Otec zabudol na narodeniny
Som jediná ktorej otec na 24.narodeniny ani nezavolal nenapísal? nekúpil darček? Ani neposlal pohladnicu, býva 2000km ďaleko. Je to podla vás normálne? Ako by ste sa k nemu chovali vy po tomto? zdvihli by ste mu telefón? Vyzerá že mu na mne vôbec nezáleží😞😞😞Mrzí ma to preto lebo nemám už žiadnych starých rodičov len mamu a otca.
Môjmu synov otec nevolá absolútne, ignoruje to, naposledy na 18, asi kým musel naoko
Moji rodičia zabudli na moje narodeniny, keď som mala cca 10 rokov. A?
Stane sa. Si dospelá, asi by som to až tak neprežívala. Ja viem, že je to smutné, tiež by ma to asi trochu mrzelo, ale asi nie až tak, aby som sa neviem koľko hnevala a dokonca mu nedvihla telefón.
Este dobre ze ja si na taketo nepotrpim. Mne mama nimdy neblahozela a neriesim. U nas za taketo neriesilo. Ani ja jej meblahozelam sme s tym ok. Ani nebohi starki jej negratulovali ani nam ked sme boli deti kulili slsdkos dali ale ziAdne reci kolo toho.
Tu vôbec nejde o tvoje narodeniny ale o celkový pocit zrady, pretože po ňom ako po otcovi v podvedomí neskutočne túžiš. Nie po tomto konkrétnom ale po otcovi, resp.po predstave ktoru si si vytvorila. Bohužiaľ, je to chrapun. Jeho správanie nezmenis. Jedine, čo môžeš zmeniť je, pohľad na celú situáciu a to, ako budeš ty na takéto niečo v budúcnosti reagovať..nájdi si terapeuta, spracuj si traumu z opustenia rodičom a bude to fajn. Aj keď, ten otec bude proste vždy chýbať....
A ako ti vinsoval na 23.,22.,21...tento rok tym poveril partnerku a povazoval sa vybavene. Mohla si sa jej vyplakat na ramene a vterkat na navstevu💦... Vies, Maryska, ja som si tatka uzila do svojich 4 rokov, takte ho vlastne ani nepamatam a tak ma trapi, ze ma ani neregistruje, ze som, priiviedol ma na svet a to je tak vsetko a tak by som stala aspon o 2 stretnutia v roku, raz ja k nemu, raz vy ku mne....ty, cudzia si s nim a ja jeho krv, ho vlastne nepoznam. Mozno s nou by si pohla, s tym kamennym tatkovym srdcom neee💔rozumiem ti, to prazdno v tebe a ten pocit nekompletnej rodiny musi byt hrozny, ja mam brachu, segru a aj ked to casto iskri, vieme, ze sme tu pre seba aspon na 🎄🎄🎄a mozno navzdy, dokedy tu budeme...
ja mam s otcom velmi dobry vztah, stretavame sa minimalne 1x tyzdenne a aj si volame, aj si piseme na messangeri, a ja som tiez raz uplne zabudla na otcove narodky. Ono zial sa stane.... dokonca uz velakrat sa mi stalo ze mam v kalendari zapisane nejake meniny/narodeniny a pokial nechcem pisat neosobne cez messanger ale chceme si zavolat cela rodina (napr. sesternici volame cez messanger cela rodina) a ja si to vsimnem rano, nebudem jej vyvolavat 6.40... potom zacnem pracovat, deti v skole, kruzky, vecera, vyvencit psa a kolkokrat je 22.00 ked si zas vsimnem a uz teda o takom case ja volam len ak je nejaky mega problem... cize sme sa naucili s nimi akceptovat si par dnove omeskanie... naposledy mi pisali ci sme doma, ze chcu mojmu muzovi zavolat - a to sme boli na ceste od chiropraktika a on soferoval, cize nevolali vtedy... jednoducho sa stane ze clovek zabudne, sme len zive tvory
Mám s otcom dobrý vzťah a predsa by zabudol keby mu to mama nepripomenula, má príliš veľa vecí v hlave aby riešil nepodstatné dátumy. Otca začni brať ako každú inú rodinu, keď nemáte vzťahy a nechceš ich udržiavať ani ty tak neviem čo sa čuduješ. Okrem toho ti zablahoželala jeho partnerka a tým by som bola spokojná, ona sa na to mohla vykašľať tiež.
Všetko najlepšie k narodeninám.
Moj otec mi negratuluje a zijem. A preco by mal 24r kupovat darcek? Tomu veru nechapem 🤷♀️
Aj moj manzel obcas zabudne na moje meniny, narodky...a co sa mam rozviest kvoli takej hluposti?
myslim, ze trosku prehanas. Otcova partnerka ti volala a blahozelala k narodeninám, Tak to otec povazoval za vybavene. My to tiez s manzelom tak mame - nerobime to kazdy zvlast, blahozelame aj v mene toho druheho . 🙂
Pozri , moj otec ani netušil ako sa volám a ako žijem. Až na sklonku života ma kontaktoval a písali sme si, bez akýchkoľvek vycitiek minulosti. Chcel sa aj stretnúť, no to som len odkladala a keď som už súhlasila tak on zomrel. Mal niečo po patdesiatke. Chvilu mi ak bolo ľúto, že som ho aspoň raz v živote nevidela, ale tak co už. On tiež nikdy nevidel mňa ako dospelú nepoznal môjho muža a ani naše deti.
Neprežívaj to tak, môj otec má jedno dieťa (mňa) a nepamätá si ani kedy presne som sa narodila 😂 On na dátumy nie je, čo sa s ním nemám baviť celý život🤦♀️ A to sa stretávame každý týzdeň, ak nie aj cez týždeň, máme normálny vzťah, len si to proste nepamätá.
Ty si ina drama queen 😄 S tebou sa muz nudit nebude 🫠
Môj muž nevie kedy mám narodky ja ani dieťa. Aspoň mesiac trafí🤦🏻♀️. Mňa má v pripomienke a pri dieťati sa spolieha na mňa. S tebou je radosť žiť
Ty mu ako dcéra nevoláš a od neho čakáš čo? Prepáč mne keby dcéra nezavolá,nezavolam ani ja
Co robíš drámu kvôli narodkam? O mňa moj otec nejaví záujem od narodenia a žijem, za 30 rokov mi ani raz nezavolal, nenapisal ani nemal snahu sa stretnut😅 a hrať sa na urazenu, že mu už nezdvihnes mobil? V tvojom veku dosť detinské a trapne
Nemôže to byť tak, že keď ti ráno volala jeho partnerka tak to berie ako vyriešené?
Mne zabudol brat zavolať, ale neriešim máme dobrý vzťah, asi zabudol... Meniny mi píše správu medzi prvými...
Ja mám takého istého brata , tiež mi negratuloval minuly rok a tento rok mu to vrátim nech zistí aké to je …
Muj tatko taky nikdy nevedel kdy mam narozeniny a urcite sem se ma neho nezlobila. Skoda, ze uz tu neni
Za mňa úplne normálne. Ja osobne si na svoje narodeniny spomeniem až keď mi niekto zagratuluje. Cudzie narodeniny absolútne pokiaľ nemám pripomienku.
Preto priateľka gratuluje za nás oboch.
Ja som si na fb schvalne zmenil datum narodenia ci si niekto spomenie:D skus to i ty a mozno ti nezablahozela nikto a budes spokojnejsia
Aj ja som si práve dnes spomenula že som mame zabudla pogratulovať k meninám ktoré malá cca 2 týždne dozadu 🥴. Stáva sa
@h2 ahoj, ako si sa cez to preniesla? Veď si bola ešte dieťa, deti narodeniny milujú 🤔
@findomatej My sme boli práve vtedy na jarných prázdninách u starých rodičov, otec s nami nebol, nemal dovolenku. Starí rodičia nemali telefón, tak som sa utešovala, že otec určite nezabudol, len mi nemal ako dať vedieť. Ináč z toho nejakú traumu nemám, oslávili sme, keď sme prišli domov. Ale pamätám si, že v ten deň narodenín som celý deň čakala, že čo bude a keď celý deň nič, tak po večeri som sa rozplakala a keď sa ma pýtali, prečo plačem, tak som povedala "Ja mám dnes narodeniny!"
Na mňa zabudla raz vlastná mať. A bolo to v čase keď som bola rozidena s partnerom. Poplakala som si a poučila
Zvyknem v ten deň pozvať kamošky na drink, kúpim si darček a neriešim.
Zo života mám skúsenosť, že nie je správne odsúdiť aj keď na prvy pohľad su nám veci jasné. Nevieš čím si práve prechádza. Môže riešiť niečo ťažké alebo má depresiu/trápenie o ktorom ani netušiš.
Mimochodom muži často zabúdajú na dátumy. Nemalo by sa to stať, ale u niektorých je to priam choroba.
Nenechaj si pokaziť život hnevom. Môžeš sa nahnevať, ale neživ v sebe dlhodobo hnev. Život máš len jeden a pre seba sa nauč odpúšťať. Sú aj horšie situácie v živote, ktorým budeš musieť čeliť. Čím skôr sa to naučíš, tým skôr si budeš život užívať.
Prajem ti všetko najlepšie k narodeninám ! ♥️
Len taká pikoškyla, moja mama mi neazagratulovala na moje 18 narodeniny. Lebo akože sa urazila....totálna blbosť, ona bola tvrdohlavá. Nepochopila som to, ale odpustila. A vieš čo ? Posilnilo má to. Povedala som si, že ja svojej dcére dám viac lásky a budem iná.
Na konci života mi moja mama bola vďačná. Urobila veľa hlúposti, ktoré ovplyvnili môj život, a ja som odpustila a dala lásku. ...mamu mám len jednu...mala som. Otec mi zomrel, keď som bola malá.
Skôr by pomohlo obom keby ste sa navštevovali a boli si oporou než nedvihat telefón .Rodina je rodina jak budeš mať deti pochopíš tiež zochcu mať deda.Ked on nezochce tak už nič nenarobíš.

si dospelá, nie 10 r dievčatko... zober to s nadhľadom. Jednoducho zabudol.
hádam sa teraz nebudeš odúvať ....