Otec dieťaťa nás vyhodil. Kam máme ísť?
Ahojte mamicky potrebujem poradit pomoct nemam kam ist s malym otec maleho nas vyhodil na koho sa mam obratit .podnajom si hladam no nemam z coho zaplatit.nemam prijem len rodicovsky prispevok.no vsetko mi odcjadza na dlzoby.ktore som urobila ked som zila s otcom dietata .lebo nemal na sunar a plienky .jedlo co mam robit?zijeme v starom domd kde su potkani bojim sa o maleho
@obsadenemeno skopirovane autorka-Ahojte mamicky potrebujem poradit pomoct nemam kam ist s malym otec maleho nas vyhodil na koho sa mam obratit .
Chapem aj tvoj argument ale tak clovek nikdy nevie
@silverrko no ale predsa nezila vo vakuu predtym, nez ju/ich vyhodil. A takisto to neprislo ako blesk z jasneho neba, taketo veci sa daju predvidat, ak vztah nefunguje, alebo je partner alkoholik ci inak "divny"..... to akoze doteraz jej ani raz nemihla hlavou myslienka, ze keby nieco, co potom, co budem robit, na koho sa obratim? Joj, aha, na zeny s modreho konika...... 😒
Proste neverim ze nema ani sajn o policii, mestskom urade, socialke, krizovych centrach, rodine, susedoch, kamoskach.....
@obsadenemeno bozinku teba to tu este bavi??!!! Ano ma,sajn... Chcela si to overit ci rozmysla spravne... Je v soku citi sa zufalo bezradna a ma pocit, ze ostala sama s duetatom na crlom svete a k tomu ma este tu smolu, ze musi citat tvoje necitlive zvasty. Prachy jej neposielam, tak poradim co viem a ak nemam co poradit, ako povzbudit, podrzat..m tak nekomentujem...
@nelinka2009 ale ty komentujes.... cize stale mas co povedat.... a nie, nechcela si overit, ci rozmysla spravne, zase ako mozes ty vediet, ako rozmysla, je mi zahadou. Ci vlastne, aha, ty vies vsetko, ako my ini rozmyslame, co citime, ake sme......
Ved nepise, aku pomoc ocakava. Keby napisala viac, reakcie by boli ine. Hlavne ze tvoje "citlive" zvasty jej fakt pomozu.
A co ak tvoje necitlive zvasty na moju adresu ublizia mne? Placem tu v posteli ze aka si ku mne necitliva a nevidis povzbudenie v mojich prispevkoch na autorkinu adresu..... 😢
@obsadenemeno nieee to by som inak velmi nerada niekomu tu nejako ublizit vazne teraz.. Ale tyvsi moja krvnavskupina, ty to vsetko dovre chapes... Som ti sadla na lep, lebovradsej sa 'vyslepicim' tu, sko doma 'pichat' do unsveneho muzs, ktory sacchysta na sluzobku 😁😂
@obsadenemeno vidim tvoje povzbudenie... Vsetci ho tu vidime neboj... Vsetky sme si vedome akovto tu chodi, nemusos nas zachranovat... Neboj, peniazky neposleme 😘😘😘
@obsadenemeno kopirujem- Dakujem mamicky ..vsetko dobre .uz prosim nereagujte.ani som nic nepytali a uz ma chcete stahovat.a neviem co ano chcela som sa vyrozpravat ..len take su tu citlive a chapave mamicky ..ze ste mi poradili a pomohli tym ze musim plakat pred svojim malym synom.
Ja len ze ci si uvedomujes fakt ze to moze byt aj pravda
@obsadenemeno Mne bolo luto prvej mamicky kde sa zmazala tema- o svokre bolo...cosi som sa priucila stal sa zo mna lepsi clovek. Vies co ....sice to prehnala ale co ak sa inak branit nevedela. A co ak....co ak...ucime sa sme ludia
@silverrko nechcem sa opakovat, ale najprv pise, ze potrebuje pomoc, potom, ze vyrozpravat sa..... a nick zalozeny dnes. Ok. Tak nech napise konkretne a potom sa jej mozeme zacat skladat na najom.
Ale takisto to moze byt balooney. Na zbierky tu mame ine organizacie, kde situaciu preveria. Ten prispevok, co si skopirovala moze takisto svedcit o tom, ze zistila, ze jej na to nik neskocil a chcela v nas vyvolat pocity viny. Ved si len precitaj ten prispevok este raz. Az budes na koni rok ci dva, uvidis, ze taketo temy sa tu objavuju so zeleznou pravidelnostou.
Ze tebe to pripada ako pravda je ok. Ale takisto je ok ze mne to pripada vymyslene. Ak by bolo fakt tak zufala, neurazila by sa hned po prvych prispevkoch a nezacala by s utocenim na city. Takto to vyzera este podozrivejsie.
@obsadenemeno a ze kto je tu ten najmudrejsi... Kto poucuje ine... No hovorim jak vajce k vajcu sme. Ale tak jruto si to nemusela... Mohla to byt zena jednoduchsia a mozno fakt potrebivala poradit.
@silverrko neviem, ktoru temu spominas- o svokre? Tu sa mazu temy jedna radost.... ja mam rada temy, kde sa autorka ozve po case, ze ako sa jej dari..... bolo tu niekolko super tem, kde sa zo zlomenej zeny stala silna osoba..... hoci to trvalo dlhsiu dobu.... ako ta o mamicke co ju manzel opustil, ked cakala ich tretie babo..... vtedy mam nadej, ze silne a mudre zeny este existuju.....🙏
@nelinka2009 take zeny si poradit nedaju..... oni chcu len polutovat.... bohuzial.
@obsadenemeno tak tteba polutovat... Kto chce kam, pomozme mubtam...
@nelinka2009 nebudem jej pomahat prazdnymi recami..... nie som ten typ. Radsej ju nakopnem a nastvem, nech sa naserie a nieco robi. Napriklad nakope "otecka" do guli.
Kristova noho, neviem si predstavit, ze aj keby som sa neviemako pohadala s muzom, ze by nas s malou vyhodil niekam von na ulicu. Ved je to jeho dieta, jeho krv, moj by radsej sam siel pod most ako by zil s vedomim, ze jeho dieta zije niekde v chajde s potkanmi.....
No ale co uz ja viem, ze ano..... 😒
Jezkovy voci tak si ju nastahuj k sebe domov... Ved to potrebovals najviac riesit byvanie bru noc
No ja neviem je tu z nás niektorá psychológ...akonáhle sa ujmu dieťaťa a matky- (snáď sú to chránené osoby ) dostanu aj inú pomoc okrem tepla jedla a deky. 1tema? Tam sa nadávalo do hnid ak si pamätám
@silverrko ta tema, co spominas bola totiz o tom, ze slecne vadilo, ze svokra pribali jej partnerovi jedlo....aj ked priznala, ze ona "nema cas" mu vyvarat pri jednom dietati, preto ju jedna nazvala lenivou hnidou - aj to az potom, ako ju zakladatelka zacala urazat a kopirovat jej sukromne fotky do vlakna. sorry, ale toto bolo uz prilis.
Cize pleties hrusky s jablkami, to nema s touto temou nic spolocne.
@nelinka2009 preco by si ju niektora z nas mala nastahovat domov? A ako vies, ze toto potrebovala riesit najviac? Nepisala, aku pomoc konkretne potrebuje, pisala, ze sa prisla len vyrozpravat (sic). Prave preto som sa pytala viackrat, ze kde ma kamaratky a rodinu, nie su to prave blizki ludia, co by jej mali pomoct? A ja som uz v podobnej situacii bola, nastahovala som si k sebe tehotnu neter, ktora utiekla pred nasilnickym frajerom a jej rodicia o nej nechceli ani pocut. A to sme vtedy zili v malom jednospalnovom byte. A ona nemala narok na ziadne prispevky, kedze nemala odrobene dostatocne obdobie tu v UK. Ale preco by som si mala nastahovat k sebe uplne cudziu osobu? Prave tu bol taky pripad, ze rodina dala domov a pracu bezprizornemu chlapovi a on ich za odmenu vsetkych zavrazdil.
Takze nie, dakujem.
Pytam sa este raz, ze kde ma autorka temy rodinu a priatelov?
@obsadenemeno ty vôbec nevieš alebo nechceš vedieť o čom píšem. Hrach o stenu hádzať nebudem. Pekný den
@silverrko tak vysvetli, lebo nie, neviem. Ta tema, co spominas, nema nic spolocne s touto. Akurat - a to by bolo zaujimave - ze autorka tejto je ta z tej temy o svokre a chlap sa uz nasral, ze nevari? 😲
@obsadenemeno keď sme už pri ňom on mal asi tiež iné priority však ako ženu ktorá vie variť nechcem odbočovať od témy fakt...pekný den
@silverrko presne podobne
@obsadenemeno fakt s tebou je to hrach na stenu... Inak o bycani konkretne pisala, ale to je uz jedno.. Len trosku empatie, tiez som urcitectemy zalozila v absolutbe rozculenom a beznadejnom, zufalon a horzhorcenom stave, jedy som ani nebola schopna racionalbe mysliet. Tiez sa tam do mba urcite necitlive zienky takto pustali. Ty proste nevies cictej osobe svojim pisanim nahodou este neprihorsis... Naozaj sa clovek potrebuhe niekedy len vykecat a vychladnut.. Ved na to, to tu je, lebo cakat tu nejaku realnu pomoc...
@obsadenemeno to by bol rozhovor na dlho a ja mám čas iba večer.
@silverrko cize nevysvetlis....no asi nemas co.
Neviem, ake mal priority, kedze on do temy neprispieval. Priority zakladatelky tej temy o "zlej svokre, co vari vlastnemu synovi" boli ze sa chcela vysmievat z kazdeho, co nezacal nadavat na "svokru"....co vlastne ani svokrou nebola, kedze neboli zosobaseni.
Ja vobec nechapem, preco to tu vobec miesas. Nema to NIC spolocne s touto temou - iba ak to, co som uz pisala. Alebo to, ze to bola tvoja tema a este vzdy ta to serie, ako sa to tam zvrtlo.
Ale to by som uz zachadzala do konspiracnych teorii, a tie ja nemusim. Pekny den aj tebe.
@obsadenemeno neviem preco ked ma clovek iny nazor ako vy 'supermatky' tak hned musi byt aitorom danej temy, ale pod inym nickom. Neverim, ze @silverrko by zalozila taku temu... To skor ja sa viem v tom predstavit, ale ja nemam taku skvelu svojru, ze by ma takto potesila... 😁😂
@silverrko cas mas len vecer ale aj tak tu budete obe s nelinkou oxidovat cely den.... hm.
Naozaj nevidim ZIADNU podobnost medzi tymi dvoma temami. Akurat zeby som udrela klinec po hlavicke a je to ta z tej temy. Ale odkial by si to ty vedela....hm....
@nelinka2009 tak sa dohodnime, ze ty budes ta dobra a empaticka a ja ta zla a protivna, tvrda na vsetky tie chuderky....a za supermatku sa nepovazujem, len konzultujem problemy s rodinou ci kamoskami, nie na koni - som taka staromodna, vies?
A od teba tiez nie je pekne nadavat na "supermatky". Vies ako im to moze ublizit? Trosku empatie z tvojej strany, ved aj "supermatky" su len ludia 😝😉😵
@obsadenemeno celý nie iba počas spánku na obed a večer mám free .
@obsadenemeno predomnou sa obh.nemusis raz sa budeme všetci tam hore
@silverrko neobhajujem sa, nemam kvoli comu

@silverrko ale aj tie jednoduche by sa mali vediet pobit za svoje deti..... a ak to nedokaze, mohla napisat, aku pomoc vlastne ocakava.
Sorry, ja jej to neverim. Mozno som uz citala prilis vela fake tem na koniku. Kukni si tu s nazvom "plyn".