Ozve sa vám manžel, keď niekam ide?
Baby schvalne.
Ozve sa vam mamzel, ked ide napr. do ineho mesta na rozlucku so slobodou, ze dosiel z party a je ok? Alebo za kamosmi do rodneho mesta a viete, ze budu pit a teda nebude spat doma?
Ozve ako myslim v style, som doma a zijem. Fakt by mi stacila sms “som ok”… len nech, viem, ze je v poriadku a nemusim sa bat…
Ten moj sa mi neozve… ani bodku… chcem teda vediet, ci ja som divna, alebo to tak bezne chlapi robia. Fakt nepotrebujem vediet, co jedli a kde boli, aby sa mi v priebehu vecera ozyval… len naozaj, aby som mohla spat kludne, ze sa nic nestalo…
Ja som sa vzdy ozvala, nech sa reku neboji… toto je nas problem odkedy sme spolu este len zili a stale to skonci rovnako… neozve sa… odpise mi len na to, ci zije rano cca o 10:00…
Pride vam to ok v manzelstve s rocnou dcerou?
Ps: pre blbe poznamky, manzel chodi takto von naozaj minimalne.
Dakujem
Áno ozve. Aj z práce vždy zavolá ako sa máme
Ahoj,áno ozve sa,aj počas večera mi zavolá,ako sú na tom deti,či je všetko ok alebo že už ide domov,tak isto ako ja, ak idem von.Tiež chodí raz za uhorský rok,i keď nikdy neprespáva mimo domu.
@savoya toto je tu odpoved na vsetko mam pocit 👌🏻😂
Povedz mu,že chceš, aby sa ozval.Že potom nemôžeš kľudne spať.
Nemusí ťa podvádzať.
Tak u nás je to jedna z podmienok ak idem von ja alebo on. Prosto obojstranna dohoda.
Ozve sa , ale nebývalo to tak vždy . Porozpravali sme sa o tom , že mi to vadí a bojim sa potom . Mne stačí že nepíše som ok alebo som tu.Viac mi netreba.
Ja som to mojho partnera musela ucit a este sa stane obcas ze proste zabudne 😂
Áno napíše mi, sk ide ďaleko napise ze uz je tam, večer napíše/zavola ze ide spať atď... ráno sa ozve ze ide domov... atd. A keď nie zavolám mu a on zdvihne alebo zavolá späť. Chodí párkrát do roka.
Ak tvoj chodí príliš často, tak by mi ani to neprišlo ok.
@lelelienka no ved aj preto sa pytam…
Ja viem, ze ti chlapi to v sebe tak nemaju ako my zeny…
Len ten moj sa to akosi nevie “naucit” 🙈
@simca06022011 chodi skor vynimocne… 2-3x rocne
Moj muz to robil na zaciatku vztahu. Isiel k rodicom a neozval sa, ze dosiel v poriadku. Tak ked som isla ja domov, tak som sa mu tiez neozvala. Pisal mi spravy, dosla si v poriadku, ozvi sa mi... Tak som ho nechala 2 dni sa v tom vymachat a uz sa nestalo, aby sa neozval ked niekam isiel on.
Dlho a pracne som to muža učila a nie je to samozrejme u neho ani po 30 rokoch,myslím,že je to aj výchovou,mamke sa "nehlasil" ,však ale ani mobily neboli....Syn je už v tomto smere vychovaný podla mojich predstáv.Myslím,že sú horšie vlastnosti u chlapov ako toto...ale dá sa to naučiť.
@maris5 toto som aj ja skusila a predsa nezabralo ☹️
Keď zabúda tak sa dohodnite, že keď ty pôjdeš spať mu zavoláš/napíšeš a on potom odpovie. Ak sa tam nestrieska raz na ten mobil pozrie.
@janinah ano mas pravdu… som si toho vedoma.
@savoya jezis to bola zas debilna odpoved.
autorka moj ako kedy. ale napriklad ked ideme na dovolenku trebars do zahranicia viem ze jeho mama by chcela vediet ci sme dosli v poriadku a tak. on furt zabuda. ked mu to ja nepripomeniem tak ho to bud nenapadne alebo az neskoro. niekedy ma svetle chvilky a ozyva sa vsetkym 😀 a niekdy ani obraz ani zvuk. ja som si uz zvykla a asi aj preto ma z toho nenadvihuje lebo ja som v tomto taka podobna. niekedy zabudnem aj ja.
@pralinka25 ano, aj ja pisem svokre, ked niekam cestujeme, lebo by sa chuda asi utrapila, kym by prisla info z ineho zdroja 😂
Väčšinou sa ozve🙂 pri odchode mu poviem aby sa nezabudol ozvať ci došiel a ci ešte žije (ak piju) 😅 ale už sa stalo,že išiel s kolegami tak vonku a sa par hodín neozýval tak som mu napísala, ci všetko ok..hneď volal,ze zabudol napísať 😁 nebral to nejak stihackovo, proste úplne v pohode,že mám o neho starosti 🤷♀️🙂
Ano, ozve sa, ze dorazil na miesto.
My si piseme aj cez den. Ked niekam ide tak sam od seba pise, co robime, ci uz mala spinka.. este sa myslim, ze nestalo aby sa vobec neozval🙂
a naco sa bojis? tak sa neboj.. nedokazes sa spolahnut, ze je vsetko ok? a keby nebolo? co by si robila? nechala rocnu dceru samu doma a utekala mu na pomoc? alebo alarmovala policiu? vsak naco tak nutne potrebujes vediet, ci je v poriadku? je to dospely clovek, hadam sa vie o seba postarat a ked ide na stretavku alebo podobne, tak tam nie je sam, ma mu kto pomoct, keby bolo treba.. naco sa potrebujes do toho miesat? ak by sa nieco stalo, dozvies sa to, neboj.. toto je len o potrebe mat vsetko pod kontrolou.. este ked ide o dieta, tak ok, ale o manzela?
My sme mali 1x hádku po svadbe keď bez reči odišiel po zobudení bez odkazu kam šiel,bol u rodičov,ale i tak odvtedy vždy napíše odkaz na papierik alebo sms kde je alebo mi to povie kam ide zakaždým keďže už ako dieťa som sa musela vždy vypítať aby mama vedela kde som,tak isto očakávam od muža i keď on tak vychovaný nebol ale už rozumie čo je to mať strach o milovanú osobu,totiž to stalo sa že po príchode z práce som zabudla pir povinnostiach o deti a domácnosť mu dať vedieť že sme ok doma.Preto by som Ti radila sadnúť si sním a vysvetliť mu to čo cítiš keď sa neozve.Ak Ti to urobí zas ani ty sa mu neozvy terapia strachu ho snáď preberie čo cítiš a bude sa ozvývať 🙂.
A on ked niekam ide sa rano nevrati domov k rodine?
Ja napr. tiez nie som ten typ co sa vzdy hlasi. Vsak ked niekto chce vediet ci som ok, nech mi sam napise. Ale hlasit sa automaticky vzdy ma otravuje. Ty mu preco sama od seba nezavolal/nenapises, ked ta to tak trapi? Volakedy neboli mobily a prezili sme. Hlasenie prebehlo listom, ktory prisiel o par dni.
Ozve sa ale pravda je ze som ho to musela naucit...on to nebral ako problem ze sa neozyval na zaciatku vztahu...potom som mu to parlrat urobila ja ze som mu nevzala telefon, nenapisala aspon ze som ok a si uvedomil ze az take prijemne to nie je.. 🙂
áno dávame si vedieť, je to znak že ti záleží na tom druhom, nie len tak na hulváta ísť preč a neozvať sa čo je s tebou celý večer.😇
mne volá ešte aj z práce že mu napr. meškal autobus, alebo že v ZA leje a je búrka a že či aj u nás...
my už máme dcéru na sš, takže sme spolu už dlhšie...
Môj muž nie je práve typ chlapa, ktorý by sa často ozýval, alebo volal, či písal len tak, pre nič za nič. Ale v takýchto situáciách áno.
@reanda ano urcite je toto len o potrebe mat vsetko pod kontrolou, dakujem, ze si mi to oznamila…

Urcite ta podvadza