icon

Otec ma nechce pustiť na víkend k priateľovi

natyreggae
9. nov 2020

Ahojte, mám 16 rokov a môj priateľ má 33 a býva v BA čo je 100 km od môjho bydliska ... vidíme sa 2-3x za mesiac keď on chodí sem zamnou a má tu aj rodičov tak chodíme vtedy keď tu je k nim... no lenže on chodí stále zamnou a chcem aj ja ísť za ním.. mama by mi to dovolila ale oco moc s tým nieje okej... neporadíte mi niečo čím by som ho mohla presvedčiť aby ma pustil..má v BA svoj byt.. v piatok by som išla k nemu v nedelu zase naspať domov.. ďakujem

Strana
z19
judar
17. nov 2020

No well si strasne naivne chvalenkarske decko....napovedala si tu strasne vela indicii nez bolo treba...chudak Lukas...

lienka.7
17. nov 2020

@natyreggae no este nam prezrad, cim si ukecala fotra, aby ta pustil na "vylet" do BA 😉

yoxinka
17. nov 2020

@h2
Ja rozumiem, čo sa snažíš povedať. Úprimne, ja som si myslela, že je to nejaky sofistikovaný chlap s pedofilnými sklonmi ... pár strán dozadu to píšem, ale ako tak čítam, tak to bude nejaký jednosuchší chalan ... na čom by v princípe nebolo nič zlé, keby nemal 33 a baba 16 rokov ... a čím ďalej čítam, tak mi baba príde tiež trošku mimo ... niekde na začiatku písala, že všetci jej rovesníci fetujú, tak že vzťah so starým capom je lepší ...no ja neviem ale medzi 17 ročným fetujúcim chalanom a 33 ročným chlapom ne mega veľa možností...až mi to príde, že sa tu potrebuje len chvastať, že bola v BA a má nové tepláky... a všetky sme tu mimo, lebo Luky je super, len my ho nepoznáme ...

yoxinka
17. nov 2020

@lavender273

Nie, nič na tom nie je zlé. Celá moja rodina bola “obyčajní roboši” vrátane mojej mamky ... pochádzam z veľmi jednoduchého prostredia a vážim si každú jednu prácu, ešte aj smetiarovi poďakujem, keď nám príde vyniesť smeti ... a aj svoje deti učím vážiť si každého jedného človeka, ktorí poctivo pracuje. Ale tuto slečna má úplne vytáča ako sa tu hrá na neviem akú veľkú ženu, lebo zbalila 30ročného chlapa a už 18 strán tu všetky zrelé ženy presviedča o jeho dokonalosti ... a zaklincuje to tým, že jej kúpil tepláky ... ospravedlňujem sa, nechcela som sa nikoho dotknúť ... nechala som sa uniesť.

lintu
17. nov 2020

Och, veď ju už nechajte. Má 16 rokov, za sebou viacero vzťahov so staršími pánmi, feťácke prostredie,.... Nie je to priemerná teenagerka. Na svoj vek a s tými skúsenosťami, jasné že berie mnoho vecí inak. Má ich dokonca odobrené tými najbližšími - jej rodičmi. Nemá zmysel ju presviedčať o svojich pravdách. Neprijme ich, bude sa proti nim búriť. Potrebuje si niečo sama prežiť. Buď jej to vyjde alebo aj nie. Je to každopádne len jej problém a problém jej rodičov.
Chalan nemusí byť žiadny -fil. Stačí, ak mal nalomenú psychiku. Bolo tu tuším aj spomínané, že po poslednom vzťahu sa sklamal a viac nikoho nechcel. Až kým, si ho tu slečna nezískala. Možno je len náplasťou na jeho problémy. Kým sa nedá dokopy. Nebolo by to nič nezvyčajné. Opäť... je to len ich vec. Koľko je aj starších žien, ktoré sa správajú nelogicky, aj keď tam by človek už toho rozumu viac čakal.

Strana
z19