Páči sa mi kolega. Dúfam, že ma zoberú do novej práce
Ženy, ani neviem kde začať. Zas sa mi deje niečo čo nechcem.
S manželom máme fakt super manželstvo. Je to muž ktorého som si vždy vysnivala.
Pre moju neskutočnú hlúposť som ho podviedla. 😭
Odpustil, dal druhú šancu a prisahala som mu vernosť aj pred Bohom .
Čím ďalej tým viac sa mi páči "kolega "
Nechcem to no zároveň sa pristihnem ako ho hľadám, idem mu naschvál do cesty a to uz nemám nást rokov.
Podala som žiadosť do inej práce pred týždňom a prosím Boha aby mi pomohol aby ma prijali lebo potrebujem z tej práce odísť. Kým nebude príliš neskoro.
Veď muža predsa ľúbim...😔 nechcem a nemôžem mu už ublížiť. .
Dúfam, že má Boh vypocuje lebo ja sa neovladam .
Ráno som si povedala ze sa mu budem vyhýbať a vyhľadala som ho.
Ako sa hovorí bolo koze dobre...😏
Ak ste to niektorá zazila co mi ešte pomôže aby som na neho nemyslela?
@miriam11 ľúbim ho
Nechcela som napísať je nute....
@shellmass co ? Nechápem
Ani sa nečudujem...
@shellmass och😶
je mi ta velmi luto, musi to byt strasne neprijemne, analyzovala si niekedy preco sa ti to deje? co maju ti muzi co tvoj chlap nema? ako sa citis vo ztahu? ako sa citis ako zena? myslim, ze nie si chora ani vadna, skor mi je ta luto lebo mas problem o ktorom ani netusis...
@hladamematku na nič som som neprišla,že prečo .
Vo vzťahu je všetko ok. Muž má miluje. Vraví aj dokazuje mi to často. Sme spolu dlhé roky .
Neviem co ma co moj muz nie, myslím ze nič. 🤔Milujem mužov s čiernymi vlasmi. 😅
Asi len to sa mi na nom páči. 🤔 Som zmätená.
myslim si ze ti chyba ucta k tvojmu muzovi,tym ze i odpustil, tak si si ho prestala vazit a tvojmumozgu nepride zvlastne spravit to znovu...nie je t pre teba taboo lebo si to spravila a preslo ti to, chyba ti ucta ktvojmu muzovi, vdaka za to co mas a mozno aj nejake moralne zabrany, je dobre ale, ze to vidis ako problem, skusila by som asi analyzovat kde je problem lebo do 80 pred sebou nemozes utekat
@hladamematku ale je to pre mňa tabu. Inak by som nebola z toho taka nešťastná. Neviem to však ovládať. Prešlo 13r. od toho.A na iného som fakt nepomyslela . A tento zrazu... aj keď ho už poznám nejaký ten rok....
poom bz som sa toho nebala, je to ako kompulzivna myslienka,potom sa do toho zamotas, nastuduj si o tom tym ze sa toho bojis to vyzivujes...o tom jekompulzia, moze byt aj na zaklade udalosti ktora sa stala...neboj sa nespravis to
@hladamematku nie nespravím , ak keď možno ani nie je čo. Je to jednostranné ( myslím si to )
Ale mňa trápi že myslím na iného muža. A uz tak ze ho musím vyhľadať, stým ze ho musím vidieť ( žiadne rozprávanie ani nič) za chvíľku dovolenka a ja myslím na to ako to vydržím toľko ho nevidieť. A možno práve to potrebujem.... 😐
😔
Ak by si bola vo vztahu s muzom ok, nediali by sa take veci. Raz ked lubis, tak lubis len jedneho muza...ked ide tvoja pozornost inymi smermi, tak su to len sympatie...
@madeline1 len kde je ta hranica sympatií?
To nie je laska
@madeline1 muža ľúbim
To by si nekoketovala s inymi a nepodviedla by si ho
@madeline1 bolo to len raz ,dávno,mladá/ hlupa.
Vôbec nekoketujem, iba sa pozerám.
@hladamematku myslím, že si to trafila.
Možno je to ozaj reálny psychický problém - kompulzia. Keď @autorka nevieš prísť na príčinu a tvrdíš, že muža ľúbiš, aj si odhodlaná ho nepodviest, ale trápia ťa nutkave myšlienky.
Zjednodušene To je ako keď máš čisté ruky a aj tak si nervozna, že si ich potrebuješ stále umývať. Nastuduj si o tom, možno ti to pomôže nájsť riešenie.
Kebyze svojho muža ľúbiš tak nebehas a pod kadejakými zámienkami nevyhľadávas kolegu. Je to choré čo teraz robíš. A psychológ by ti urcite pomohol ale pozor aby nemal cierne vlasy keď teda miluješ takých chlapov. Fakt nemáš 15 rokov?
Tomu sa hovorí chémia... Tieto zvyšné frigidne ženy, co nevnímajú tieto pocity resp. nemajú natoľko vyvinutú sexualitu a celý život riešia, iba co mužovi doma položia na stôl, si nevšímaj...viem presne o com hovoríš.. Za mňa príjemné, aspoň mam dôvod sa do práce tešiť...🙂 Ja sa mam však pod kontrolou, asi by som nedokázala muža podviest, no tieto príjemné vymienania pohľadov so ženatým kolegom ma celom bavia 😀 Rozhodnutie hľadať si novú prácu je z tvoje strany veľmi zodpovedne, ci naozaj potrebné musíš vedieť len ty.. 🙂
A prosím ta hlavne, ak by sa predsa len niečo udialo, mužovi to nevesaj na nos.
@finett ja som so pozrela tu kompulziu uz včera a nesedelo to na mňa . Teda aspoň čo sa týka čistoty a tých spomínaných rúk. Nemusím si ich umyť 20x ani 100% poriadok doma nemám.
@aurora33 tak čierne vlasy ma veľa mužov no nie každý sa mi zas páči 😅
Snáď každá máme niečo čo sa nám páči najviac na mužoch.
Mam 36.
@pragmaticka tvoj komentár ma príjemne prekvapil 😊😘
Áno, chémia, to je správne slovo . 😊
Je to tak ,teším sa viac do práce .
No prijala som extra prácu, ktorá je na "jeho strane" 🙊😬😶😔
Tak napríklad kebyže môj muž prijme prácu navyše aby mohol byt viac pri kolegyni ktorá sa mu páči, na ktorú mysli aj doma a proste robil by veci aby bol čo najviac pri nej tak to by mi sakra vadilo. Fakt sa spravas hlupo. A to nie som frigida ani nič také, ale toto je trapne správanie. Je rozdiel usmiat sa, vymieňať pohľady ale brutal rozdiel je hľadať si zámienky na stretnutia.
V minulosti to bol jeden...v tejto práci je to ďalší.. V ďalšej bude zase ďalší. Čo ti nato povedať. V živote nám do cesty príde veľa ľudí, s niektorými bude chémia väčšia, niektorí nás budú priťahovať menej.. Nuž.m Nielen chlapi sú tí, ktorí nevedia udržať nastroj v nohaviciach, často sú to aj ženy ktoré sa nevedia ovládať. Hlavne sem netreba motať Boha.. U mňa je toto čisto vec rozhodnutia. Tvoje rozhodnutia a tvoje činy. Tak snáď ti to víde a zmena práce ti naozaj prospeje.
Keby máš fakt super manželstvo a muža ktorého si si vysnívala, tak sa nepotrebuješ pelesit s iným.....
V opačnom prípade by si mala padnúť na dno aby si sa spamätala a nerobila druhým to čoby si nechcela aby spravili oni tebe
@aurora33 tak u mňa to zas nie je nič nové. Prácu som vždy prijala aj extra. Muz to vie, ze ja vzdy poviem áno. Viem, teraz by som sa jej mala vyhýbať.
@leskovael chapem ako to vyzerá...😔 vyzerám teraz ako ..... co je horšie aj sa tak cítim no ako ho dostať z hlavy...🤔🤐
Práca nová nedohľadne. Stále sa mi ani neozvali 😔
Nič viac okrem pozerania, snivania nebude. To radsej odídem z práce ak by to uz bolo tak zlé.
Včera sa mi snivalo:
Bola som v práci, s kolegyňou som robila a zrazu v chladničke iskra, oheň a zrazu z toho bol veľký požiar.
Len praca bola ta istá ale iná budova.
A vie aj muž že teraz si vzala prácu navyše najmä kvôli kolegovi, ktorého nevieš dostať z hlavy?