icon

Otec ma nechce pustiť na víkend k priateľovi

natyreggae
9. nov 2020

Ahojte, mám 16 rokov a môj priateľ má 33 a býva v BA čo je 100 km od môjho bydliska ... vidíme sa 2-3x za mesiac keď on chodí sem zamnou a má tu aj rodičov tak chodíme vtedy keď tu je k nim... no lenže on chodí stále zamnou a chcem aj ja ísť za ním.. mama by mi to dovolila ale oco moc s tým nieje okej... neporadíte mi niečo čím by som ho mohla presvedčiť aby ma pustil..má v BA svoj byt.. v piatok by som išla k nemu v nedelu zase naspať domov.. ďakujem

natyreggae
autor
11. nov 2020

@natalienka12 ano ano neboj😂😂👅👅👅👅👅👅

natalienka12
11. nov 2020

@natyreggae tak sa dolu pekne ohol

natyreggae
autor
11. nov 2020

@natalienka12 vieš čo bez teba by som to nevedela..😂😂

kikuska872
11. nov 2020

@natyreggae ach dievča zlaté o 10 rokov budeš plakať, aká si bola hlúpa a naivná... 🙈

natalienka12
11. nov 2020

@natyreggae 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 aj pre teba pride na tom aute?

natyreggae
autor
11. nov 2020

@natalienka12 v piatok žiaľ nie lebo je v práci tak prídem rýchlikom😀

zuzuliennka1
11. nov 2020

😂😂😂 dobra telenovela, uz mas dufam premysleny aj zaver tohto vymyslu tu

natyreggae
autor
11. nov 2020

@zuzuliennka1 haha kludne pošlem aj fotky s BA😂

zuzuliennka1
11. nov 2020

@natyreggae posli 😂 aj presnu ulicu kde byva, aj gps suradnice, bude “nadseny”!!! 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ kristepane

natyreggae
autor
11. nov 2020

@zuzuliennka1 anoooo anoo to viem už teraz ale to vám radšej nepoviem lebo vy ste schopné tam stáť a čakať na nás😂😂

zafir01
11. nov 2020

16 ročnú by som asi nepustila, nie po 2 mesiacoch vzťahu.
Ale veľmi dobre chápem ten vekový rozdiel.
Mala som 17, keď som mala známosť... 30tnika. Vždy som inklinovala ku starším. Možno preto, že aj mentálne som si s nimi viac rozumela ako s rovesníkmi. Polovicu života som strávila len s otcom a mladšími súrodencami, keďže mama od nás odišla. Dodával mi pocit istoty a ochrany,ktory mi v tom čase chybal. Vedela som, že to nebude navždy. Ale v daných okamihoch mi bolo dobre.

monkasponka
11. nov 2020

@natyreggae aku radu vlastne chceš, ked si mysliš že vieš všetko?

natyreggae
autor
11. nov 2020

@monkasponka chcela som radu ako presvedčiť otca ale neporadili mi ale oco ma už pustil😀

yoxinka
11. nov 2020

@natyreggae
Tak keby má chlap všetkých päť pokope, tak keby ho zvádza 16 ročné decko, povie jej, moja zlatá, choď sa ty radšej domov učiť alebo niečo” ... Ale tak tento sa zjavne na tebe so svojimi kamošmi fajne baví, hádam si aj zasexuje ... tak čo by to nevyužil. 33 ročný normálny chlap by si nezačínal so 16 ročným dievčaťom.

monkasponka
11. nov 2020

@natyreggae Dospele zeny budu radit 16.rocnej ako presvedčiť otca? Toto nie je triedny kružok.

natyreggae
autor
11. nov 2020

@yoxinka ale nebaví sa... jeho kamoši sú aj moji kamoši a on ma fakt ľúbi aj keď vy si myslíte že som naivná😀😉

monkasponka
11. nov 2020

@natyreggae so všetkou uctou ti hovorim, chce ta zneužit, využit, užit si... aby sa mohol čim pochvalit.Nebud naivna. Vieš ako to skonči? Po par tyzdňoch ti povie že nikdy ti nič neslubil a berie a bral to len ako zabavu a tebe neostane nič ine len mizerny pocit zo seba.
Nestoji ti to za to, ale urob ako chces... naučiš sa len na vlastnych chybach, keď druhych nepočuvaš.

beronsche
11. nov 2020

@natyreggae len tak, zo zvedavosti sa opytam, co by si urobila, keby boli rodicia proti? Kedy nie ze ti nedovolili ist za nim, ale celkovo dostali rozum a neschvalovali to?

Mimochodom tvoja matka ma vyborne kriterium pre urcovanie vhodnosti partnera pre svoje dieta. Ze Luky sa pekne oblieka a ma rad zvery a este aj hada ma. vyborne.. kristova noha.. 😀
Jednu vec ti poviem, aj ked tomu neuveris: chlap 30+ , ktory je pohladny, uspesny, zabezpeceny, so zdravym sebavedomim a mentalne v poriadku si nikdy nebude len tak niekolko mesiacov pisat s 15-16r deckom.. este by som bola schopna uverit vo vasu osudovu lasku, keby ste v dennodennom kontakte, ale po tom, co si spomenula toto, si myslim, ze bud sa typek dobre bavi a este si aj vrzne s mladym maskom, alebo skryva nejaku hranicnu osobnostnu crtu, ktora ta nepotesi, ked na to prides..

baloo
11. nov 2020

@natyreggae aj ked verim, ze toto je FAKE aby robil rozruch tak mi neda aby som nenapisala, ze toto je nezdravy vztah a to pochopi clovek az ked pride do mentalnej dospelosti.

amelie2017
11. nov 2020

@makova333 pamatam si par takych, co sa snazili, ked sme boli pubertacky. Teraz stari mladenci, vacsina alkoholici zijuci u rodicov.

amelie2017
11. nov 2020

Ja ked si predstavim, ze by som sa v 16 opytala oca, ci mozem ist na vikend k 33 rocnemu frajerovi, alebo aj 18 rocnemu, tak si este teraz zuby zbieram. A to nasi neboli prisni, len ocovi sa nesmela povedat cela pravda do oci. Aj ked ju tusil

natyreggae
autor
11. nov 2020

@monkasponka a ja ti so všetkou cťou hovorím že ja som mu dala pusu a začala ho objímať ...ale veď jasné ty ho poznáš vieš aký je hlavne že si ho nikdy v živote nevidela🤦‍♀️👌👌

natyreggae
autor
11. nov 2020

@beronsche no čo asi... stretávali by sme sa tajne že som akože u kamošky🤷‍♀️ áno pekne sa oblieka, chodí normálne do práce ako normálny človek, žije normálny život, má rád zvieratká, psíky, prechádzky... no úplne super ja neviem čo sa vám furt nelúbi na ňom😀

natyreggae
autor
11. nov 2020

@amelie2017 tak ja som vychovávaná tak že aj keby som naaahodou čo sa samozrejme že nestane chodila s 50 tnikom tak to môžem povedať rodičom a budú vedieť pravdu odomňa a nebudem im klamať a si vymýšľať alebo tak a radšej nech to odomňa počujú ako od susedov čo nás videli alebo tak... aj také sa mi už stalo.. a nemal 50 ale len 30😀

0silvia0
11. nov 2020

To dva dni riesite tento pribeh? Ved tata dovolil,
@natyreggae bez za nim, vsetko vyriesene, naco to furt rozoberate? 🤷‍♀️

monkasponka
11. nov 2020

@natyreggae nevidela... ale mam tolko co on... je to chore, pochopis o 17 rokov

natyreggae
autor
11. nov 2020

@0silvia0 však aj budem bežať za ním, ony ma tu furt komandujú a som doma nechodím do školy tak mam času pokecať😀

natyreggae
autor
11. nov 2020

@monkasponka nuž každý v svojom živote má tie hranicie normálnosti nastavené inde..🙂

nenne27
11. nov 2020

@natyreggae jasne strasne nas to zaujima 🤣🤣akurat v tejto koronovej depke sa mame na com bavit na vymyslenych love stories.btw tie vyholene boky si zrus, nosilo sa to pred cca 3 rokmi😉

0silvia0
Autor odpoveď zmazal