icon

Otec môjho nenarodeného dieťaťa fetuje a mne nikto neverí

lenka5183
14. nov 2013

Ahoj, odhodlala som sa napisat prave sem, pretoze od zlomu o ktorom chcem pisat ubehlo par dni a este som veci okolo toho nestihla vybavit, popytat sa na uradoch atd, ale velmi ma to znepokojuje a potrebujem niekoho nazory, rady etc...proste s niekym to prebrat, ci uz laicky, budem vdacna aj za odborne rady, skusenosti... S priatelom sme sa zoznamili v zariadeni pre drogovo zavislych v Banskej Bystrici, zacali sme spolu chodit a po case ked uz som bola vonku, som otehotnela... Od zaciatku som z neho nemala v niecom dobry pocit-zvlastna intuicia, ze ma podvadza, klame, ze je bezcharakterny... neviem z coho to plynulo, proste som citila z neho taku energiu... milovala som ho, ale stale som mala v sebe pusteny ten divny pocit, postaveny na nicom, takze ked som ziarlila, vypytovala sa atd, tak ma oznacoval za choru, paranoidnu a neskor aj horsie... Po case zacal byt este zvlastnejsi, vyhybal sa otazkam, napr o jeho sukromnych aktivitach, odbijal ma arogantne, akoby som ani nebola jeho priatelka, nechcel o nicom hovorit, spochybnoval co si myslim, citim, odkopaval to comu som verila, moje hodnoty... zacala som nieco tusit-nieco o nom, o jeho vnutri, stale som to nevedela identifikovat, bolo to zvlastne, ale lubila som ho, nevedela som, ci ja som ten blazon, alebo on ten, co nieco strasne taji...dalej sme spolu chodili, dalej som ho podozrievala, raz menej, raz viac... jedneho dna sa mi dostalo do usi, ze mi bol neverny... poznala som ju, bolo to dost pravdepodobne pri jej povahe a dnes uz viem, ze aj pri jeho..presvedcil ma, ze to tak nie je... spravil opat zo mna choru... kym on bol stale na tom lieceni, ja uz som bola vonku, aby som sa s nim stretavala vydavala som na to peniaze, robila som proste vsetko, aby sme boli spolu a vravela som si, ze by spravil to iste keby bol vonku a mal by moznosti...to sa nestalo... prisiel von a za kratky cas zacal pit-vraj kvoli tomu, ze mu stale neverim, ze ho upodzrievam, ze nevladze..to uz bol po dvoch neverach o ktorych som vtedy nevedela a ja po jednej bitke od neho, nevedela som ho udat, nic, strasne som ho lubila, zmagoril ma tak, ze som si to davala za vinu, citila som sa vinna, ze ma bil..zbil ma aj tehotnu...stale na mna hadzal vinu, kvoli mne pije, ja som sa sama zbila, ja si zato sama mozem, manipuloval so mnou, niekedy bol ako med, vtedy ked som sa nestarala do jeho tajnej 13 komnaty bol kludny... uz som z toho salela-nevedela som, ci ja som blazon ako hovorieval, alebo on je klamar a bezcitny, nevedela som uz nic rozlisit, aj ked sa to zda neskutocne, nedokazala som uz vobec vidiet objektivne... asi styrikrat som sa napila alkoholu a fajcila som cigarety, ja som to uz nemohla, bola som ako chodiaca bábka s dietatom v bruchu, bola som to aj riesit so psychiatrom, pomohol mi, ale len na chvilu, uz som nie tusila, ale vedela, ze ma klame, ze je bez vyssich citov, len stale som nemala dokazy... zacal pracovat, kazdy sme boli v inom meste, vobec mi nepomahal, peniaze minal, zacal brat drogy, uz nemal ani zaluby svoje, nebral telefony...nazyval ma chorou zumpou, ze nevidim pravdu, ze on je verny, ze zbil ma lebo som si to zasluzila a taketo psychopaticke reci, bohuzial aj skutky... nevydrzala somto a isla som za nim, to co som videla a pocula mi otvorilo oci-sfetovany, vychudnuty, ludia co ho poznaju mi vraveli, ze sa taha so slapkami 4 cenovej, pricom sa nestitil so mnou vyspat, maval mi s kondomom pred ocami a usmieval sa, co mi uplne potvrdilo, ze je neverny ked nosi kondom a sme od seba daleko... musim ist na krv.testy, skoro ma porazilo z toho zistenia... cely cas som mala pravdu, nebola som chora, ani paranoidna, vo vsetkom klamal, uplne vo vsetkom... najhorsie je, ze ja to nemam vsetko ako dokazat, ked ma naposledy zbil zavolala som policajtov, povedal, ze ma nezbil, on je okuzlujuci, vtipny, galantny, dokaze si ziskat ludi, ked ich lovi, ja som bola len obet, ma vsetky znaky psychopata... Nakoniec aj okolie mi to naznacovalo na zaciatku, no ja som to nechcela vidiet...Teraz mi ide hlavne o to, ze sa mi vyhrazal, ze mi vezme dieta, ze ma uda, za to, ze som pila ten alkohol, ze som fajcila ... ked ma zbil, nemala som kam ist tehotna tak som isla k jednemu panovi ktory mi kupil veceru a prespala som unho vo vsetkej pocestnosti, vsetko to akoby pada na mna, alebo len ja si to myslim, srasne sa bojim, ze mi nikto neuveri keby k niecomu doslo... chodim pravidelne na prehliadky, testy na drogy mam negativne, na gynekologii tiez vsetko v poriadku, cele tehohenstvo beriem dost vitaminov, akurat som nezvladla toho manipulanta, postavila som ho pred dieta a napila som sa, fajcila, stresovala, bolo to strasne...on dalej fetuje, spava s hocikym, doma klame, hadze vsetko na mna, ma exekucie, a vyhrazal sa mi...ja vobec neviem co mam robit... za chvilu pride dieta a ja mam strach...

Strana
z2
janka_mamka
25. nov 2013

preč od neho, čo najdalej, ak máš kam ist k rodičom, surodenca, tetku alebo babku hocikoho a inak su materske centrá treba vyhladat na nete pre slobodné matky aspon na zaciatok, neboj s aty to sama zvladnes s dietatom, ja som tiež sama s dietatom a dá sa to, je to ťažké ale... treba chciet uvidií š ako ti to dietatko ked príde na svet dá silu o ktorej si ani nevedela že ju mááš, tak držíím palce !!!!!!!!!!!!

tanapeta
Autor odpoveď zmazal
barnica
28. nov 2013

Ber nohy na plecia utekááááááááááááááááááj ďaleko nemá na to dôkazy a tým pádom je to tvrdenie proti tvrdenie a keď máš čisté testy môže si tak akurát fúkať práškový cukor do zadku... Prepáč za tie vyjadrenia ale taký chudáka vôl,to nemá obdobu. Kašli naňho vidíš kam ťa dostal,bola si na tom zle len kvôli nemu trápila si sa a všetky krásne veci čo majú byť vo vzťahu zmizli... ☹ na súde sa neboj a kľudne priznaj áno bola som liečená ale som čistá dlho,som odhodlaná sa oň starať...

ariadna22
12. dec 2013

@riave cica by bolo horšie keby si fetovala ty. volá sa to fetálny drogový prípadne alkoholový syndróm. vygugluj si to

riave
12. dec 2013

@ariadna22 nemusis sa chytat za slovicka ide o pointu a myslim ze vacssina pochopila..je jedno ci fetak, drogos alebo ja neviem ake slova este na to su, ale u mna je to to iste...a mysim ze v tejto diskusii ide o ine ako rozoberat vyznam slov....hlavne nech sa mamicke trosku slovne pomoze-podpori, to je zaklad tu na koniku si myslim. podporovat sa, radit atd........pekny vecer prajem

something
12. dec 2013

Ja si myslim, ze toto je opisane z nejakej knihy....

ariadna22
12. dec 2013

@riave
ja ti hovorím, že ked čakáš decko s fetákom tak bud fetuješ aj ty alebo nie. ked si fetovala, ked ste ho spravili, alebo chlastala tak decku hrozí fetálny syndrom. A ked si chceš vymýšľať somariny, tak napíš evitovku cica

riave
12. dec 2013

@ariadna22 vobec nerozumiem z akeho dovodu sa do mna navazas...za 1 ja som nie pre teba ziadna cica a za druhe, nepreklepla si sa ? vies komu vobec pises ? nechcela si prv reagovat na autorku diskusie ????? lebo nemam pocit-dojem ze ja by som mala dovod fetovat, chlastat a uz toboz som to nerobila v tehu !!! a uz vobec nemam dovod si ja cosi vymyslat ! a myslim ze decko nieje pekny vyraz pre dietatko....pekny vecer

aneri66
13. dec 2013

@lenka5183 ak fetuje..je jasné, že mu zistia to z krvných testov, tak čoho sa bojíš..je to tvrdenie proti tvrdeniiu...to či si fajčila, alebo si sa napila ako ti to dokáže ???? Veď on fetuje stále, tak mu na to po vyšetreniach prídu

ariadna22
13. dec 2013

@riave
tu riešia baby normálne problémy, bud si to vymýšľaš a machruješ, alebo by som si ho vystopovala a riešila to na polícii, lebo patrí na psychinu ako každý závislý. Ak ťa to uráža, tak prepáč.

riave
13. dec 2013

@ariadna22 ty my nerozumies ???? ja niesom autorka diskusie, nepatrili tvoje spravy jej ?

ariadna22
13. dec 2013

ok sorry

ariadna22
13. dec 2013

@riave vieš čo ja pozerám veľa diskusií naraz, lebo chodím na fora občas a toto je fakt omyl, ale mladej by som dala po pyskoch

riave
13. dec 2013

@ariadna22 sak som sa aj cudovala preco si sa do mna navazala a z akeho dovodu 🙄 😝 .......a v pohode 😉

ariadna22
13. dec 2013

@riave
chápeš čo ma nasralo, tak vymýšľa si to či nie.podľa mňa tiež čosi brala, teraz je v tom, lomcojú ňou hormóny a uvedomuje si čo pre ňu znamená otec feťák a decko, ktoré má s ním vychovávať a vôbec rozmýšľa nad tým, ako to zvládne sama s drogovou minulosťou, vieš tam ide o to, že má partiu kamošov, ktorý k nim alebo k nej budú chodiť...

riave
13. dec 2013

@ariadna22 no pokial je to vymyslene, tak mozno dobre pre to dieta ak teda nejake je...a ak je to pravda, tak podla mna by mala odist, a nepit a nefajcit atd....ale to tazko radit, ked nevieme ako to je, vela tem tu uz bolo vymyslenych...a pokial si ani jednu radu nevzala k srdcu, tak to je aj zbytocne rozoberat...a stve ma ze ten kto ma moznost sa napravit, tak neurobi a este viac ma stve ak je to koli chlapovi, ktory stoji za....

ariadna22
13. dec 2013

@riave tak ked to vymyslel admin aby zvýšil sledovanosť fora tak to beriem.
ked je pravda, že čaká dieťa s feťákom je to na nich dvoch a nemali by to sem ťahať, a vôbec aj kvôli takýmto ľudom existuje anonymný pôrod, prípadne, ked to doma zatají tak babybox, možno žijú v nejakej feťáckej svojrke na byte v blave ako v noci a deň akurát že zarábajú v noci... (tiež by som mohla písať evitovky)

lenka5183
autor
13. dec 2013

@ariadna22 ja neviem, mne sa zda, ze ides na niecom ty....
@riave odilsa som, nepijem ani nefajcim.

ariadna22
13. dec 2013

@lenka5183
www.reiki.sk (už zopár rokov, ak ťa niečo trápi, čo chceš riešiť anonymne kľudne napíš) mne ip

kira0039
18. sep 2019

Viem aké náročné je žiť s narkomanom, prechádzam tým už viac ako 22 rokov. Tu je môj život zhrnutý v krátkych príbehoch. Verím, že niekomu pomôže s pocitom, že v tom nie si sám (sama). Môj blog:
https://zufale-pokusy.webnode.sk/

Strana
z2