Páči sa mi sused
Dobrý deň chcela by som sa opýtať a poradiť...mala som 4 ročný vzťah ktorý skončil katastrofálne..po roku čo som bola single sa mi zapáčil môj sused... Presťahoval sa sem asi cez leto a nejako moc som ho neregistrovala lebo som mala iné problémy...ale raz keď som išla do obchodu a videla som že kráča oproti mne tak sme sa jeden druhému pozreli do očí, počula som ako si zahmkal a ja som sa usmiala.. odvtedy som si ho začala všímať viac a dokonca som ho našla aj na sociálnych sieťach ale nemala som odvahu ho kontaktovať... v skratke,som sa od kamaráta ktorý ho pozná dozvedela že sa dal na veľmi zle chodníčky..dokonca sa aj môjho kamaráta na mňa pýtal..raz som nazbierala odvahu a napísala mu..a jeho odpoveď bola čo potrebujem...neviem či to je tým že je taký mladučký a nevispeli alebo len zato že robí čo robí alebo som si to domýšľala všetko len ja že sa mu páčim.. mám kašľať na to?
Ešte jedna vec, takí hlupaci sa radi chvália kamošom. Aby si sa potom nečudovala, ak si mu dosť dávala v správach dosť na javo sympatie, keď sa jeho známi na teba budú čudne pozerať. On bude k tebe drzý alfasamec pred kamošmi a ty blbka, ktorá sa nedá odradiť ani arogantným správaním. Sociálne siete sú vždy dvojsečna zbraň, všetko sa dá zneužiť. A nevieš nad koľkymi babami za deň takto zahmká.

Vieš čo, tak ti poviem, každému chlapovi sa páči veľa žien. To len my ženy a najmä tie násťročné si myslíme, že zato, že sa na nás pozrie a zahmká, tak sme jedinou vo vesmíre, čo sa jej to stalo a on by hneď chcel s nami vzťah.