Oplzlé chlapské reči
Ahojte, nie som žiadna naivka, že si myslím, že sa môj muž ani nepozrie na inú ženu, to nie. Ale toto ma úplne rozhodilo, lebo jedna vec je, že o Tom vieš a nepočuješ a ďalšia, že počuješ. Volal mi z práce (sedel v aute) a nasadol k nemu do auta kolega so slovami ,, divaj aká buchta, aha ako to má zarezané" a bla bla.. môj muž mi radšej zložil telefón.. je jasné, že ak by nereagoval nikdy na jeho reči, ani ten kolega by pred ním takto nehovoril, čiže mi je jasné, že zdieľa nadšenie s ním.. je mi z toho zle a neviem sa stále nad tým povzniesť.. ako to spraviť? Až nie som oduta, keď o hodinu príde domov? 🙈🤣 mne to príde hrozne uchylné, ešte keď to rozprávajú ženatí..
@romi0310 ja tomuto správaniu nerozumiem, veď keď nie som šťastný/šťastná vo vzťahu , tak idem z neho preč. Nie že doma mám chlapa, ktorý mi verí, som na večierku a nechám tam svoju dôstojnosť a možno aj nohavičky 😅
Ja som tu mala, aj takúto presne tému- vianočný večierok - opísala som čo sa tam dialo a miestne Baby sa robili hlúpe, nechceli veriť, že také divošiny sa tam robia😕
Bohužiaľ, každý druhý niečo s niekým má na takýchto akciách,kde je alkohol a uvoľnená atmosféra bez partnerov😢
@katkazocele
Ale ty nejak do teraz prežívaš ten váš večierok a už od vtedy vody pretieklo, stále ti to nedá spať.
@katkami123 tak tam som stratila ilúzie o ženách/mužoch v manželskom zväzku 😔
@katkazocele ja by som to nebrala tak tragicky 🙂 kto si co vyberie, ten ma. Mojho muza kokega je suknickar odjakziva. Akoze, velmi pemny chlap, ale special ako vysity :D (armada) :D proste jeho zaujima iba praca a zeny ma na jedno. Mal jednu priatelku neviem kolke roky, ale to dievca nemalo ziadnu dostojnost. Ona mu tolerovala take veci.... Len preto, ze je sexi a zenske jej ho zavideli. Bola s nim asi 6 rokov. Rozisli sa, ked mala 30 rokov a fakt s nim mala strateny cas. On chodil za vydatymi zenami, ktorym platil hoteliky. Ale na tom vecierku boli fakt super chlapi. Ako siel vecer, tak sa to nejako pomiesalo a pri nasom stole sedeli chalani z toho vecierka a niektori boli fakt slusni o nic sa nepokusali, iba kecali. Jeden mi aj o svojej manzelke hovoril, ze akurat cakaju dvojicky a mi ukazoval fotky, bol z toho taky nadseny, bolo to uplne krasne 🙂 fakt super chlap na urovni a vyzeral brutal dobre 🙂 a dalsi jeho kokega tiez ze ma priatelku 5 rokov a ten tam iba s chalanmi pil tequilu. Viem, ze taka blondina sa na neho vesala a on absolutne nereagoval, totalne chladny, tak to vzdala 🙂 takze nie, vse ci muzi nie su dementi 🙂 a to, ze tu niektoré zatracuju vsetkych muzov je smutne, pretoze takato zatrpknuta by som ja teda nechcela byt 🙂 zena ma byt zranitelna, nezna, zenska a to je najviac sexi pre silnych muzov 🙂
@romi0310 som rada, že aspoň nejaké % mužov/žien sa dokáže stále ovládať, Asi najhorší prípad sú tvz. Dvojtváre- doma sladký ako med,tu tu mutu, zlatko čo potrebuješ , kupuje darčeky atď. Ale ak pri ňom nie je manželka, už otvára poklopec. Takýto exemplár sedí pri mne v práci, smejeme sa na ňom 😅
@ankare ja viem, ze po sklamaniach velakrat ludia zatrpknu a potom vidia v kazdom to zle. Zial, takym pristupom budu stretavat nadalej ludi, co ich v ich presvedceniach utvrdia. Nie je frajerstvo po tazkych veciach hrat silnu emancipovanu zensku, co chlapa nepotrebuje a kazdy je pre nu debil. Pre mna je vitazstvo to,ze aj napriek bolesti vie byt clovek stale otvoreny laske, neboji sa ukazat zranitelnost 🙂
Chudak tvoj muz, ze sa zdujes pre reci jeho kolegu. Tvoj muz mozno nema take reci, on mozno je chlap cinu a take “zarezane” aj obchytka 🤦🏻♂️😂
@autorka nie si naivka, si regulerna hysterka. Mam pocit, ze zijes v silnom sebaklame a asi tazsie reagujes na realitu.
@tilly jej muz sa pravdepodobne dlhodobo extremne kroti a velmi si dava pozor, a jej zdutie bude pomerne casty jav. On sa s tym naucil zit. Ona si mysli ako je vsetko v pohode. Ale moze prist cas, kedy on povie dost. Z nicoho nic. A ona bude prekvapena, ved sme zili v takej symbioze.
@ckocka nie, chlap je predsa vzdy vinny 😀