Otec ma nechce pustiť na víkend k priateľovi
Ahojte, mám 16 rokov a môj priateľ má 33 a býva v BA čo je 100 km od môjho bydliska ... vidíme sa 2-3x za mesiac keď on chodí sem zamnou a má tu aj rodičov tak chodíme vtedy keď tu je k nim... no lenže on chodí stále zamnou a chcem aj ja ísť za ním.. mama by mi to dovolila ale oco moc s tým nieje okej... neporadíte mi niečo čím by som ho mohla presvedčiť aby ma pustil..má v BA svoj byt.. v piatok by som išla k nemu v nedelu zase naspať domov.. ďakujem
Ja by som svojej 16 rocnej dcere nedovolila robit kur..cku staremu chlapovi. Domov do postele sa mu vopchat. Ved co ine chce 33 rocny robit s mladou zabou... V 30tke budes mat viac skusenosti nez ja v 40tke po 18 rocnom manzelstve...Mala som prveho frajera ako 18 rocna, on mal 20 a ked ma prisiel navstivit z Ciech, spal pekne v hoteli! Ocko nedovolil, aby u nas doma...
Dobre ránko.. Takže .. Luki ma nenechal na stanici😀ani ma neznásilnil, ani ma neuniesol, ani ma neprizabil, ani ma žiadna žena a 2 deti nečakali u neho😅😅😅
@natyreggae Super, užite si víkend a po ňom sa v poriadku vráť domov. (Ak môžem dať tip: malý darček rodičom z výletu by ich určite potešil.) 😉
@natyreggae ale budes sa mat cim pochvalit v pondelok v skole, vsak? Nech ti zavidia spoluziacky.😁
@h2 jasneee chceme kúpiť magnetku☺
@oli18 ja nechodím do školy momentálne a nie nepotrebujem sa vychvalovat spolužiačkam😀
@natyreggae oni mysleli doniesť nieco pod srdcom, nie od srdca... 🙂
@stary_ujco Nie, nemysleli. Ja som to myslela úplne normálne.
@natyreggae ja ta aj chapem. Si zalubena, podla tvojej maminy nie si dieta, ale v skutocnosti Nim si, kedze, okrem ineho, potrebujes ich dovolenie.
Myslim si, ze na vikendove prespsvacky mas este more casu.
@stanislavicenka Neskorooo, ona už je tam! Veľmi dúfam, že časom nebude ľutovať.
@stary_ujco darceky z vyletu sa este stale nosia a povazuju za milu pozornost 🙂 Aj ked ked to ma byt len magnetka... no neviem... potencialny zatko by sa mohol trochu viac posnazit.
@natyreggae Tvoj priateľ asi divný týpek, keď je na 16tky
@natyreggae
Ako ... prečo by ťa nechával na stanici ...sexovať, šak si chcel zasexovať ... a prečo by ťa znásilňoval, šak ty si chcela dostať do postele jeho 🤷♀️ A keď si chce 33 ročný chlap zasexovať so 16 ročnou a aj keby má ženu a deti, tak si na túto aktivitu požičia byt od jedného z tých jeho super kamošov ... nebude to predsa robiť doma ...
Dievcata ona aj on su z partizanskeho, aj ked on uz zije v blave.v tom meste by neutajil zenu ani dieta.takisto si podla mna nechce len tak zasexovat a odhodit ju, na to by si polahky zbalil nejaku zufalku v blave.a stretavajunsa s rodicmi.on to s nou mysli vazne.ale to je to co ma na tom mrazi.lebo ona je mila pekna atd, ale naozaj mentalne dieta..podla toho ako tu vystupuje. On ma 33 rokov. On nie je na zeny, on je na dievcatka😭 tu jej matku by som chcela vidiet...ci je uplne naivna alebo mimo alebo co ked neplnolete decko vysle staremu chlapovi do postele😭😭
@nenne27 takže už cestujem domov😆😆nič sa mi nestalo, neznásilnil ma, nezabil ma, babo mať nebudem, užila som si super víkend😊 a nič také strašné sa nestalo ako ste tu opisovali🤣a ešte ma aj naučil variť😉nabudúce idem zas🙃
@natyreggae a zase sa teperíš vlakom? 😂
@natyreggae naucil ta varit? Za jeden vikend? Ja som 7 rokov so sefkucharov a varit stale neviem.
@natyreggae Super, dúfam, že si dobre docestovala. (Bála som sa o Teba, ako o vlastnú! 😁)
@natyreggae ja som si nemyslela ze ta znasilni, ani zavrazdi.citaj co pisem vyssie...on to s tebou mysli vazne, akurat to ze je na 16 rocne baby u mna z neho robi cudaka. Je to patologicke😭
@natalienka12 áno zase vlakom lebo zajtra ide lukáš do práce .. 😀
@amelie2017 tak zatial iba 1 jedlo ale postupne ma naučí viacej😀
@lulubka28 nuž vidíte 2 rôzne svety a vychádza nám to super zatiaľ😊
@h2 áno áno som v poriadku akurát sa vybalujem😀
@lulubka28
Presne tak. Aj aj keby pripustím možnosť, že dievčina je nejaká super mega vyspelá, tak je tam tak obrovská mentálna priepasť medzi nimi, že to sa nedá preklenúť. A tiež to vnímam ako patológiu ... a jediné mi z toho vychádza, že chlap má mierne pedofilné sklony. Keď som povedala môjmu mužovi, či by si vedel predstaviť vzťah so 16tkou, najprv na mňa kukal, či mi haraší, potom sa začal smiať a potom že čo by akože s ňou robil alebo o čom by sa bavili ...🤷♀️. Ale Lukymu to zrejme pasuje, babenku si krásne manipuluje (aj keď ona to nevidí a nepripustí) a teda hádam to nebude nejaké dramatické (znásilnenie, vražda a podobné tu predstavené scenáre), ale v poriadku to nie je.
chlapec bude asi trosku vadny ked si v 33 najlepsich rokov nevie najst seberovnu zenu do zivota najde 16 rocne decko :D a nie nepustila by som ta
@natyreggae
Áno, zlatko, krásne vám to vychádza ... strávila si s ním jeden víkend. Napíš sem o 10 rokov svoje poznatky a skúsenosti, rada si to prečítam ... 🤦♀️
@natyreggae
A ešte chcem zdôrazniť, že keby máš 35 a on o 33 rokov viac, tak si poviem ok, divné, ale ty už by si niečo mala za sebou, mala by si skúsenosti a niečo so odžila, takto je on mentálne úplne inde. Povie ti presne, čo chceš počuť, všetko čo robí je pre teba očarujúce, určite ťa zahŕňa pozornosťou a robí všetko tak, aby si mala pocit, že si jeho úžasná skvelá a výnimočná ... a celý svet je hlúpy, lebo vám dvom nerozumie, ale vy viete svoje...čo tým sleduje, neviem, hádam je to ozaj len mierna pedofília, že je na deti, ale ide teeeesne za hranicu, kedy s tebou môže mať legálne sex ... a nie je to nejaký psychopat (tí sú vždy očarujúci na začiatku vzťahu) a nezničí teba aj celý tvoj život ...
@yoxinka u nas v meste je jeden typek, to ze je teply od toho odhliadnut ale...ked bol 25 rocny nahanal 15 rocnych chlapcov, ked mal 35 stale ta ista kategoria a teraz mu tiahne na 50 a stale 15-16 rocny chlapci okolo neho lebo aj je pripeniazoch tak mladi hlupi chlapci mu na to skacu..ale pointa ze to je totalne nechutne a uchylne on starne alezaujem istu vekovu kategoriu sa nemeni...aby to nebol jej pripad ze ju vymeni za dalsiu 15 rocnu :D...ja mam xy 30tnikov okolo seba ale vsetci hladaju perspektivu do zivota zacinaju rozmyslat nad rodinou a rozumnou partnerkou a nie toto...ked si to dievca same neuvedomi ze asi je na tom nieco divne tak co uz, je zalubena :D

@zuzap33 veru, učí sa variť...