Otec mojej dcéry je môj nevlastný brat
Nikdy som nepoznala svojho biologickeho otca. Mama o nom mlcala cely zivot a ked zomrel, nepytala som sa – bolo uz neskoro. A potom prisiel on. Muz, do ktoreho som sa zamilovala bez toho, aby som tusila, co nas v skutocnosti spaja. Boli sme spolu, otehotnela som. A az vtedy zo seba mama vytlacila pravdu, ktoru dusila roky – ze moj biologicky otec mal este jedno dieta. Mojho partnera. A teraz tu sedim s novorodencom na rukach a v hlave mi kruti jedina veta: ako dalej? Mam mu to povedat?
Hej hej
Ďalšia rozprávka na chytenie rybiek
Dnes sa tu anonymni začínajúci autori románov a poviedok snažia preraziť?
Majitelia tejto stránky už musia byť strašne zúfalí..... Aj ti platia?
Dnes sa tu anonymni začínajúci autori románov a poviedok snažia preraziť?
@doriiis keby si v mojej koži, tak by si to asi tiez nepisala pod vlastnym nickom s fotkou
Polovica žien na MK by napísala zaujímavejší a hlavne uveriteľnejší príbeh. Môžem sa popri RD zamestnať na MK?
Príbeh o pribrzdenej mame, ktorá čaká, kým jej dcéra neotehotnie s polovičným bratom ti fakt nik neuverí.
Hej hej.A tvoja mama bola tak sprostá,že čakala až do doby,kým si s ním nespravis decko
Bože autorka..🤣
Hej hej.A tvoja mama bola tak sprostá,že čakala až do doby,kým si s ním nespravis decko
Bože autorka..🤣
@doriiis nie kazdý nosí chlapa rovno domov matke ukazat. a ja som zrovna tá, ktorá s matkou nebýva. A nemala som dôvod ho k nej nosit
Takuto reakciu som od slusnych zien nečakala. Kazdy mame iny zivot, iny pribeh. Nie kazda to ma na ruziach ustlane. skoda, ze tu reaguju len asi stastne zienky.. Snad vasi manzelia sedia pri vas doma, nepodvadzaujju vas s vasimi kamaratkami pokym vy tu vrcite do druhych, ktori ozaj pomoc a pekne slovo potrebuju. zamyslite sa nad sebou.
🥴
Hej určite.A.matka ho spoznala,až keď išla pozrieť vnúča do pôrodnice.Nie? V prvom rade by som sa na tvojom mieste triasla strachom,že či dieťa bude normálne.
Ale fakt tejto novele nikto neverí.
Lebo ty si asi tiež riadne sprostá,keď si si spravila decko s niekým,komu si nepoznala rodinné zazemie
Bohaca autorka sa upokoj, nie nemame doma idealne zivoty . Nik z nas, tak sa nelutuj, mame to tazke viacere ci po rodinnej alebo zdravotnej stranke. Ale tieto dristy Ti naozaj len malo ludi uveri, s tym si mala pocitat
moja mama zila s uplne inym muzom, s biologickým mala iba mna. Neriesila jeho zivot, hoci jej do usi prislo, ze madalsie dieta.ved aj moja mama sa vydala a mam dve sestry. Moja mama nesledovala svojho ex a toboz nie jeho zenu a jehosyna. Vsetko prislo po smrti jeho
Tak odkiaľ vie mama,že to je jeho syn?
Keby to bola pravda, tak tu píšeš a radíš sa o genetike, či dieťa nie je postihnutē. A nie tieto dojáky o novorodencovi na rukách...
Ešte aj tá štylistika. Hotová Pilcherová
Asi múza odišla a roman sa zasekol.Matka mala exa na haku ale uvidela dospelého chlapa a vedela,že je to syn exa.
A dcéra ktorá si spravila decko s niekým o kom ani nevedela,kto je jeho otec,mama.A nikdy ho nepredstavila mame.
Bože to je rozpravka
Asi múza odišla a roman sa zasekol.Matka mala exa na haku ale uvidela dospelého chlapa a vedela,že je to syn exa.
A dcéra ktorá si spravila decko s niekým o kom ani nevedela,kto je jeho otec,mama.A nikdy ho nepredstavila mame.
Bože to je rozpravka
@doriiis vidim, ze mas asi nič na robote. Prepac, nie kazdy moze do sekundy reagovat. Pekný zivot asi mas
Hej mám.Dakujem
Nepotrebujem si vymýšľať príbehy ako anonym na internete.
Opäť sa deti nudia a vymýšľajú telenovelu 🙈
Včera 10.25 - skôr by som typovala, že útočia a štipu frustrované ženy, ktoré majú svoj vlastný život na 💩...
Ok, občas nejaká ironická poznámka, ale hnusne útoky sú ich vlastnou vizitkou.
Kto neverí, nech nečíta, nestráca svoj vzácny čas a ventilu je sa inde
Včera 10.25 - skôr by som typovala, že útočia a štipu frustrované ženy, ktoré majú svoj vlastný život na 💩...
Ok, občas nejaká ironická poznámka, ale hnusne útoky sú ich vlastnou vizitkou.
Kto neverí, nech nečíta, nestráca svoj vzácny čas a ventilu je sa inde
@cacianka keby žena zistila takúto skutočnosť, tak je riadne v strese kvôli zdraviu svojho dieťaťa a riešila by prioritne toto. Raz tu písala žena kvôli bratrancovi, bolo to písané úplne iným spôsobom, tú zaujímalo presne to ako by to ovplyvnilo ich potenciálne deti.
Takže áno, ja neverím tomuto príbehu a ak je to pravda, tak nie je namieste riešiť dilemy ako to povedať, to je hádam jasné, že hneď a narovinu. Ale hlavne by som riešila genetiku u dieťaťa a radila sa o tom.
@cacianka keby žena zistila takúto skutočnosť, tak je riadne v strese kvôli zdraviu svojho dieťaťa a riešila by prioritne toto. Raz tu písala žena kvôli bratrancovi, bolo to písané úplne iným spôsobom, tú zaujímalo presne to ako by to ovplyvnilo ich potenciálne deti.
Takže áno, ja neverím tomuto príbehu a ak je to pravda, tak nie je namieste riešiť dilemy ako to povedať, to je hádam jasné, že hneď a narovinu. Ale hlavne by som riešila genetiku u dieťaťa a radila sa o tom.
@mdse ty si ty, ona je ona. Genetika je jedna vec, možno ju ide riešiť, ale teraz rieši čerstvého novorodenca , je v poporodnom stave, som z toho všetkého.....
Ak by aj niekto klamal , vymýšľal, jeho problém a jeho chorá hlava. Nie tvoja, nie moja.
Porovnávať bratrancov ešte pred otehotnením, a šokujúcu pravdu teraz je dosť od veci.
@mdse ty si ty, ona je ona. Genetika je jedna vec, možno ju ide riešiť, ale teraz rieši čerstvého novorodenca , je v poporodnom stave, som z toho všetkého.....
Ak by aj niekto klamal , vymýšľal, jeho problém a jeho chorá hlava. Nie tvoja, nie moja.
Porovnávať bratrancov ešte pred otehotnením, a šokujúcu pravdu teraz je dosť od veci.
@cacianka to je Tvoj pohľad, ja to vidím ako som napísala a nie som preto závistlivá a nesťastná.
A ešte, to pre ňu nie je čerstvá informácia. Dozvedela sa o tom, keď otehotnela. Takže je to somarina a ona nie je v šoku.
Prepac ale len tazko sa mi veri tomu, ze tvoja matka vedela s kym chodis a spavas a len sa nemo prizerala. Cize sa prizerala na incest.
@mdse čo sa má vyriešiť genetikou
Ale to dieťa bude zmutované a zdegenerované ako tí kanibali vo filme Wrong Turn, keďže bolo splodené pokrvnými príbuznými.
Ale to dieťa bude zmutované a zdegenerované ako tí kanibali vo filme Wrong Turn, keďže bolo splodené pokrvnými príbuznými.
@veronka1996 nemusí. To ukáže čas. Poznám jedných. Sú bratranec so sesternicou. Žijú spolu, majú 6 detí. Neznamená, že to schvalujem. Ale ja to neovplyvnim. A autorka nešla do toho vedome

🍿🍿