Otec môjho dieťaťu ju nemá rád, prečo?
Neviem aký nadpis mám tomuto dat.Nechcem sa sťažovať, len si vyliat svoje srdce,nemám sa poriadne komu vyžalovat,tak to hodím sem na sklo,a mozno
zistim či som v tom sama alebo nie. Ide o to že mam 15m dieťa, s otcom nežijeme spolu,nevyšlo to,to sa stáva len on ju nemá rád, nezaujíma sa o ňu, na jej prvé narodeniny zabudol, nejde mi vôbec o darček. Tento mesiac bude mat jeho syn z predchádzajúceho vzťahu narodeniny a určite mu bude robit oslavu,ako ked sme boli pred 2 rokmi spolu.. Prečo má jedno dieta rad a na druhe si vobec nespomenie..je mi do plaču
myslim, ze toho, ze Ti sud zoberie dieta, sa bat naozaj nemusis . . . A neboj, su muzi aj po 40-ke, ktori tuzia po rodine a teple rodinneho krbu. 🙂 Ak si vzajomne padnete, ani male dieta nebude prekazkou. Ved ako najlepsie Ta presvedci muz, ze Ta miluje taku, aka si, a so vsetkym, co k Tebe patri, ako tym, ze prijme Tvoje dieta . Takze hlavu hore, sebavedomie tiez a co ma prist, to pride 👍
Ja som mala podobny problem,otec mojej dcery sa od narodenia o malu nezaujimal,mal rad len dceru z prveho manzelstva,napriek tomu,ze sme 2 roky nekomunikovali nasli sme casom spolocnu rec,zacali sa stretavat a malu ma uz dnes velmi rad,mozno sa to este zmeni
Tento moj tiez malu nechcel ..a dnes ma mala tri roky a je rad,ze ju ma,nikto neveril,ze sa niekedy k nej zmeni a stalo sa

@sissy27 Prečo by mi súd vzal dieta? Niesom som alkoholička, nedrogujem....