icon

Ozval sa mi bývalý

alexa00022
13. nov 2015

Ahojte 🙂
mam taku dilemu, neviem co si mysliet. Pred nejakym casom sa somnou priatel rozisiel. Vraj to podla jeho slov nefunguje. A teraz po par tyzdnoch mi zavolal, prvykrat som mu nezdvihla, nemala som odvahu a zaskocilo ma to uprimne . Volal druhy raz, vzala som to, co ked nieco potrebuje. No on, ze ma chcel len pocut a vediet ako sa mam. Nerozumiem preco to robi, co tym ako sleduje..mam ho stale rada a toto nepomaha.
Dakujem za nazory. 🙂

Strana
z2
alexa00022
autor
13. nov 2015

povedal mi ze to nefunguje, ze zo skratka citi ..

apb
13. nov 2015

@alexa00222 mohol byt taky, ze ta vymenil za nu a ked ho odkopla, aj ty is mu uz dobra. Nechapem, ze ak ma niekto dostatocny dovod na rozchod, tak ten dovod uz zrazu nie je

apb
13. nov 2015

@alexa00022 Ved si dospela zena, tebe takyto dovod na rozchod staci?

alexa00022
autor
13. nov 2015

nepochopila som ten dovod doteraz. nefunguje to je len fraza to viem, aby mi nemusel nic do oci vysvetlovat. netusim ci tam prisla ina, stat sa mohlo hocico..

alexa00022
autor
13. nov 2015

nestaci mi taka odpoved to je jasne. ale potom ako mi to povedal mi doslova prislo do placu a to som uz nechcela aby videl tak sme sa rozlucili a v podstate to ostalo nedporiesene

apb
13. nov 2015

@alexa00022 Ak ti jeden den stastny a druhy sa chce z nicoho nic rozchadzat, tak za tym bude ina zena. Par tyzdnov si uzil a ked to zacine skripat, spravi jej presne to iste co tebe. Najskor sa dohodne s tebou a potom jej zamava 🙂

alexa00022
autor
13. nov 2015

kiezby to nebolo tak ako si napisala.no to sa uz nedozviem. 😒

apb
13. nov 2015

@alexa00022 Mozno az sa opat ozve, skus mu naznacit, ze vies, ze ta nechal kvoli inej a nenechaj sa odbit ked povie, ze nie. Uvidis sama, ak bude jeho reakcia

alexa00022
autor
13. nov 2015

skusim a uvidim ako sa bude tvarit. ak sa s nim stretnem.

pupavka123
14. nov 2015

je jedno co ti povieme,ty si aj tak cela happy,ze sa ozval a nevies sa dockat kedy sa s nim stretnes,on ti nahovori bla,bla,bla...a ty cela happy a zase s nim budes a on pri najblizsej prilezitosti pouzije to osvedcene,ze ten vztah neklape a potom sa zase ozve... a potom .....

korinecka
7. jan 2019

@alexa00022 Ahoj, viem že sú to už 3 roky od tvojho príspevku, ale som zvedavá ako to nakoniec dopadlo, viem, že veľa báb si prechádza tým istým čo ty 🙂

evagertrudlucas
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2