icon

Páči sa mi kolega. Dúfam, že ma zoberú do novej práce

19. júl 2023

Ženy, ani neviem kde začať. Zas sa mi deje niečo čo nechcem.
S manželom máme fakt super manželstvo. Je to muž ktorého som si vždy vysnivala.
Pre moju neskutočnú hlúposť som ho podviedla. 😭
Odpustil, dal druhú šancu a prisahala som mu vernosť aj pred Bohom .
Čím ďalej tým viac sa mi páči "kolega "
Nechcem to no zároveň sa pristihnem ako ho hľadám, idem mu naschvál do cesty a to uz nemám nást rokov.
Podala som žiadosť do inej práce pred týždňom a prosím Boha aby mi pomohol aby ma prijali lebo potrebujem z tej práce odísť. Kým nebude príliš neskoro.
Veď muža predsa ľúbim...😔 nechcem a nemôžem mu už ublížiť. .
Dúfam, že má Boh vypocuje lebo ja sa neovladam .
Ráno som si povedala ze sa mu budem vyhýbať a vyhľadala som ho.
Ako sa hovorí bolo koze dobre...😏

Ak ste to niektorá zazila co mi ešte pomôže aby som na neho nemyslela?

autor
1. nov 2023

@ondro1122 to by bol koniec . A to nechcem.

ondro1122
1. nov 2023

Nepodviedla si ho tak možno nebude...Naznač svojmu, že ti chýba poriadna romantika a milovanie a možno ťa niečím prekvapí a zabudneš na kolegu

autor
1. nov 2023

@ondro1122 možno mi neveríte, ale ja mam aj romantiku aj sex . Muž mi často hovorí ze ma miluje, ze som krásna a pod. Fakt neviem co sa deje somnou.
Trvá to príliš dlho. Nepomáha dovolenka, nič.

ondro1122
1. nov 2023

Tak možno to treba ešte častejšie alebo nech bude sex trocha tvrdší a lepší

autor
1. nov 2023

@ondro1122 nie som za tvrdosť 😂😂 a lepší? Ako myslíš ? Vie ako to mám rada a viem dosiahnuť orgazmus bez problémov.
🤷‍♀️

ondro1122
1. nov 2023

No tak potom už ti musím napísať iba to, že si promiskuidná (bez urážky)...tu ti ostáva sa iba udržať...nestojí ti to za to sa raz pošmyknúť a potom by si asi s kolegom nechcela mať nič

aandrea9
1. nov 2023

Ja dúfam, že ťa Boh raz riadne prefacká.... a nie že vypočuje.

autor
1. nov 2023

@ondro1122 neurazam sa ,viem ze to nie s kostolnym poriadkom 🤐
Ja sa snažím, nejde to. Neviem ako sa odpútať.

@aandrea9 bojím sa toho 🥺 no nech sa snažím ako chcem nejde to. Možno sa malo snažím, neviem

cervenaruza123
1. nov 2023

Pozri, nemozme mat v zivote vsetko. Nechces sa priznat manzelovi a prist o stastne manzelstvo, zaroven sa ale naschval utapas v pocitoch, ktore citis ku kolegovi (ze pocuvas pesnicky a myslis nanho... proste si tie pesnicky nepusti a chod plakat pri vareni, budes nanho mysliet aspon menej). Chcela by si aj manzelstvo, aj mat romantiku s kolegom. Ano, je to normalne, ze to takto citis, stava sa. Ale proste ty sa v tom nemozes utapat a priam vyzivat a pustat si pesnicky a neviem co, ak si chces udrzat manzelstvo. A ked si nechces udrzat manzelstvo, tak potom povedz manzelovi aky mas problem, mozno ta necha a mozno to spolu vyriesite.
Ak raz mam problem, ze myslim na nejakeho chlapa, aj ked netusim preco, ale vlastne to nechcem. Tak nebudem si tie myslienky podporovat pesnickami a utapanim sa v ziali a myslenim na jeho dotyk a neviem co. Pridem domov, zatrasiem hlavou a najdem si aktivitu, aby som nanho myslela co najmenej. Najdem si nejake zaujmy, ktorym sa budem venovat, sport, nech prevetram hlavu. Ty dobrovolne a naschval sa v tych pocitoch utapas a nepotlacas ich, ale ich naopak nechavas rast. Tak jasne, ze nanho nevies zabudnut.
Alebo chod rovno za kolegom a rovno mu povedz, ze sorry, mam pre teba slabost, je to hlupe a trapne, ale neviem tie pocity ovladnut, neber signaly z mojej strany vazne, nemam o nic zaujem, nic nechcem, ale svoje pocity ovladnut neviem. Mam stastne manzelstvo a nechcem si ho nicit, ale nechcem, aby si si moje signaly vysvetloval nespravne, sice si pekny, ale nemam zaujem o nic, len ma posadla hlupa pubertalna nalada.
A ked fakt nevies co a ako a nerozumies tomu a snazis sa naozaj uprimne potlacit tie pocity a aj tak to nejde. Nie v zlom, ale odporucala by som psychologa, psychiatra. Totizto niekedy nase nalady a pocity mozu suvisiet s pomotanymi hormonmi v tele, pripadne s nejakymi chorobami. Jeden moj znamy zacal byt zrazu velmi hadavy a agresivny, prislo sa na to, ze mal zle nastavene nejake lieky, zmenili mu ich a odvtedy bol zase miernej povahy ako aj predtym. Takze pokial nic nechces s kolegom, pokial sa snazis tie pocity ovladnut, ale to nedokazes, tak si mozno pripusti, ze je tam hlbsi problem a chod za odbornikom, mozno sa nakoniec z toho ukaze nejaky skryty zacinajuci zdravotny problem a preco mas pocity ako pubertiacka a nevies ich ovladat.
Alebo si pripusti, ze to chces a len cakas kedy ti to svedomie ospravedlni a niekto ta tu povzbudi, ze ved chod do toho.
Lebo inak fakt neviem co chces. Bud to je problem a ked je taky vazny, ze to nevies vobec ovladat, tak je to fakt na odbornika. Alebo to len nedostatocne potlacas. Alebo ti to vlastne takto vyhovuje a dufas v romanticky koniec. Neexistuje ziaden scenar, kde by si mohla bez vycitiek flirtovat a mat vztah s kolegom a zaroven si udrzat manzelstvo. Neexistuje. Ty sa musis rozhodnut, comu budes venovat viac energie, ci v depresivnych pesnickach mysliet na kolegu alebo venujes energiu svojmu manzelstvu a myslienky na kolegu budes aspon potlacat.

petamich
1. nov 2023

ja neviem co ti napisat - taketo reci by som cakala od pubertiacky, ktora este nic nezazila a cervena sa, lebo fesak Juro z 9B alebo 2C na nu zmurkol 🤷‍♀️ a obzvlast, ked toho chlapa nepoznas, nevies aky je, nevies ci ti za to stoji....vies co vlastne vobec to neviem pochopit ale asi som prilis racionalna, pretoze ak by som mala chlapa a manzela ako ty a ako ho opisujes, absolutne by mi ani nenapadlo slintat a snivat o Ferovi odvedla

inak eru depresivnych pesniciek mam za sebou snad od prveho rozchodu 😅 na co je dobre sa v tom utapat a podporovat sa

autor
1. nov 2023

@cervenaruza123 tak dobre si to napísala, presne moje myšlienky, len ja to tak neviem. Ale trafila si presne
@petamich aj ty dobre píšeš.

Presne to robím a netuším prečo. Počúvam pesničky, tik tok pozeram a tie ich smutné príbehy/ citáty a pod.
Viem viem, mam dokonalého manžela, môjho vysnívaného. Je pre mňa dokonalý.
Ja o to viac nechápem čo sa deje. Kolegu poznám pár rokov, nikdy nič som k nemu necitila, bol mi ukradnutý a zrazu sa mi začal páčiť, naozaj neviem kedy presne to začalo a co to vyvolalo .

autor
1. nov 2023

@cervenaruza123 a inak ten začínajúci zdravotný problém má celkom vystrašil 😱😱

cervenaruza123
1. nov 2023

Myslela som si, ze ta to vystrasi. Ale ako pisem, stretla som sa so zmenou spravania pri chorobe. Je to velmi malo pravdepodobne, ale tak nikdy nevies. Hlavne pokial sa ti fakt zda, ze tvoje pocity a spravanie nemaju logiku a fakt ich nevies ovladat.
A mozno nemas ziaden zdravotny problem, ale tym ze nevies ovladat svoje pocity, tak ti z toho "preskoci", sa utrapis. Takze ja by som uplne vazne zvazila navstevu psychologa. To nie je ziadna hanba a vedia s takymi vecami pomoct. Pokial uplne vazne si nevies nijak pomoct a uz par mesiacov. Alebo si proste priznat, ze ty to vlastne chces a ani sa nesnazis to az tak potlacat.

autor
1. nov 2023

@cervenaruza123 vystrasilo ma to, lebo nedávno som bola vážne chorá, bola som skoro rok pn.
A možno aj tvoja posledná veta ma niečo do seba.
No ja si myslím, že nechcem cítiť to co cítim.

cervenaruza123
1. nov 2023

A nemas tie pocity odvtedy, co si bola PN? Niekedy aj choroby vedia ovplyvnit nase uvazovanie, pripadne po nich chytime druhy dych ako sa vravi a hladame nove dobrodruzstva, novu iskru do zivota.
Este mi aj napadlo, ako vlastne fungujete s manzelom? Ako casto ste spolu? Mimo prace, kedy vlastne mas cas pocuvat depresivne pesnicky a umarat sa pocitmi? To sa pri nom asi neda. Nie je to aj o tom, ze sa doma nudis a vlastne jedine nieco "zaujimave" co sa deje je prave ta iskra s kolegom? Zeny co su dlhsie vo vztahoch a zacne taky stereotyp zivota, zacnu sledovat telenovely, citat romanticke knihy... Mozno tebe tiez chyba nieco take vzrusujucejsie, lebo mate nudu a stereotyp, tak si to nasla vo flirte s kolegom. A mozno nejde ani tak priamo o kolegu ako o nudu a hladanie dobrodruzstva. Mas nejake zaujmy, konicky? Neviem si predstavit v realnom zivote pokial z prace prides domov, mas nejake povinnosti, manzela doma a nejake konicky, tak mat este nejak extra vela casu a priestoru na rozmyslanie nad kolegom

autor
1. nov 2023

@cervenaruza123 nie,bolo to až po keď som sa vrátila po PN do práce. Pred tým som si ho vôbec nevšimala.
Počúvam ich v praci. Celý čas. Popri práci mám jedno sluchátko a počúvam popri práci.
Nie sme často spolu, kedze ja robím cez víkend a muž ma voľno, ja mam voľno cez týždeň a v tedy je zas muž v práci . No keď už, tak ideme aj do kina aj do reštaurácie ci na kávu.
Vela času nie je, prídem večer domov. To je aj 18 a niekedy aj 19h. To sa najeme, trošku pokecame,sprcha, domácnosť a postel. Koníčky žiadne nemám, mam rada svoj kľud 😃

autor
1. nov 2023

@cervenaruza123 aj teraz od kedy si píšeme stále naňho myslím a to je muž vedľa mna a pozeráme film.

ondro1122
6. nov 2023

Možno skús porozmýšľať čo nemá ten tvoj a naopak ten druhý to má...Lepší humor, tvár, charizma, postavu alebo neviem

autor
7. nov 2023

@ondro1122 toto mi už radili. Nebadam absolútne nič, môj muz aj ked ma 50r je stale veľmi pekný, ma čierne vlasy, ktoré mam tak rada 😁
Kolega vyzerá skoro rovnako. Čierne vlasy, postavy tiež podobné, oči hnedé.
🥺

ondro1122
7. nov 2023

Možno by si sa mala priznať...keď je do teba ten tvoj silno zamilovaný tak ťa nenechá možno bude ešte lepší ako doteraz a keď ti ukáže, že si mu nie si ľahostajná zabudneš na kolegu

mircalla
7. nov 2023

Fejk

autor
7. nov 2023

@mircalla ty si cela fejk 🤣🤣

autor
7. nov 2023

@ondro1122 to by som nikdy nedokázala. 🤐

cervenaruza123
7. nov 2023

Mne este napadlo, ci nemas vek, kedy by ti uz mohli zacat zmeny suvisiace s menopauzou. Lebo aj vtedy sa zvyknu zblaznit hormony, aj ked vacsinou skor do depresii a nie takto, ale je to individualne.

autor
7. nov 2023

@cervenaruza123 som pred 40tkou 🤷‍♀️

cervenaruza123
7. nov 2023

Takze mohlo by byt. Menopauza sice pride vacsinou az neskor, ale prve zmeny v hormonoch mozu prist aj 10-15 rokov predtym.

autor
7. nov 2023

@cervenaruza123 och.
Tak veľmi nechcem cítiť co cítim. Možno nechcem dostatočne, ale snažím sa. A nejde mi to. 🥺🥴

minka201
7. dec 2023

@autorka Ahoj, ako po mesiaci? Ondro ti dobre radí. Vidíš, že sama to nezvládaš, tak popros manžela o pomoc. Tu už ide o všetko. V manželstve je dôvera nesmierne dôležitá u oboch. Ty si si tú jeho získala späť, keďže ti po nevere dal znovu šancu, ale ty zas nemáš dôveru v ňom. Neveríš, že mu môžeš prezradiť svoje trápenie a slabosti. Už musíš skúsiť všetko, lebo aj tak sa rútiš do záhuby. Tak sa neboj odvrhnutia po priznaní, veď bojuješ dlhé mesiace sama so sebou. Nepodľahla si a ani nechceš, lebo svojho muža ľúbiš. Povedz mu to takto. Povedz, že sa namotávaš na kolegu a chceš to zastaviť a priznávaš sa preto, lebo ti viac záleží na vašom manželstve ako na svojej hrdosti a na tom, aby si bola v mužových očiach tá stopercentná. Ak ti už raz odpustil neveru s ktorou si sa mu nedokázala priznať, tak snáď ťa neopustí po takomto priznaní a pomôže ti zabojovať o vaše manželstvo, na ktorom mu tiež veľmi záleží ❤️

autor
12. dec 2023

@minka201 snáď ešte horšie.
Nie,to v žiadnom prípade nedokážem.

Už toľko krát som si povedala ze naňho kašlem že ho mám u prdele a ďalší deň je to ešte horšie .

autor
12. jan 2024

Prečo som to nedokázala splniť 😭😭😭