Ostať s manželom len kvôli synovi?
Manžel mi hovorí dlhodobo, že je so mnou len kvoli synovi.
Ostali by ste s ním?
@mimka1402 a tu je ten podstatný rozdiel ,,tí dvaja mohli byť s niekym iným naozaj šťastní"
Toto je ta sebeckost a bezohladnost voči deťom. Manželstvo sa zakladá za účel založenia rodiny. Ak privedieme deti do manželstva tak by som musela by totálna krava keby ze sa rizvediem - zničim im rodinu, zázemie, životnú istotu len preto, lebo JA chcem byť šťastná s iným mužom??? Absolútny egoizmus.
Pokiaľ otec nie je tyran, psychopat, alkoholik, ignorant, pokiaľ dvaja spolu vedia vyjsť, nevidím dôvod ničiť 2...3... maličké životy pre moju jesitnost a ciel byť v živote šťastná s iným.
O to tu ide.
A nesnaž sa ma presvedčiť že je to môj prípad. Nie je to môj prípad, ale sú situácie kedy si poviem, že keby ti neboli deti ty kks tresnem dverami a idem ďalej. Ale bojujeme ....A oplatí sa. Budujeme si vzťah, zvladame krízi, ľúbim ho , občas neznášam, miestami nenávidím (každých 28dni).... ale spája nás hlavne dieťa
Ale sme dvaja rozumní ľudia ktorí sa rozhodli vytvoriť rodinu. A nemienime ju dieťaťu rozbiť pre nase hlúposti. Obaja ju milujeme a to nás spája. Vďaka tomu sme prekonali naozaj ťažké chvíle a chvíľami som naozaj mala pocit ze ho neznášam. Ale túžba dat svojmu dieťaťu zázemie a rodinu bola silnejšia. Pre oboch. Dnes sme naozaj všetci šťastní a spokojní a každým dňom sa ľúbime viac
Nie je cesta rozviesť sa len pre svoje šťastie.
NIKDY nemôže fungovať šťastie založené na nešťastí druhých- vlastných deťoch
ak máte dobrý vzťah,prečo nie.Nemusíte sa milovať,ale môžete dobre spolu vychádzať.
@simona20201309 Ty ale pises o krize vo vztahu. Manzelstvo bez lasky je vec trochu ina.
@simona20201309 máš peknú predstavu a aj super že s mužom bojujete o svoj vzťah.
Ale...
To nie je zostávať spolu len kvôli dieťaťu.
To je ten obrovský rozdiel.
Ja to viem aké to je. A keby som mala kam ísť bývať, tak to urobím už o dosť skôr, takto som prišla o dosť rokov, kedy by som možno bola úplne niekde inde a možno aj šťastná s niekým iným.
Vo vyššom veku nájsť nejakého normálneho chlapa je už pomaly utopia.
Manželstvo bez lásky (bez urážok, bitiek myslím, len tam nie je láska a časom zmizne aj úcta, bude ti ten človek len vadiť, keď príde domov)je také plackanie sa v plytkej vode, na plávanie alebo potápanie je to nanič a ale ani utopiť sa nie je tak ľahké, aby si sa rovno rozhodla niečo s tým urobiť. 🙄
Nie
Tiež to máme v manželstve hovoríme si že sme kôli deťom spolu .. Ale poviem ti úprimne ak to cítite spolu že to medzi vami nemá už žiadny zmysel tak načo to naťahovať len kôli deťom nebudú mať od vás dobrý vzor

@simona20201309 lenze tu uz prave ta laska ocividne nie je, ked jej opakuje, ze je s nou len kvoli synovi. A respekt a ucta tiez asi nie, ked jej to takto pekne “serviruje”. Takze aka je uz len toto vyhra? Ze zatial ma strechu nad hlavou, lebo mu porodila syna?