Otec ma nechce pustiť na víkend k priateľovi
Ahojte, mám 16 rokov a môj priateľ má 33 a býva v BA čo je 100 km od môjho bydliska ... vidíme sa 2-3x za mesiac keď on chodí sem zamnou a má tu aj rodičov tak chodíme vtedy keď tu je k nim... no lenže on chodí stále zamnou a chcem aj ja ísť za ním.. mama by mi to dovolila ale oco moc s tým nieje okej... neporadíte mi niečo čím by som ho mohla presvedčiť aby ma pustil..má v BA svoj byt.. v piatok by som išla k nemu v nedelu zase naspať domov.. ďakujem
@eva112014 ja už som sa ho dávno na tieto veci pýtala a odpovede poznám.. poznam aj odpovede a aj jeho....
@zuzuliennka1 no veru sem plačkať nepôjdem lebo to sú naše súkromné veci a nebudem ich tu vyťahovať😉
@natyreggae ved sem chces davat fotky 😂 tak ake sukromie?
@natyreggae Z toho,čo píšeš mi on ani nepríde ako tvoj priateľ,ale ako tvoj otec 😳 A dobre tu píšu ženy vyššie,ideš z extrému do extrému.Nezabudni,že aj my sme boli v tvojom veku,boli sme tiež zaľúbené "nastky",nebolo to ani tak strašne dávno,tak nám nehovor,že medzi chlastajuci a fetujucimi sedemnastrocnymi chlapcami a zabezpečeným tridsiatnikom,ktorý si myslí,že je v pohode nechať sa zbaliť s jednou sestnastrocnou zabou, neexistuje tzv."zlatá stredná cesta",nič normálne.Mala som nastrocnych spolužiakov,a ani jeden toto,čo popisujes,nerobil.Maximalne už ku koncu gymnázia si spomínam,že sa dali dokopy viacerí (aj spolužiačky),kúpili si jednu fľašu a vypili ju po škole..rozumej jednu fľašu asi 20 ľudí.Mozno tak raz za dva týždne..alebo si zapálili.Viem aj o tých "extremistoch",o ktorých píšeš,ale tak to boli fakt ľudia,s ktorými by ma ani nenapadlo ani sa rozprávať,nie že chodiť.V skratke:keď som bola v tvojom veku a chcela by som chodiť s rovesníkom,tak by som nemala problém si vybrať,dokonca by som mala z čoho vyberať a ani jeden by nebol fetujuci,opijajuci sa spolužiak.Urcite by som nebola "odkázaná" v pätnástich na tridsaťročného a v šestnástich na tridsattirocneho.Ak to tak je,ako píšeš,tak potom na vzťah pripravená vôbec nie si.Ako som písala aj vyššie,silou mocou dospieť,mať VZTAH v detskom veku,mať chlapa..koníčky,záujmy,škola,byť sama,hľadať sa,kamošky,toto všetko nič..?Mať vzťah,mať chlapa,mať vážny vzťah je teraz in u detí?Už len sama o sebe skutočnosť,že ty sa nachádzaš na miestach v tvojom veku,v bare,kde sú ľudia v mojom veku je zarazajuce..Na druhej strane,tam kde chodím ja,presnejšie v týchto časoch,tam kde sme chodili my,naši rovesníci,by som musela lupou hľadať decko ako ty..preto nechápem.Toto sú všetky dnešné decka také?To čo sa tak poserie v tej výchove a kedy?Pomaly nemajú detstvo,vyzerá to tak,že sa oberajú aj o pubertu..či toto je výsledok tých moderných výchovných metód,ktoré tak naháňame aj my,matky ešte bábätiek,aj tu,na MK?Toto je výsledok toho objimania a nekonečného vysvetľovania,namiesto potrestania?Spoločne spanie s maminou od pôrodnice do prvého ročníka,kým dieťa CHCE?Ja si to všímam už dávnejšie,že z otca,HLAVY RODINY (a pred ukameňovaním,nie,nenarazam na totálne extrémy a patriarchát) sa stáva iba taký doplnok,ktorý má decko urobiť,pomáhať,makať ale v žiadnom prípade sa starať do výchovy,späť v obývačke na gauči či v detskej,lebo v spálni kraľuje dieťa.Potom,po x rokoch si dovolí povedať,že oné,nie je to až tak kóšer že naša nastrocna ma tridsatri ročného,že nech chodia ale zas že by nemala s ním ísť na spoločný víkend a zasiahne opäť mama,ktora ho prehovorí,že nieeee,je to v pohode..a on namiesto toho,aby prepáčte ale buchol na stôl,napokon pristane na to..lebo keby dcéra mala rovesníka,tak by ten aj tak fetoval a keby čo ja viem,pre zmenu teraz nikoho nemala, tak by sa zrútil svet asi.Davno to tak bolo,ja viem,mala som prababky..len tam sa s dievčaťom posúvalo aj veno,aj moja praprababka mala muža,bol starší,ona mladá,videli sa možno dvakrát pred svadbou,rodina chudobná,rodičia mali veľa dievčat,tak tie sa rýchlo vydávali aj za starsich..ale ona mala aj takú peknú truhlicu s vecami,čo dostali od rodičov ako dar do manzelstva,vtedy nestačila bábovka a víkendový koláčik..Nahaname sa ako rodičia za peniazmi,lebo hypo,snažíme sa o to,aby to jedno dieťa malo všetko,od úplne najlepšej mega zdravej stravy po nosenie,hickanie,mojkanie,veď dieťa najlepšie vie,kedy čo chce.Mamy sa stávajú služkami deti,ktoré nedokážu povedať nie,neskôr kamoškami.Chyba rodičovská autorita,rešpekt.Hovorim o tom,že na mňa nikdy nedali naši ruku,nikdy nemuseli nič striktne zakazovať,jasne,skúšali sme,klamali sme ale takto ti poviem milá zakladateľka:raz ma načapali,ako sa bozkávam s mojím chlapcom (mala som 17,bol môj prvý aj posledný a ja som za neho aj vydala a je to teraz môj manžel a otec môjho dieťaťa).Nič nepovedali..vtedy nie..vlastne ani potom..ale DOTERAZ mám z toho zimomriavky,ja aj môj muž,a nie je to príjemná historka na rozptýlenie pri spoločných rodinných grilovackach.Ja netvrdím,že toto je to správne,ale niekde sa tie hranice medzi deťmi a rodičmi musia nastoliť.Lebo ak je pravda,čo píšeš,tak ste veľmi veľmi smutná generácia.Deti bez detstva,pubertiaci bez puberty..bez rodičov,ktorí si myslia,že vám dajú všetko a pritom vám nedajú to najdolezitejsie.Tu ochranu.Rodicovsku.Lebo nie,nie je normálne,že pätnásťročná chodí s tridsatrocnym a už teraz si myslí,že vie odhadnúť a má skúsenosť,že ide o manipulatora.Nie je normálne,že šestnásťročná chodí s tridsattrirocnym a teší sa,ako ju ochraňuje.Toto je úloha tvojich rodičov.A ešte raz,nie,nie je normálne,že slobodného zabezpečenú tridsiatnikovi len tak stačí k perspektívnemu vzťahu dievčatko v tvojom veku.Ale nie som tvoja mama, a ty nás nepresvedcis,že to je OK,lebo na rozdiel od teba máme skúsenosti a roky,ktoré ty,akokoľvek budeš "zrelá uvažovaním a myslením"nemáš šancu dobehnúť.
@zuzuliennka1 robila som si z vás <> 😂😂😂😂
@oblecenie99 no nenapisala by som to lepsie 🙂 @natyreggae a to si myslis ako ,ze je to v poriadku? ach niektore tieto vase srandy nechapem, ze co vam daju
@natyreggae
@stanik_67 takto.. pribeh je real.. zajtra idem na vlak ale s tymi fotkami som to nemyslela vážne😀
Ženy, zbytočne tu deriete klávesnice. Babenka je skúsená, Luky v pohode týpek, my im do ich fantastického vzťahu nevidíme ... ale babu to zjavne baví, lebo už asi na tretej strane písala, že viac písať nebude, lebo my o tom nič nevieme a už to tu 13 strán žije a slečna si to zjavne užíva. Lebo oná má 16 a v pohode zbalí 30 ročných chlapov ... tak z nej všetky padnime na riť a držme jej palce 🤦♀️
@oblecenie99 v podstate s tebou suhlasim, len to chvilami prilis extremne hrotis, ked pises o vychove.. Lebo toto rozhodne nie je nasledok "nekonecneho" vysvetlovania, objimania a spolocneho spania (na tychto veciach nie je vobec nic zle, skor naopak..). Toto je dosledok neexistencie hranic a bezbrehej benevolencie..
mimochodom, velmi zle sa to cita taketo dlhe a bez odsekov..
@eva112014 tak ak toto je podla teba najdolezitejsie kriterium vyberu parnera pre pubertalne dieta tak koniec...
@oblecenie99 uffff no čo k tomu dodať... takže pytali ste sa ma na koníčky či mám nejaké.. Áno mám, pes, šport, turistika , príroda, prechádzky, kamarátky, dobré jedlo..a ešte k tomu mám aj vzťah a zvládam to🙂 no a čo také strašné sa stalo že vás našli sa bozkávať? Veď to je úplne normálna vec neviem čo s toho robíte drahoty..🙃
@natyreggae Lebo nevedeli o tom,že mám chlapca.Klamala som im,že budem u kamošky.A bola som vonku s chlapcom.Navyse starším o skoro päť rokov.Hanbila som sa za to,že som im klamala a zneuzila ich dôveru.A to bolo,ako píšeš,"iba" bozkávanie.Keby som vtedy doma našich zabila s tým,že idem za tým mojim na víkend,druhu facku by som dostala od steny,ešte predtým,než by som dokončila myslienku.
@oblecenie99 nuž vidíte ja neklamem a rovno poviem pravdu a takýmto trápnym situáciam sa vyhnem a hlavne .. nikdy neklamem rodičov😉
@natyreggae A čo ti povedal na deti? Prečo ich nemá?
@beronsche Píšem rýchlo,kým môžem od malého,preto je to jednoliaty,sorry 😳 jasné,dala som extrém,len to začína tak vyzerať,že pomaly nám vyrastá generácia,ktorá bola vychovávaná ináč,samozrejme "lepšie" ako my,a nezdá sa mi,že by boli slušnejší,lepší,zdravší a pod.🙄
Kedysi ako 15r som bola zufalo zamilovana do 20r chlapca. A odmietol ma, ze vraj je velky vekovy rozdiel 🤭
Samozrejme nesudim autorkinho frajera, ale mi pride velmi zvlastne ze vyzrety 33 muz si zacne so 16 r slecnou.
@natyreggae To je dobré že im neklames,aspoň že tak..je to vec teba a tvojich rodičov.My sme ti napísali náš názor,ktorý sa väčšinou zhodoval v tom,že napriek všetkému,nám blikaju všetky kontrolky,keď si predstavíme tridsatrirocneho chlapa,ktorý chodí so sestnastrocnou.
@eva112014 lebo ešte nestretol tú pravú s ktorou by ich chcel mať
@natyreggae no neeee váááážne???? 😂😂😂😂😂 “irony on” 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
@natyreggae Dobre, tak sa opýtaj, že podľa neho, aké hodnoty, vlastnosti by mala mať tá práva.
@lavender273 nezacne, cele je to vymyslene😂😂😂😂
@natyreggae oprava pravá
@natyreggae Mna by zaujimala uz len taka technicka vec, od kedy chodia z Batovky do Bratislavy rychliky? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
@natyreggae Pýtam sa ťa preto, že si uvedom, že ty do tvojich 16 rokov si sa naučila chodiť, rozprávať a mnoooho iných vecí. On sa toto všetko do 16 tich rokov tiež naučil. Ale ty vieš, cítiš, že on je ten pravý. On potreboval ďalších 17 rokov, aby tú pravú teda našiel. A našiel ju? Aké má on "kritériá", že predošlé ženy toto nespĺňali? Nespĺňali ani jedna za tých 17 rokov? Len tak sa zamysli nad tým.
@natalienka12 z PD o 12:28 ide a stojí o 13:09 v baťovke... nemáte zač😊
@natyreggae Píšeš, že to bude teraz prvýkrát. Si panna. Luki sa nesnažil ťa dostať už do postele skôr? Píšeš, že ste boli u nich doma. Len tam sú rodičia a nie je to také.. Preto ten víkend? Skús Lukimu navrhnúť sex na Vianoce. Skús mu povedať, že potrebuješ čas. Bude sa veľmi hnevať? Čo si myslíš? Vieš, že keď ťa ľúbi, pochopí to. Počká na teba. Čo môžeš stratiť? Nič, len viac ho spoznať. Čo ty na to? To by si však k nemu na víkend nemohla ísť, aby si mu nepodľahla. Vtedy by sa Luki naozaj prejavil, že aký je. Chápavý, trpezlivý, nahnevaný?

@monkasponka a to sa chvalis prepac alebo?