Otec si našiel milenku
Ani neviem ako zacať. V prvom rade moje pocity ani nedokážem popísať. Cítim sa velmi smutná a bezmocná a prázdna. Rodičia mali teraz menšiu krízu. To ale nič neznamená nie vždy je to totiž dôvod na definitívne odlúčenie. S maminou sme išli ku rodine na “dovolenku” sme tu 2 dni aj s cestou a otec si medzi tým stihol dovliecť do NÁŠHO DOMU nejakú jeho novú frajerku aj s detmi… načapala ho najstaršia sestra ktorá išla pozrieť domov. Tá žena leží v posteli mojej mami a tvári sa akoby nič, jej deti zase v našich izbách. Okej deti za to nemožu ale aj tak! To ludia už naozaj nemajú kúsok hanby v sebe ? To čo sme si mali užiť dovolenku vyventilovať trochu hlavu a oddýchnuť si nebudeme myslieť na nič iné ako na to že otec má niekoho kto sa zabývava v našom dome a ktovie čo všetko. Pozerať sa na mamu ako trpí? A že otec bude teraz automaticky sústrediť všetku pozornosť na cudziu ženu a jej deti? A my zostaneme iba vzduch? Nedokážem si predstaviť že nebudem vedla seba vidieť mamu a tata ale namiesto toho nejaku fuchtlu bezcharakternú. Keď bola schopná si dovliecť aj deti to znamená že určite sa nepoznajú týždeň. Od kedy som sa to dozvedela neviem prestať plakať nedá sa mi ani zaspať lebo stále na to myslím a neviem ani čo mám spraviť. Moje srdce mi práve prasklo.
Ja ti poviem, čo máš spraviť. Nájsť si brigádu, kým znova začne škola. Bude to prospešnejšie, ako písať tieto výmysly.
fake ako vyšitý
To by musela byt turbožumpa aby sa pelešila s chlapom v manzelskej posteli a deti poslala do cudzich deckych izieb kym skoncia. Vymysleny pribeh z prostredia spodiny.
@melanta
@danica2711
@solange7
Ak máte ukážkových, poctivých manželov tak to vám gratulujem máte šťastie. No stále sa najdu aj taký muži čo sú schopný toto urobiť a ano aj také turbožumpy čo toto urobia. A nemusí to byť výmysel zo spodiny pretože píšem pod anonymom lebo nechcem aby náhodou niekto spoznal kto som? Ja nemám problém vás konfrontovať aj bez anonymu akurát že si asi nepotrebujem dokazovať pred vami čo je pravda a čo nie 🙂 asponm je vidno akul podporu dáva žena žene 🙂 niesom už decko ale asi ma trápi že zatial čo sme na dovolenke si otec dovleče ludru do našho domu a my budeme s tým v poriadku nie ako by sa nič nestalo. Neviem možno som si myslela že tu najdem trochu povzdbudzujúcejšiu reakciu ale nie zas raz ženy z mk nesklamali.
Mňa vždy prekvapí prečo pri podobnom konflikte žena " vyklidi pole" a doslova uvoľní miesto pre tú druhú.Ak milenka existuje.tak by to bol muž ktorý nech sa prata zo spoločného bytu.Na mieste tvojej mamy idem domov a tu druhý vyzeniem metlou.Ty môžeš ísť podobne vytlačiť tie decká zo svojej detskej izby.Ostatne riešiť v manz.piradni a s právnikom.Utiect od problému ako urobila tvoja mama neznamená.ze sa problém vyriešil .porozprávaj sa s ňou.
Tak sa jednoducho vratte domov z "dovolenky".
Bude zaujimave sledovat, co otec urobi, ked bude mat v byte zrazu naraz cca sedem ludi.
Hodte tym druhym deckam ich veci a k tomu karimatku do predsiene, ze ak chcu, mozu spat tam.
A zacnu sa diat veci.
@janinah my sme ale nevyklidili pole otec je pracujúci človek čiže chodí do práce a my sme išli s mamou na oddych ku rodine neni to vyslovene dovolenka u mora proste sme išli na pár dni na výlet ku rodine. Takže nikto nikam neuteká a tak isto sme ani nevedeli že má milenku nahodne ich tam načapala najstaršia sestra ako som napísala. Ale predsa to že žena s detmi ide na vylet tak hneď to znamená pre chlapa že si ma automaticky dovliecť inú ženu zo svojimi faganmi? Sestre povedal že sme o tom vraj všetci vedeli čo je asi pochopitelne s prepačenim pekná kok*tina.
Ked sa vratite kam pojde tvoja mama? Do domu k otcovi a milenke?
@malinka158 a prečo by mala byť mama tá ktorá pojde preč? Ten dom je oboch
@autorka ja som nepisala nic take zeby tvoja mama mala ist prec z domu. Len z tvojho prispevku mi nebolo jasne ci tvoji rodicia este spolu zili ci nie.
Mama šla na dovolenku k rodine a tvoj otec si dovliekol cudziu ženu a jej deti.Ale ved to neni len tak podľa mňa už tu ženu musel mať dlho neexistuje že by len tak nejaku ženu s ulice s detmi dovliekol domov.Ked sa mama vráti ked pišeš že dom je ich spoločný budete žiť všetci spolu.Podľa mňa tvoj otec už s tou ženou je dlho a prišlo sa na to asi len teraz.Co ak sa tvoj otec pozbiera aj s ňou a odide od vás čo urobiš no nič.Možno už nezhodi boli dlhšie len teraz to vypuklo.A ja keby som sa na mieste tvojej mami dozvedela že nejaka cudzia žena aj s detmi spi v mojej posteli tak trelim domov a kašlem na dovolenku a idem riešiť problémy ale asi je s tým OK.Zrejme tvoja mama o tom už vedela ale riadna odvaha si ju zavolal domov.Nikdy by som neľahla do postele v ktorej spala iná žena.Ja si myslim že otec sa pozbiera aj s frajerkou jej detmi a pôjde preč.A dá na rozvod.
co ak su to otcove deti. mama co vlastne mieni konat
@melanta Z blízkeho okolia viem, že to môže byť realita, poznám príbeh kde žena trpela zakernou chorobou a jej pán manžel spaval s mladou ženou a vodil si ju na byt, keď žena šla do nemocnice, tato milenka mu môže byť dcéra. Dokonca sama bola v tom čase vydatá s dvoma deťmi. Žena umrela nečakane a oni dvaja zrazu boli oficiálny pár necelý mesiac po úmrtí a sú doteraz, hneď sa dotrepala do bytu, kde žila už neboha. Hnus. Táto žena je tu na Mk aktívna a hrá sa na super žienku, keď vycapi každý deň citat na stenu ako krásne ľudia majú byť super k sebe milí.😀 A jeho deti s manželkou? Tie nemajú už domov, lebo častejšie sú u nich milenky deti a jeho deti s nebohou nie sú doma "vítané". Dokonca na prvé Vianoce nemohli byť s otcom doma, lebo milenka si zaumienila, že musí byť s nimi a jej deťmi aj ten partner. A jeho deti nech idú niekam k inej rodine na Vianoce.😀 Takže tento príbeh môže byť kľudne pravdivý...
A ak toto dotyčná nájde tak jej zo srdca prajem nech ju dobehne karma ako aj toho manžela nebohej. 😉

A koľko máš rokov? Je to strašne, že tatino vám spravil tento podraz. Možno by si si s ním mala zavolať a vykomunikovat to, že sa chceš vratit domov a nerada by si tam videla cudziu zenu a deti. Aj keď je zamilovaný, predsalen dcéra je dcéra, mohol by na Teba dat.