icon

Ozval sa mi bývalý priateľ

atina12
7. júl 2022

Pekný deň,

Ozval sa mi bývalý priateľ, s ktorým sme sa pred viac ako rokom rozišli. Vlastne on sa rozišiel so mnou. Potom sme spolu nekomunikovali. Zachoval sa voči mne veľmi zbabelo a klamal mi do očí a rozchod prebehol veľmi zlým spôsobom. Proste zo dňa na deň kvôli inej žene. Ja som s ním už nechcela komunikovať ale neodolala som a bola som zvedavá, čo chce tak som zareagovala. A on mi odpísal, že sa mi chce ospravedlniť ako sa voči mne zachoval. Nevedela som čo si mám o tom myslieť, načo za rok a načo sa ospravedlňoval? a jeho odpoveď bola, že pretože som to tak cítil. Za rok? Ja som sa cítila po tejto komunikácii veľmi zle a vyčítala som si, že asi som ani nemala zareagovať, ale už sa stalo.

Za každý váš názor som vďačná 🙂
Za každý váš názor ďakujem

pinaofina
7. júl 2022

@atina12 hryzie ho svedomie, nie je to pekne gesto ani nic take, ale zas sebecky pocin, ze oh ok po roku sa jej ozvem, ze ma to mrzi, nech viem, ze som sa ospravedlnil a lepsie sa citim. Mozno mu to s tou druhou nevyslo, tak prepocitava

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
atina12
autor
7. júl 2022

@zoro9836 Nie že by mal zaujímal súčasný stav, ale údajne je s ňou

atina12
autor
7. júl 2022

@pinaofina nie, presne sebecký počin že veď ospravedlnil som sa. Takéto ospravedlnenie nemusím prijať. Nie je úprimné.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
atina12
autor
7. júl 2022

@zoro9836 keď som o tom rozviedla debatu stopol ma, že aby som do toho nevrtala, zjavne neznesie pravdu o sebe.

atina12
autor
7. júl 2022

@gabci_gabca keď som sa slušne spýtala, či je teraz šťastný, napísal že je ospalý a ide spať, to je aká reakcia dospelého muža?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
atina12
autor
7. júl 2022

@zoro9836netuším možno to má okej, skutočne netuším, napadlo ma, chcela som aby vedel, že nechcem prijať ospravedlnenie, proste necítim to ale to by som mu musela napísať a to nechcem.

tykat
7. júl 2022

@atina12 ked so zenami to je tazke, vedla mas v diskusii babu ktora aj po roku ocakava ze sa jej byvaly ospravedlni. A bez toho ani nechce zacat novy vztah.
Hod za hlavu, ak to on tak citil tak to urobil. Zivot ide dalej.

amiaja
7. júl 2022

@atina12 kasli na neho, neanalyzuj preco ti napisal.. ma frajerku, nech sa venuje jej. Asi taky stastny nie je ked ma potrebu kontaktovat byvalu. Vobec mu nepis, ignoruj ho.
Ak mu budes nieco vysvetlovat alebo sa pytat budes vyzerat zufalo a ze ta to stale trapi. Obrat list a jeho nehaj v minulosti.

katkami123
7. júl 2022

Ber to tak, že si mala aspoň možnosť mu všetko to, čo ťa ťažilo povedať. Ty nie si povinná ho zdraviť, keď sa niekde stretnete len preto, ze on sa akože ospravedlnil, kľudne mozes otočiť hlavu v opačný smer a tváriť sa, ze ho nevidíš. Ono aspoň vidíš aká je povaha, že sa s ním nevyhádaš, stále si pôjde on to svoje. Verím, že nájdeš už iba lepšieho muza ako bol tento, to bude dostatočne zadosťučinenie. Už mu nič nepíš, ani to, ze neprijimas jeho ospravedlnenie, ešte bude hovoriť aká si bláznivá hysterka, co mu vypisuje somariny. Predýchaj to a blokni si ho.

katkami123
7. júl 2022

@atina12
To, ze ti odpíše na to, či je šťastný, ze ide spat beriem tak, že si už vyzvedala cez čiaru a on si asi uvedomil, ze to v sebe ešte nemáš uzatvorené. Vlastne zdvorilostne ukončil konverzáciu a chcel
sa ti iba ospravedlniť, netúžil viac s tebou rozvíjať tuto debatu a súčasný stav v akom je.

mikadooo
7. júl 2022

@atina12 no, dobre veď ok. Príjmi ospravedlnenie a vybavené. Nemusíš sa tým nejako trápiť🤷. Život ide ďalej.

marca12
7. júl 2022

@atina12 za rok si asi uvedomil a tazilo ho svedomie a mozno zazil ma vlastnej kozi to,co urobil on tebe. Nerozoberaj to. Citil,ze sa ma ospravedlnit,tak sa ospravedlnil.

atina12
autor
7. júl 2022

@katkami123 blokol ma ked som mu mala možnosť povedať, ako mi bolo a co mi sposobil, a nech sa venuje jej.

atina12
autor
7. júl 2022

@katkami123 on vyzvedal ako sa mam ja. Nech sa teda uz nestara.

atina12
autor
7. júl 2022

@marca12 bolo to sebecke ospravedlnenie. Ako tu zaznelo. Tak som to pocítila.

atina12
autor
7. júl 2022

@katkami123 potom ma odblokoval za par dni. Ako v materskej škôlke.

atina12
autor
7. júl 2022

@pukina ano, ved som aj reagovala, co bolo bolo aj ked to veľmi bolelo, a ešte sa vracaju tie spomienky na to.

atina12
autor
7. júl 2022

@tykat isto ona nevie ze pisal svojej ex.

atina12
autor
Autor odpoveď zmazal
zanka777
7. júl 2022

@atina12 koľko máte rokov?

antonka321
Odpoveď bola odstránená
atina12
autor
7. júl 2022

@antonka321 myslím ze je s ňou a ospravedlnoval sa ex

drahomirrra
7. júl 2022

@atina12 A naco to takto riesis a pitves a vrtas sa v tom, ked ta uz typek vobec nezaujima? Skor to vyzera opacne, ze ta stale trapi az prilis…

kvietocek555
7. júl 2022

Len sa k nemu už nevracaj...určite to ospravedlnenie neprišlo len tak. Niečo za tým bude...uvidíš ci ti bude vypisovať a to bude znamenať, že sa chce vrátiť. Ja už by som na sms, prípadné telefonáty nereagovala, aj keď to bude asi pre teba ťažké.
Urobíš veľkú chybu ak mu dáš šancu.

atina12
autor
7. júl 2022

@drahomirrra To nie len to veľmi bolelo, pretoze to bolo zo dňa na deň. Chápeš.

atina12
autor
7. júl 2022

@kvietocek555 Nie, neprišlo len tak, co za tym bolo, on tvrdil iba že to tak citil, a to je vraj cele. Ale už som bola s tým celkom v pohode a rozhodlilo ma to. Pripada mi to ako manipulacia. Nemal sa pripominat. Ked ma iny vzťah.

drahomirrra
7. júl 2022

@atina12 Pozri, najskor je to tak, ze s nou uz nie je a nema kam pichnut, ako tu niekto velmi trefne poznamenal. A povedal si, henta trubka bola zo mna namakko, podme to skusit, mozno daco kvapne.
Druha moznost, tak sa nudil, ze mu toto prislo na um, oebo vedel, ze v tom zacnes sprtat. A zacala si, ukazala si mu, ako ta zlozil, ako to nemas spracovane, ako mu musis vykladat svoje domienky. Zase uspech pre neho, lebo si prejavila silne emocie.
Moznost tri, mozno sa chcel iba ospravedlnit, lebo mu prislo luto, ako sa zachoval. Najmenej pravdepodobna moznost. Skor hlasujem za moznost 1.
Tak ci tak, je na koni, dostal ta tam, kam chcel. Prejavila si silnu emociu a on vie, ze ti nie je lahostajny.