Opäť som sa zamotal v dievčine
Mne je 27 jej 26, ja introvert ona tiež, ale mám aj extrovertnú časť ona tiež. Ona precestovala časť sveta a ešte vraj nikoho nemala.
Takže po mojom rozchode s ex sme sa po čase začali opäť stretávať, poznali sme sa dlhšie. Začali sme chodiť spolu na výlety, po horách a venovať sa spolu naším spoločným záľubám. Pre mňa by bola ideálna priateľka hneď som to začal smerovať von len z priateľstva. Dotyky, pusy na pery a podobne. Vyzeralo to sľubne ale stále mi tam chýbala taká iniciatíva aj od nej. Myslel na ňu, niečo jej dal malé, napísal cez deň, poprial dobrú noc, dobré ráno. Stále som ju všade volal. A prežili sme krásne spoločné výlety. Spolu hodiny v horúcej termálnej vode, hladkal som ju, bola pritúlená. No a potom keď som už naozaj nechápal ako to je, lebo mi chýbala spätná väzba ale nebránila sa dotykom, bozkom a podobne, som sa o tom s ňou porozprával. Povedala, že to vidí skôr na kamarátstvo, že ona ešte nevie sama čo chce, a chce cestovať a nechce nikomu ublížiť.
Samozrejme som ešte trošku bojoval ale potom to vzdal, von som ju už nemohol dostať, bála sa Covidu a tak. Ja som chodil všade s hocikým a keď išla s nami, choval som sa k nej pred nimi ako ku kamarátke. No a proste som k nej ochladol. Tak a teraz poslednú dobu už jej Covid nevadí a opäť ma vola a sme spolu denne skoro. A opäť mi pomotala hlavu, :D Pusa na pery, len my dvaja po nociach sa túlame po horách, lebo ja mám cez deň veľa práce. Ale teraz spala u mňa a ľahla si na druhú posteľ hlavou odo mňa. Proste je to také zvláštne, :D Každý hovorí ako sa k sebe hodíme, a podobne myslia si že sme pár ale ja neviem čo sme. Najhoršie je že za 3 mesiac chce odísť zas do sveta na rok. A ja jej mám opäť plnú hlavu :D Tak zvláštne sa chová, proste u inej baby viem že nič nemá záujem, alebo u bývalej som vedel jasne že má a mám zelenú. Ale tu neviem ako sa k nej chovať, či ako ku kamarátke, partnerke alebo niečo medzi?
Známi jej hovoria akého má milého priateľa keď sme von a nič nenamieta, Len sa usmeje, tak neviem čo presne sme.
Čo mám urobiť poraďte 🙂 aký krok
Rada mojej mamy bola, požiadal ju o ruku :D
Čo mám robiť poraďte,
@lija22 pravda, minule sme dali jedno varené víno a mala dosť no len ona je veľmi slušná nikdy nebola opitá a tak, tak je to ťažko s ňou :D musím ju prehovoriť opäť na víno a pokecať s ňou
Ak si vieš predstaviť s ňou chodiť vážne, príp. si ju aj vziať za ženu, tak to jej treba povedať, možno bude (milo) prekvapená a ak povie, že nie, tak sa nič nestane, muži by mali mať odvahu povedať , ako si to oni predstavujú, aj bez alkoholu.
Podľa mňa tá má "ako zálohu" kým vie, že ju chceš a ze si nablízku, tak ta ma na háku, chce byť len kamarátka. Ale akonáhle vidí, že ty už záujem nemáš, alebo klesá, tak už ju to akoby naštvalo. Ako dieťa, ktoré síce nechce hračku, ale nedovolí, aby sa s ňou hralo iné dieťa. Môj názor, nechaj tu slečnu odisť do zahraničia aj zo svojho života. Tu vzťah nikdy nebude, aspoň nie normálny a plnohodnotný
@mpg ja už jej povedal že ju ľúbim a podobne
A čo ti na to povedala?
@katkami123 raz sa len usmievala a nesmelo pozerala, raz povedala že jej to poviem na horách, raz že klamem
Nic z toho nebude aj Keby sa stebou nahodou vyspala ( to nebude super zazitok odpanit 26ku zeby z toho potom bola taka paf zalubena a ostala stebou.. znama chcela byt do svadby panna mala ju v 30ke a este aj na svadobnej ceste bola panna . Musela si dat chirurgicky odstranit blanku. ) mozno je asexual a sex ju vobec nikdy nebude zaujimat . Mozes ju bozkavat milovat aj na hlavu sa postavit ona sa len pousmeje. Mozno preto si nou tak posadnuty je to vyzva chces ju dobijat vyhrat jej srdce. Ale ona ti neklame si len kamos na zabitie nudy. O 3mesiace odide tak ci tak. Len ty budes za nou smutit ona na teba rychlo zabudne. Takychto kamosov najde xxx len ty budes za nou doma snivat a mysliet si aka je jedinecna ze si do nej zalubeny aka je ina ako druhe zeny.. daj si studenu sprchu a zameraj sa na ine veci zabudni na nu.
@miadi No nevzdám sa určite kým neodíde, nech už to dopadne akokoľvek. Ale máš pravdu díky za veľmi rozumnú reakciu aj keď ma nepotešila
Tak to sú riadne blbe odpovede z jej strany. Keď si jej to už povedal a ona sa s tebou stále hra ako mača s klbkom, vykašľala by som sa na to.
Myslím,že si pamätám prvú diskusiu. Z popisaneho mám pocit,že dievčina zabíja čas kým odíde a zbytočne tá namotava ale miesto toho aby povedala čo cíti necháva si otvorene zadné dvierka 🤔
Ak chce ísť do sveta, tak si len užiť spoločne chvíle a nechať ju ísť.
No podľa mňa je veľmi hambliva a neskúsená však ak ti dovolí bozky skús aj viac, možno sa bojí odmietnutia. Držím palce a nič lepšie ako jej všetko povedať a čakať odpoveď neexistuje aby si vedel na čom si. Roky idú veľmi rýchlo.
Ak ma raz v hlave,ze chce ist do sveta,tak to aj pojde...tak asi jej pride zbytocne (neviem to inak vysvetlit) sa k niekomu viazat. Myslim,ze je s tebou rada, len aj tak uz vie,ze planujem cestu...a je velka cestovatelka so zivotom ma asi ine plany.