Otec zabudol na narodeniny
Som jediná ktorej otec na 24.narodeniny ani nezavolal nenapísal? nekúpil darček? Ani neposlal pohladnicu, býva 2000km ďaleko. Je to podla vás normálne? Ako by ste sa k nemu chovali vy po tomto? zdvihli by ste mu telefón? Vyzerá že mu na mne vôbec nezáleží😞😞😞Mrzí ma to preto lebo nemám už žiadnych starých rodičov len mamu a otca.
S tebou skoda argumentovat. Empatia ziadna.
Ty zijes v nejakej instagramovej realite.
@really8 Len som chcela vedieť či to takto majú viaceri
Vieš, niekto posiela svojej dcere kytice a dary. Iny ju v detstve mláti, ponižuje, terorizuje, alebo nebodaj sexuálne zneužíva...
Tak sa nelutuj, este si na tom dobre.
Život skratka nie je fér, niekto má, iny nie...
Nie ste v kontakte, nemate ziadny vztah, nestretavate sa - teba trapi gratulacia k narodeninam? A keby ti teda gratuloval, tak si spokojna a vsetko je v poriadku?
@sissy27 Neni, len som chcela vedieť či to ma niekto podobne
To co tu predvadzas je na hanbu. Ze posielanie kytic, to vynucovanie si pozornosti lebo sama a on niekoho ma. Ty sa mu neozves ale ocakavas ze on sa ti bude cpat do zadku. Takto zmysla a chova sa dospela zena?
Hovoríš ze ty mu nezvyknes volať. Možno mu to vadí, tiež čaká aby si mu zavolala. Tak neviem co očakávaš.
A nie, nemá to nikto podobne. Podľa mňa...
@bielasovicka Ja som mu na narodeniny aspon napisala posledny krat už kaslem na nho
No vidíš. Tak kašli naňho, a nájdi si frajera.
@bielasovicka Ano ďakujem nájdem
@bielasovicka ja si naopak myslím, že rozhodne nie je jediná, takých vzťahov-nevzťahov je x. Akurát nie sú z tej divnej plačkoidnej generácie ako autorka.
@tiezjedna Nie ja niesom materialistická, ja som chcela len sms alebo telefonát, darčeky nie on je lakomy
@tiezjedna jasné že nie je jediná. Ale takéto reakcie som nepucula od nikoho. Ona to veľmi prežíva. 🫣
@bielasovicka Nepreživam len som urazená kašlem sa nanho uz
@tiezjedna Nechovám len som chcela vedieť názory, kašlem sa nanho už mu ani mobil nezdvihnem
Je mozne, ze to povazoval za vybavene, ked ti volala jeho “zena”. Zobral to tak, ze ona ti popriala za oboch a vec je vybavena, nemusi volat zvlast.
Okrem toho celkovo vztah mate hlboko pod bodom mrazu, a ty zrazu ocakavas ceremonie, ovacie a cerveny koberec. Akoze wtf???
Dievča zlaté, ty nemáš potuchy o čom je život, keď ideš zahadzovať vzťah s otcom kvôli tomu, že si dovolil nezavolať ti na narodeniny, na ktoré samozrejme má myslieť celý svet. Riešiš nepodstatnosti a hrotíš to do extrémov. Nestalo sa nič také svetoborné, aby si sa zamýšľala nad tým, čím si si to zaslúžila. Jednoducho zabudol, to sa môže stať úplne bežne. Vy máte úplne iný problém, keď so sebou v podstate nekomunikujete a ty tu ješitne riešiš svoje narodeniny. Správaš sa ako rozmaznaná pubertiačka.
Tak ty nevolas ,máš ho na salame ale očakavas že on on to bude robiť.
@a_alexandra_a aký vzťah zahadzuje?? Veď s ním žiaden nemá... Otecko tiež nebude zrovna adept na Otca roka.
@tiezjedna Mala som na mysli jej vyjadrenia, že už mu za to nezdvihne ani mobil, teda sa mieni úplne odstrihnúť len za to, že jej nezablahoželal.
@sense Ja ho mam na salame? on ma opustil ked som mala 4 roky sa rozviedli s mamou, nemám s nim absolutne žiaden vztah
Mohol zabudnúť, volala ti jeho žena. Takže sa o tebe asi bavia.
Ja napríklad autorke z časti rozumiem. Je to jej otec a jednoducho ju mrzí, že si na ňu ani nevie spomenúť. Môj otec s nami nikdy ani nežil, nikdy nemal o mňa žiaden záujem, totálny ignor. No aj tak ma to každý rok zamrzí, pretože ja som sa na tento svet nepýtala a je rovnako rodič ako aj mamina. Tiež nepotrebujem dary, ale aj v detstve by ma určite potešilo , keby aspoň predstiera nejaký zaujem. Teraz mi je to už úplne jedno, zvykla som si. Tak neurazajte zbytočne autorku, kto si niečo také neprežil, nepochopí.
Tak nie je to zvlášťne že nemáte vzťah a ty čakáš kytice? Nie si jediná koho sa rodičia rozišli. Aj rodičia môjho partnera sa rozišli lebo jeho otec odišiel k inej keď mal on rok. A teda vzťah bohvieaký nemajú ale vždy mu na sviatky zavola a nielen čaká že to bude robiť len jeho "sploditel"
Ešte pochopím keby máš 12 či 15 rokov ale si už dospelá žena a keď nebol doteraz otcom roka tak sa ním zrazu nestane
Ja som s otcom v dennom kontakte a naposledy mi gratuloval.. no ani neviem 😅 viem, ze on na take teatra nie je tak to mam uplne uprdele.
Mne otec este nikdy neblahozelal k narodeninám ani meninam. Ani mojej sestre. Zabúda aj teraz a nenapadlo ho to ani ked bol mladý. Ale určite by som sa kvôli tomu nehnevala.

@diewcatqoo on ma podporu od partnerky, ja byvam 3 roky sama