Otec ma nechce pustiť na víkend k priateľovi
Ahojte, mám 16 rokov a môj priateľ má 33 a býva v BA čo je 100 km od môjho bydliska ... vidíme sa 2-3x za mesiac keď on chodí sem zamnou a má tu aj rodičov tak chodíme vtedy keď tu je k nim... no lenže on chodí stále zamnou a chcem aj ja ísť za ním.. mama by mi to dovolila ale oco moc s tým nieje okej... neporadíte mi niečo čím by som ho mohla presvedčiť aby ma pustil..má v BA svoj byt.. v piatok by som išla k nemu v nedelu zase naspať domov.. ďakujem
@natyreggae
Ja ako čítam tie tvoje odpovede, prepáč, ale si naivné decko ... žiadna skoro dospelá. 33 ročný chlap chce byť barber ... lebo sa často strihá ... a čím sa akože živý ten tvoj princ? Ja mám tri deti, môj muž keď mal 33 mal už dve deti a tretie bolo v pláne ... keď si ho predstavím, že by v tom veku chodil so 16 ročnou ... áno, príde mi to úchylné. Kamoška mala 25 keď sa vydala za 35 ročného chlapa a úplne ju to zomlelo, on si ju úúúplne preonačil na svoj obraz. Postupne sa prestala stretávať so svojimi známymi a robia len to, čo chce on. A to bola dospelá! 33 ročný chlap je skúsanosťami úplne inde ako ty. Keby si moja dcéra, nie že mu upečiem koláčiky, ale si s ním sadnem a nechám si vysvetliť o čo mu akože ide a potom ho vyprevadím z domu s tým, že ho už u nás nechcem nikdy vidieť. A tebe by som dovtedy vysvetľovala o čo ide, kým by si to nepochopila ...
@jelenka84 a však smejte sa kludne🙂 a aj keby ma po večeroch skúšal maturitné otázky tak čo? Vám to môže byť jedno ak to nám dvom vyhovuje 😉
@zuzankamalikova no veru nieje na hlavu🙂a áno mohol by byť ale nieje to môj otec😀
@yoxinka no pracuje v jednej firme v BA ale kde nebudem konkretizovať.... a áno chceme byť barberi...to čo sa stalo vašej kamoške ma mrzí, ale žiaľ mala si dávať pozor... a dnes som sa bavila s mamou a chce ešte aby som v piatok vo vlaku niesla bábovku.. no ani ma nehne😀
@natyreggae moj predpoklad je, ze bud ste zo soc. znevyhodneneho prostredia, takze zabezpeceny chlap sa hodi, alebo je tvoja matka velka malomestiacka, ktora sa tesi, ze jej dcera "tromfla" vsetky rovesnicky a "nabalila" si zabezpeceneho fesaka z hlavneho mesta...
Vies preco? Lebo toto jednoducho nie je standardne spravanie..
Rozumiem, ze ak by ti rodicia branili, to nicomu nepomoze, ale podporovat to, je podla mna uplne, uplne, uplne cez ciaru a pre svoje dieta by som chcela od zivota rozhodne viac, ako zabezpeceneho tridsiatnika, nadrzaneho na pubertalne dievca...
Tak vela stastia dievcatko, zrejme ho budes potrebovat
@natyreggae áno, šľak by ma trafil? 😂 veď vravím že pokec alebo badoo alebo podobná zoznamka
@natyreggae
Ok, dievčatko zlaté, rob čo uznáš za vhodné, lebo nepresvedčí ťa absolútne nič ... ideš si proste svoje. Tie tvoje rečičky, že keby otehotnieš tak a čo ... pred pár dňami som takej hrdinke, ktorá mala tieto rečičky dávala veci po svojich deťoch, lebo prosíka zrevaná kade tada, lebo ostala tehotná a chlap ju poslal do kelu a to je aj trošku staršia, že má aspoň strednú skončenú, ale teda na postaranie sa o decko nemá nič ... rodičia sa zľutovali, lebo najskôr ju vyrazili z domu a to už jej teda do smiechu nebolo. Tak ti držím palce, nech toto skončí len zlomeným srdiečkom, nie posratým celým životom, lebo perspektívu tento tvoj vzťah nemá žiadnu.
@natalienka12 žiadna zoznamka.. stretli sme sa minulé leto v jednom podniku tu v PE kde prišiel z BA za kamarátmi ktorých som poznala už dlhšie😉
Nie je problem vekovy rozdiel, ale vek v ktorom sa toto odohrava.
Medzi mnou a mojim manzelom je 15r rozdiel, ale spoznala som ho v obdobi, ked som uz koncila VS. Este aj vtedy som sa bala, ze budeme mat v zivote kazdy ine ciele vzhladom na vekovy rozdiel. Ale zatial nam to klape.
No v 16tich rokoch by si mala riesit este letne lasky pubertacke a maturitu, nie 33 rocneho muza.
Raz sa svojmu ocovi este podakujes.
@natyreggae Ty mas isto starost o maturitne otazky...
Baby, škoda jej tu radiť. Ona napriek veku, je už skúsená žena, mala niekoľko vzťahov, ktoré zrejme začala v 10tich, dokonca pozná jeho kamarátov, ktorí môžu byť zároveň jeho rovesníci. Teda nepáre sa so svojimi neskúsenými rovesníkmi, ale ostrieľanými tridsiatnikmi. Možno aj kvôli materiálnym výhodám, ktoré vzťah so starším mužom má. Jej mama si to plne uvedomuje a preto jej nebráni. Naopak, nadbieha nádejnému zaťkovi pečením a posielaním koláčikov, aj púšťaním dcérenky do BA na sexuálny víkend. Múdra to žena 🙂. A čo bude o 15-20 rokov sa žiadna z nich nezamýšľa.
@pallacinka29 a prečo by som nemohla?😀
@oli18 nie nezačala som v 10 to sa nemusíš báť.. áno poznám jeho kamarátov ktorý majú tiež okolo 30 a čo?😀áno má to výhody, môj priatel má auto takže môžeme ísť aj nikde na výlet😉
Chudak tvoj otec. Taketo dve zeny mat doma. Och.
Aspon ze on ma rozum.
Pozdravujem ho.
@natyreggae boze moj, ze “ma auto”... vy ste fakt s prepacenim malomestiaci, matka tvoja cela rada, ze vypadnes z tej svojej viesky do velkomesta 😂😂😂
@natyreggae hlavne, ked je zakaz vychadzania, pojdete po tolkych vyletoch, ze az 😅😂😅, ale ako pises, ma auto, treba vyuzit...
@pallacinka29 my máme doma 2 autá... ale s takym 17 ročným by som moc na aute asi nešla.. však?😉
@natyreggae Ty si velmi jednoducha, v Tvojom velu sa mas o ine starat ako rozmyslat, co by si mohla robit so 17 rocnym rovesnikom a viac ako 30 rocnym chujom
@natyreggae mne este jedna vec napadla... Mas 16r a poznas tohto chlapa rok... Spoznala si ho v bare.. Co robi 15r decko v bare s tridsiatikmi?? Ved to je deviatacka na ZS!
mas ty nejake zaujmy? Mimoskolske aktivity, kruzky? Ci len sa namalovat, nech to tak nekrici, ze si este dieta a podme obhanat chlapov?
Slecna autorka ty si z kazdeho prispevku vyberas iba cast a to taku aby si sa mohla zduvat a urazat nie ako 16 rocne decko ale ako 5 rocne.Zalozila si diskusiu aby si dostala rady a namiesto toho aby si sa troska zamyslela nad tym co ti tu diskutujuci pisu sa nas len vsetky snazis presvedcit aka si ty mudra a skusena a prskas jedy na vsetky strany.
Skus ak to dokazes sa trochu vzit do koze tvojho ocina.pustila by si svoju dceru ktora nie je dospela samu na 3 dni prec z domu s cudzim muzom? ( Lebo kolko krat ho videl tvoj oco? 3x po hodinke?) Co ak sa ti po ceste nieco srane?ved toho tvojho frajera by za tebou ani nepustili do nemocnice? Vies o tom ze tvoji rodicia by mohli mat z toho este opletacky ze kde boli a preco si nebola pod ich dohladom? Predpokladam ze peniaze na skolu a vydavky ti davaju rodicia.Nezasluzili by si za vychovu a snahu aspon trocha respektu.Oni urobili ustupok a umoznili ti stretavat sa s chlapcom a keby si urobila ustupok ty?
Dalsia vec je ze vidno ze ako si rodicov nevazis.Mamina uz nech je aka je pecie babovku a ty nemas ani tolko slusnosti ju odniest?
Priznaj si otvorene mila 16 rocna hrdinka na co potrebujes tak strasne ist do tej Bratislavy? Co je tam take co u vas nemozete robit? Lebo na vylety a na prechadzky ste chodili aj v tvojom meste.
Az tak ta pipka pali ze kasles na rodicov a ich strach o teba ze chces ist za kazdu cenu? Len mysli na to ze ziadna antikoncepcia nie je 100% a ked otehotnies nebudes mat ani skolu dokoncenu, ani barber salon nebude lebo chlap, ak by sa o teba aj nahodou rozhodol postarat, bude rad ze ma stabilny prijem v tejto sucastnej praci a nie sa pustat do neistoty podnikania.A ty? Ty budes bez dokoncenej skoly bez prijmu a dozivotne finamce zavisla na chlapovi, ktoreho poznas 2 mesiace.Ak si ochotna do toho ist tak vela stastia.Len aby ti potom neboli dobri aj ti rodicia co ta teraz tak " nezmyselne" obmedzuju.
toto musi byt na 1000% vymyslene 😂 ibaze by nie, a autorka je naivna hlupana
Baby, to v ktorom vesmire sa tridsiatnici kamaratia zo 16-tkami? Tiez som mala tridsat, aj moj muz, ale mali sme partie + - rocnako starych kamaratov prip. starsich kusok. Ale o com by som sa bavila so 16 rocnymi fakt neviem... Kde by sa pretali nase zaujmy v kamaratskej rovine? 🤔 A to odhliadnuc od toho jej amanta. Ale ked tvrdi, ze ho spoznala v partii jeho kamosov 30 tnikov, tak mi to nejako pride ehm cudne😃
@natyreggae že si ho spoznala v bare, to hovor vieš komu naivka 😀 bol to predsa len ten pokec a tak čo by nie, tam ste si začali písať, isto si mu poslala aj holé fotky tak čo by sa starý chuj nezabavil, keď mu v posteli mladá 16 ročná dá všetko.
@natyreggae tvrdší že ti tu ženy nechcú poradiť. VED KAŽDÝ JEDEN KOMENTÁR JE RADA PRE TEBA . 🙈 dievča milé... Ak by si bola taka dospela ako sa opisuješ vedela by si že ak ti niekto dá RADU ak si ju vypýtaš , neznamená že bude hneď podľa tvojich predstáv. Pripadá mi to že si čakala , ako ti tu budú písať akého máš blbeho oca, a že určite chod ku priatelovi na víkend do Ba . Toho si sa nedočkala, tak teraz sa sťažuješ že si tu RADU nedostala .... smejem sa, smejem sa na každom tvojom komentári... A je mi do plaču ako niektoré matky vychovávajú svoje deti .
Baby podľa mňa to je troll, veď je dištančné vyučovanie na školách, vonku škaredo, hmla, tak sedia na internete a vypisujú vymyslené príbehy.
Ale no taaak, však už jej niekto požehnajte tú cestu do BA 🙏 úplne zbytočná diskusia ... Aj tak si myslím že si tu niekto len robí strašnú prdel a väčšina mu to žerie 🤦🥱
@natyreggae Len aby si nedopadla ako jedna baba zo strednej, kde chodil môj bratranec, tiež to takto začínalo, hrozne naivná a hlúpa bola, celá šťastná, že chodí so starším chlapom všade sa chválila s ním,tiež si nedala povedať a tak aj skončila...nakoniec jej bol pasákom. Vôbec by si za ním nemala chodiť - ak o teba stojí, nech on chodí za tebou a plne chápem tvojho ocina, stále majú za teba zodpovednosť a stať sa ti môže hocičo, budeš s ním sama v Bratislave a nikdy nevieš, či sa to nezvrtne. Prípadne po ceste. Ak sa to stane ako sa dovoláš pomoci? Myslela si aj na toto, ak sa náhodou pretvaruje a ty tam pôjdeš za ním, ak sa ti ukáže v pravom svetle, ako si zavoláš pomoc?

Ten tvoj priatel nie je tak trochu na hlavu?Preboha ved mas 16 a on 33,ved by to mohol byt v pohode tvoj otec...necudujem sa tvojmu otcovi a tvoju mamu nechapem...a ty sa uvedom dievča..🤔👎