 hodín neskôr jemu ani brvou nepohne. Mne to vždy príde ľúto a rozplačem sa ako môže byť tak bezcitný. Samozrejme že sme sa o tom všetkom rozprávali ale on mi vždy povie že on si to musí v hlave usporiadať a potrebuje kľud lebo nechce na mňa naziapat lebo potom by ľutoval čo povedal. Ale podľa mňa nie je normálne žiť vedľa seba a obchádzať sa. Ak ma čaká niečo mega dôležité v práci z čoho som v strese nič ani mienka ako to dopadlo. Z jeho strany už aj padla veta že nech odídem, keď som pri ňom taká nešťastná. Nechce si priznať žiadnu chybu, svoje správanie. Pritom by stačilo tak maličko. Pre mňa domov znamená utociste pokoj a porozumenie. Bohužiaľ cez tieto dni sa tak vôbec necítim a zásadne to ovplyvňuje moju nepohodu doma následne v práci taká tiaž na srdci. Inak je môj muž keď je všetko v poriadku pozorný, zhovorčivý spravil by pre mňa aj posledné. Ale takto mám pocit že sme navzájom vôbec nepochopení. Podarilo sa niektorej z vás zmeniť alebo aspoň zmierniť ofucaneho muža?

Strana
z3
monalisa1111
5. feb 2023

Mne príde, že autorka chce od nás všetkých počuť ako je jeho správanie v poriadku a ako sa zmení. V poriadku to nie je a ona bude tá, ktorá bude pri precitnutí nešťastná. Milujúci partner sa takto k žene nespráva. A keby ho to naozaj trápilo tak s tým niečo robí a nevyhovára sa ako má blok, lebo nechce na niekoho nahukať🤦‍♂️ tým iba naťahuje čas, aby si ho neopustila. Lebo ťažko sa hľadá taký komfort aký doma má

jennky13
Autor odpoveď zmazal
jennky13
5. feb 2023

@aurora33 🙂

jennky13
5. feb 2023

Pre autora: jasne, napis

janewithane
5. feb 2023

Autorka odpoveď ti napovie hlavne to ci on nejako tento svoj blok riesi.

Strana
z3