Otec po rozchode tlačí 5 ročnej dcére kaleráby do hlavy
V skratke: Ma 5r. Bola 2 dni u otca. Nechcela ist k matke,nadava jej do stetiek,hlupych,......,u ocka je teplejsia perina,teplejsie papucky,zle sa jej spi u matky,budi ju maly bracek v noci,ocko pre nu spravi vsetko.Podotykam ked zili spolu bola pre neho vzduch. Ako na toto reagovat? Co robit dalej? Viete poradit?
Ja to nemôžem čítať. PREČO MU JU DÁVA? Dobrovoľne budem dávať dcéru k človekovi,ktorý ju učí,že "mama je šľapka"?!
Ako to tak citam, tak je to prilis jednoduche, aby to bola pravda... O tej rodine nevieme nic. Jednostranny pohlad, aj to iba referovany. Matka povie kamoske iba to, co chce, a ona to pochopi, ako chce. A urcite obe nam toho zabudli veeela povedat...
predpokladam, ze pri rozvode sa riesi starostlivost o dieta/deti. Ako to dopadlo? ma zakaz styku, lebo je alkoholik? Komu je urcena starostlivost? Dodrziava sa to? Alebo na sude nezaznelo ani slovo o alkohole a chlapovych zlych vlastnostiach? Divne, velmi divne.
@kuriatkomm teraz ju mal 1krát.
@worker_falcon oni nie sú manželia.Rozišli sa pred mesiacom. Vidím do toho lepšie ako si myslis! Sme v príbuzenskom vzťahu a aj mňa sa to týka.
@smatka to je pribeh ako keby citam o sebe /o nas/ 🙂 🙂
Odkaz tej mamine
.... reci typu u ocka je lepsie nech ignoruje...zo zaciatku to ide tazko ale da sa na to zvyknut.. .. Aj mojej mladej 6 rocnej je u ocka lepsie, hlavne ked po nej chcem aby si upratala izbu, zjedla nieco na co nema chut, vstala do skoly a pod. klasika. ...
...ano aj ja pocuvam.. tatino povedal ze si žumpa, tatino ta ma v telefone ulozenu ako "krava". Je to hrozne, vidim na malej ze ju to strasne trapi (toto si myslim ze nevie spracovat ani dospely clovek ked mu niekto nadava na vlastnu mamu, coto urobi s psychikou malého decka nechci vediet)
Treba sa s malickou vela rozpravat, vysvetlit... je jaasne ze je u tatinka lepsie ked tam je chvilu, keby tam je dlho tiez ma povinnosti
Tatinko nadava na mamu lebo sa mu nieco nevydarilo a je nahnevany, nemysli to vazne, hovori to zo srandy, tatinko je super ( ja to vzdy takto zahovorim, nebudem malej pridavat trochu nenavisti este aj ja)
My sme si s dcérkou naposledy uz robili srandu z tej žumpy... ze ja som zumpa, ona je mala zumpicka, nas pes je zumpacik atd ...proste odviest pozornost, nech na to mala nemysli
Vyzivne, to je co?
A to sme sa rozisli pred 5 timy rokmi ....... proste ked je niekto kokot tak s tym sa neda nic robit. Len ignorovat a zit si po svojom
@smatka a este nieco ma napadlo, ked su cerstvo rozideny tak ten stres moze dieta prejavovat rozne, napríklad aj odmietanim mamy, moze mat hystericke zachvaty, budit sa v noci, kricat zo sna
Treba trpezlivost, klud, vela sa s malickou rozpravat - dieta nepovie priamo ale vie sa otvorit napríklad pri hre s babikami - hovori co citi ta babika ale rozprava v podstate svoje, vie sa vyjadrit kresbou
Vysvetlit jej umerne veku ako sa veci maju... Je jasne ze rozchod je tazky pre dospelých ale pre deti je ovela ovela tazsi.

@jeennyv po rozchode sa vratila s detmi k svojej mame uz po 15x