icon

Otec nechce uznať dieťa za svoje. Čo mám robiť?

10. máj 2020

Dobry chcem sa
Snami poradiť ...
Mám dieťa v auguste nude mat dva roky ... od kedy som otehotnela tak nejsom otcom dieťaťa iba sme si písali ... ohľadom dieťaťa čo ďalej a tak .. on nechce uznať dieťa za svoje nepýta sa ako mu je či mám so z čoho živíš om žije Rakúsku a je Afganistan raz mi povedľ že mu mám dať čas aspoň 6 mesiacov dokim si nájde poriadnu prácu a vezme mna aj malého k sebe do rakúska no ale nestalo sa všade má blokom vôbec somnou nechcel mat kontakt stále som sa pokúsia aj do teraz snim kontaktovať povedal mi že vraj má nejakú frajerku máte je jeho žena nemám si robiť problémi a že nemám tam ani chodiť pretože to popadané že tak že toto sa mi stalo aj keď som bola tehotná stále
Som chcela ísť za ním ale on má veľmi strašil vraj keď tak pôjdem má zabije aj dieťa a cez kameru ukázal aj nôs mám aj fotku a od tej dobi od kedy som otehotnela a má takto strašil som dostala úzkosti dieťa som tiež rodila sekciou zo strachu .. no neviem ako ďalej mohla by som ho udať za dieťa a podať aj tesne oznámenie čo by ste mi poradili stratené ho nenavidim dosť času som
Mu dala ale čo je Veľa je veľa neviem ako kde mám začať prvé ďakujem 🥺

Strana
z2
heidi4
11. máj 2020

Boze, mozes byt tolko naivna??? 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Ty koki, tie zeny sa nepoucia a nepoucia... a potom prekvapkane vyplakavaju, ze to vooobec necakali, ze im chlap z tretej krajiny zoberie decko a uz ho v zivote neuvidia... malo je vo svete takych pripadov, ze???
Sorry, ale za to si mozes LEN TY SAMA.

judar
11. máj 2020

@pieksamaki no neviem co je viac neprijemnejsie...ci moj prispevok alebo inseminacia afganskym habesanom ktory zasadil séme a dovidenia

1gabriela13
11. máj 2020

Daj bokom ego a to ze ta odrbal. Bud vďačná zato ze nemá záujem TJ nemá snahu ti dieťa zobrať. Sustred sa na výchovu dieťaťa a nepokusaj osud len preto ze s tebou bolo vybabrane.

ovaaa
11. máj 2020

Nemozes ho udat za dieta ale mozes podat ziadost o urcenie otcovstva. Ak ho uznaju otcom das dalsiu ziadost na sud na zverenie do osobnej starostlivosti, vyske vyzivneho a jeho doplatenie za vsetky tie roky a navrhnes styk otca dietata. Treba mat zakladne info teda adresu, mozny zamestnavatel....Ak si myslis, ze tymto sa z neho stane vzorny tatko a zacnete tvorit rodinu tak rychlo vytriezvy. Pisala si, ze mate zazemie u vasej rodiny ...bud teda rada a nerob si problemy. Je vela slobodnych matiek, kt. zvladaju byt aj otcom aj matkou. Vela deti svojich otcov nepozna a su aj take deti kt. ich sice poznaju ale otcovia nemaju zaujem. Je velmi lahke sexovat ale tazke prijat zodpovednost, kazdopadne mas pamiatku v podobe dietata a to je dar a zmysel zivota..

vevesh
11. máj 2020

Si naivna- dieta moze uniest kedykolvek, zverenie dietata do opatery je iba papier....povznes sa na to, ze ta od*bkal (alebo si sa sama nechala) a buchaj sampanske 🎉🎉🎉🎉🎉, ze sa nezaujima......pretoze normalny dospely chlap prevezme zodpovednost za svoje ciny a to je jedno ci je biely, ruzovy alebo orandzovo- pindzovy....
PS: z reality a skusenosti urcenie otcovstva uradnou cestou (ak sa bude vzpriecat) rataj cca. 3-4roky. A potom ako uz bolo spomenute, bude mat narok. A ak sa sam dobrovolne nezriekne, vedz, ze si polahky vysudi aj striedavku- je totizto v rovnakej miere rodic ako ty - a potom?!? Si na toto pripravena?

sadika
Autor odpoveď zmazal
whatever1
11. máj 2020

@sadika to nie je autorka

majkeel
12. máj 2020

Neradia Ti zle, postav sa oboma nohami pevne na zem.
Peniaze od neho nedostanes, ak nepracuje a zije v druhej krajine. Jedine skusit urady v AT, ale tie su vysadene na ludi zo strednej europy, co ziju v inej krajine a chcu ich davky.
Kedze Ti slubuje noz, tak zazrak a laska na cely zivot z toho uz nebude. Uzil si prepac s hlupou neveriacou, Alah je velky.
Je to ina mentalita, ina viera,
Raz budes mozno rada, ze nemusis riesit pri vychove dietata neprijemneho ex a k tomu este moslima.
Ak nemas problem s uzivenim dietata, lebo ti pomoze rodina. Obrat list, zacni znova a najdi si na buduce aspon narodeneho europana nemoslima, ak uz beznych slovenskych muzov nemusis.
Ak to dieta raz bude chciet, cestu si najde k otcovi aj samo.

manost
12. máj 2020

Ako baby píšu už ho nekontaktuj. A v žiadnom prípade nezapis do rodného listu. Časom určite nájdeš niekoho kdo bude mať rád teba a aj synčeka. Užívaj si to že máš zdravé dieťa a že si schopná mu dať čo potrebujete

Strana
z2