icon

Otázka o mužoch

30. nov 2020

Ahojte dnes ma moj chlap riadne naštval a nechal ma u svokry samu s detmi spať a on išiel spať k nám domov (do starého bytu), lebo on je unavený.
Vysvetlivky1: manzel ma toho teraz v práci veľa, plus ideme prerábať nový byt a ešte je aj prechladnuty. Ja som na materskej s 2 malými certikmi (dnes boli obzvlášť zli cely deň a cely deň ani poriadne nespali) a tiež som prechladnuta.
Vysvetlivky2: u svokry sme dnes z toho dôvodu, ze som musela vybavovať nejaké veci v meste a keďže som vedela, ze manžel pride neskoro z prace, tak som potrebovala postrazit deti. A so svokrou mame celkom dobrý vzťah.
Vysvetlivky3: domov sme už nestihli ísť, lebo kým manzel prišiel z práce (mame len 1 auto a na tom bol v praci) už bolo neskoro a deti zaspali.
Zaujima ma, ale prečo muži, ked majú toho dosť, dokážu byť chladnokrvni? Ked mam toho napriklad ja dosť, tak sa nedokážem len tak vykašľať na deti a jednoducho odísť a deti nechať chlapovi, lebo aj keď to urobím, vždy myslím nato ci su ok a ak by neboli ok, tak idem domov. Ako to ti chlapi robia? Aj ja by som sa to chcela naučiť, aspoň občas.
P.S. s manželom mame dobrý vzťah, len teda tiež ma svoje chyby.

Strana
z2
jankapepe
2. dec 2020

A to nie je jedno či sa vyspí doma alebo u mamy? Veď sa nejedná o deň ktorý mal s vami stráviť ale len o prespatie 🙃

denkatn
6. dec 2020

aj moj by toto spravil a tiez by sa ma to dotklo, muži trochu viac myslia na vlastne pohodlie ako my zeny. tak mu len povedz, ze ti bolo smutno, ze ty si nemohla ist tiez.

Strana
z2