Otázka o mužoch
Ahojte dnes ma moj chlap riadne naštval a nechal ma u svokry samu s detmi spať a on išiel spať k nám domov (do starého bytu), lebo on je unavený.
Vysvetlivky1: manzel ma toho teraz v práci veľa, plus ideme prerábať nový byt a ešte je aj prechladnuty. Ja som na materskej s 2 malými certikmi (dnes boli obzvlášť zli cely deň a cely deň ani poriadne nespali) a tiež som prechladnuta.
Vysvetlivky2: u svokry sme dnes z toho dôvodu, ze som musela vybavovať nejaké veci v meste a keďže som vedela, ze manžel pride neskoro z prace, tak som potrebovala postrazit deti. A so svokrou mame celkom dobrý vzťah.
Vysvetlivky3: domov sme už nestihli ísť, lebo kým manzel prišiel z práce (mame len 1 auto a na tom bol v praci) už bolo neskoro a deti zaspali.
Zaujima ma, ale prečo muži, ked majú toho dosť, dokážu byť chladnokrvni? Ked mam toho napriklad ja dosť, tak sa nedokážem len tak vykašľať na deti a jednoducho odísť a deti nechať chlapovi, lebo aj keď to urobím, vždy myslím nato ci su ok a ak by neboli ok, tak idem domov. Ako to ti chlapi robia? Aj ja by som sa to chcela naučiť, aspoň občas.
P.S. s manželom mame dobrý vzťah, len teda tiež ma svoje chyby.
aj moj by toto spravil a tiez by sa ma to dotklo, muži trochu viac myslia na vlastne pohodlie ako my zeny. tak mu len povedz, ze ti bolo smutno, ze ty si nemohla ist tiez.

A to nie je jedno či sa vyspí doma alebo u mamy? Veď sa nejedná o deň ktorý mal s vami stráviť ale len o prespatie 🙃