icon

Opakované vytápanie bytu susedmi

zabinkalenka
30. dec 2021

Chcela by som poprosit o radu.
Maminu pravidelne vytapaju susedia z bytu nad nou. 2x bola v poistovni, ale uz je jej to blbe. Ona je nekonfliktny typ, susede vzdy povie, ale nejde na nu s krikom ani vyhrazkami. Suseda nema prerobenu kupelku, ma tam umakart a nema spraveny odtok z pracky, ale vypusta hadicou do vane. Hadica jej casto pri zmykani vybehne von z vane a uz je potopa.
Mamina byva v tom byte 36 rokov, ma ho pekny, prerobeny, vzdy tam bola spokojna. Pred 2 rokmi sa nad nu nastahovali novi susedia a uz je problem :(
Dakujem

Opakované vytápanie bytu susedmi
viestta
•
Odpoveď bola odstránená
•
viestta
•
Odpoveď bola odstránená
•
ukulela
•
30. dec 2021

@viestta presne. Par eurova zalezitost.
@zabinkalenka ako pise, oznamit susedom, ze zase vytopili a ide opat do poistovne. A drziak im podat. Nie je normalne, aby si to nevedeli ustriehnut.

marca12
•
30. dec 2021

@zabinkalenka nech zavola susedu,aby sa isla pozriet k nej do bytu,co sposobila. Ci by ju bavilo kazdu chvilu opravovat steny. Suseda si mozno neuvedomuje,ake skody narobila.

kacena4
•
30. dec 2021

nech donuti susedovcov pokazde jej to vymalovat ked budu musiet pohnut prstom aj susedovci zacnu si uvedomovat problem ktory sposobuju

zabinkalenka
autor
•
30. dec 2021

@kacena4
@marca12
@ukulela
Susedia su romovia, mamina sa boji, ze sa do toho zapoja ich pocetne navstevy 🤷‍♀️
V byte byvaju len 3 ci 4, ale casto maju navstevy a robia bengal 🙈
Ja len dufam, ze budu neplatici a vystahuju ich.

cacianka
•
31. dec 2021

Ten byt kúpili ?
alebo sú v podnájme ? Vtedy riešiť s majiteľom bytu

zabinkalenka
autor
•
31. dec 2021

@cacianka zial kupili

cacianka
•
31. dec 2021

@zabinkalenka tak to aby ich vysťahovali, ako majiteľov, bude na dlhé lakte ak by neplatili....
Takže cez správcu riešte, aby ich vyzval na riadne užívanie bytu a aby nebránili riadenú užívaniu vám