icon

Pán Tutko Secocve - skúsenosti

veronikaniak
29. sep 2017

Dobrý večer poznáte alebo máte aj osobné skúsenosti s pánom Tutko zo Secoviec.vopred ďakujem

koka3
30. sep 2017

Ahojky.ja som tam bola so syncekom.ale zbytocne vyhodene peniazky a nepomohol nam vobec.za mna negativna skusenost.

veronikaniak
autor
30. sep 2017

@koka3 a môžem sa spýtať koľko tá to stalo?

veronikaniak
autor
30. sep 2017

Bola sa dávno?boli ste zo zdrojov.dovodov?ja som počula aj v dobrom na neho tak neviem

koka3
1. okt 2017

@veronikaniak no jedno sedenie 20 eur.vycisti dom za 10 eur a za 10 eur maleho.treba vziat ak kluc od domu..ja som bola pred rokom...bola som tam.kvoli tomu ze synacik v noci nespal,krical,ziapal,plakal a budil sa nonstop ale aj obedny spanok mal taky.boli sme tam 2x a tvrdil ze po druhom sedeni uz bude spat celu noc a bolo to este horsie...

tiper24
1. okt 2017

tu nepomoze ziadny liecitel ale odstahovanie sa

cacianka
1. okt 2017

Ziadny liecitel nevylieci chore vztahy, to si musite len vy s pomocou psychologa napr cez manzelsku poradnu. Syn to chore medzi vami a od muzovej rodiny velmi vnima a neskutocne silno to na neho posobi a robi mu psychosomaticke problemy. Takze liecitel za mna 300 % nie.u psychologa aj muz pochopi co je pre jeho syna zle a pojde s nim do dobreho. Aj so synom chod ku detskej psychologicke, uz je dost poznaceny treba mu pomoct aby sa trapil co najmenej. Neodkladaj to pediatricka ti poradi

veronikaniak
autor
1. okt 2017

@cacianka u psicholigicky sme boli povedala nám to ísť odsťahovať sa inak je velmy vnímaví a uší má aj na riti vraj.😀k nikomu sa tak nesprávajú len knej

obsadenemeno
1. okt 2017

@veronikaniak tak sa odstahuj so synom a manzel nech sa rozhodne. Ved ak je dom vas, tak treba pockat, kym (sorry za vyraz) svokra zatrepe backorami a mozete sa nastahovat spat.
Ak tvoj muz nevidi, ako to posobi na syna, alebo to aj vidi a je mu to jedno tak je riadny vol. Mozno sa obaci, ked sa odstahujete. Ty ako matka by si mala dat syna na prve miesto, hlavne ak je situacia taka zla.

juliet86
1. okt 2017

@veronikaniak chapem ze sa vam zle zije ale potrebujete psychologa psychiatra pedopsychologa pedopsychiatra a prestahovat sa alebo vystahovat rodicov. Bodka. Inej cesty nevedie. Poznam rodinu kde to v dvojgeneracnom zaslo tak daleko ze sa vymkynali zamykali na wecku a nakoniec sa podpalili....

veronikaniak
autor
1. okt 2017

@obsadenemeno svokra tak skoro nohamy nezatrepe 😂 veď ma 61 r a nevyzerá NATO. Ale neprajem jej to.neviem načo čakám máte pravdu vsetke.niekto by to spravil hnet a sral na manžela a niekto zasa nie zo strachu že ho stratí.ale syn je prednejsí nechcem aby skončil ako nejaký zúrivý psichopat alebo neviem čo.a manžel to rieši nieje mu to jedno pôjde zanou vynára jej keby ste vedeli že ako as sa dom trasie normálne strach.ale povie potom malému nevšímaj si babu.akoby si babu ani nemal.

veronikaniak
autor
1. okt 2017

@juliet86 chceli sme jej kúpiť byt lebo vieme že by dom nezvládala platiť tá neee

obsadenemeno
1. okt 2017

@veronikaniak povedat mu moze, nevsimaj si....ale ako vidis sama, maly si vsima.
Tak potom investovat do domu este viac a oddelit vasu cast od svokrovcov uplne, zamurovat dvere, okna, odhlucnit. Osobitny vchod.
Ale aj tak si myslim, ze radsej sa odstahovat. Stoji ti to za tie nervy? A hlavne manzelovi? Co na tom, ze mame vynada, to tiez nie je najlepsi priklad pre syna? Ze sa nauci nadavat tebe, kedze jeho otec nadava svojej mame?

tak si kupte byt pre seba a nech si tam zije a aj plati. Ked nezvladne, tak ju odlifrujete do bytu potom.

veronikaniak
autor
2. okt 2017

Tak dnes som tam bola dal na vodu vraj "porobene " má syn ja aj manžel ale syn ma aj ducha vraj.

koka3
2. okt 2017

@veronikaniak ano to vravel aj na mojho maleho.ze ho strasi svokor

obsadenemeno
2. okt 2017

@veronikaniak
@koka3 a vy tomu verite? Tak ten svokor musel byt ale zly clovek, ked chodi strasit male nevinne decko......
to uz radsej za pani Csillou Novotnou do Kapusian......

koka3
2. okt 2017

@obsadenemeno ano svokor bol zly clovek-alkoholik,bil svoje deti ked boli male(mojho manzela),bil aj svoju mamu...bolo toho vela...a bola som aj za pani csillou novotnou...tiez tam videla stareho chlapa co ho strasi...clovek skusa uz vsetko ked je vyverpany a unaveny...😟

veronikaniak
autor
2. okt 2017

@koka3 áno presne ako píšete Clovek skúša všetko keď us nevie kam .mne nepovedal či chlap či zena mne ties napadol svokor je tomu 11 asi rokou čo umrel a chodí k malému asi vraj ten duch 7a pol roka môj malý má také problému vážne od bábätka a v jan. má 8 takže tých 7-7.5 roka sedí len dúfam že mu pomôže verím na také veci len na ešte nikto nepresvedčil otom že tomu vie pomôcť niekto.aj preto myslím svokor lebo vraj ho má aj svokra .

veronikaniak
autor
2. okt 2017

@koka3 tá pani pomohla nakoniec? A čo viem svokor nebol zlý človek skôr naopak .alebo svoju zlosť vybíja cez syna na svokru.😲

obsadenemeno
2. okt 2017

@veronikaniak tak to sa ti teda cudujem, ze ste sa este neodstahovali.... no ale asi majetky su prednejsie, ze..... 😒

a u teba si myslim, ze to nebude mrtvy svokor....len zlostna stale zijuca svokra....a s to ste sa uz mohli poriesit davno.

veronikaniak
autor
2. okt 2017

Prmna niesu majetky presnejšie ale niesu to moje majetky a nemám kam ísť keby som išla k máme bolo by to tak iste a bytovku mi nik nepodaruje.a keď "tu"nič nieje poriešiť sa to určite.ja takto dlho nevydržím ale nechcem byť ako harpia a stále sa hádať z manželom vlastne sme sa ešte preto nehádali ale rozprávali otom.

koka3
3. okt 2017

@veronikaniak nie nikto nam nepomohol...mala som obehanych takych 3 ludi...aj vsetkych lekarov...vsetko ma tip top s dr hladiska...cize som.to prestala riesit...a vam drzim palceky aby sa dal maly cim skor do poriadku...😊😉

veronikaniak
autor
3. okt 2017

@koka3 ďakujem pekne aozem s spitat vás maličký je us v poriadku?asi po vašich skúsenostiach us takému niečomu neveríte že?

koka3
3. okt 2017

@veronikaniak nevravim ze neverim...len nam to nepomohlo...a myslim si ze to na nasho nesedelo..a spanok stale nemame dobry..ale uz sa to zlepsuje trosku..ale nieje to z toho ze ho niekto strasi ale zo zubov,este stale nemame stolicky a aj spime podla toho aky mame rusny den...cim viac aktivit tak v noci vobec nespime...ale verim na duchov a podobne...aj napr urieknutie.su ludia a ludia..ja nikoho neodsudzujem ci niekto veri alebo nie.nie je to ani vychovou ani nicim inym.kto nezazije na vlastnej kozi tak nikto neveri...

veronikaniak
autor
3. okt 2017

Tak dcéra má 2 roky a pre zuby má ties zlý spánok ale ba ak idú zuby inak spí dobré.na to že neveríte som myslela to že niekto taký je kto by pomohol z ničím ako urieknutie,duchov.😉

mell_j
3. okt 2017

Snim konkretnu skúsenosť nemám ale stretla som sa s jednou pani cez známu ale tykalo sa to firmy diali sa tam strašne veci to si človek nevie ani predstaviť. Bola tam vyše dvoch hodín somnou riešila veci aj stav na mieste a to co sa začalo diať na druhý den vtom dome tomu nikto neverí naozaj. Proste s kolegyňou nám bolo až do plaču v dobrom slova zmysle. Keby mi to nemal kto dosvedčiť si myslia ze som blazon😄 Za mna ano tento spôsob ale asi treba nájsť spoľahlivého človeka

veronikaniak
autor
3. okt 2017

Veď to človek v niečo verí že niečo také zle jestvuje ale nájsť osobu ktorá by vedela syn pomôcť je taške a velmy ks človek us neviem kudi kam skúša asi všetko nech to stojí čo to stojí.ale verím že nám pomôže ten pán lebo asi veriť treba neviem .a kto neazije neuverí

obsadenemeno
4. okt 2017

@veronikaniak nehnevaj sa, ale v tvojej situacii si mozes pomoct aj sama - proste odstahovat sa.
Dupnut si a nech sa manzel rozhybe. Ak nie, sla by som sama s malym hoc aj do garzonky, hoci len na pol roka...... stavim sa, ze maly by bol ako vymeneny.
Nechapem, co sa tak drzite toho domu, ked pises, ze mate na to, kupit byt pre svokru. Ak ona ist nechce, chodte vy. A nech si tam stara bosorka gazduje sama. A povedat kazdemu v dedine, ze odchadzate koli svokre, lebo ako terorizovala vasho syna.
Ty nepotrebujes nijakych liecitelov, ty potrebujes pokoj a tvoj syn detto.

cacianka
4. okt 2017

👍

veronikaniak
autor
4. okt 2017

@obsadenemeno áno samozrejme že odsťahovať sa je to naj.mam aj 2 r dcéru ale išla som tam nie pre rodinné dôvody to by musel mať čarovný prútik aby stim niečo spravil skôr zo zdr.dovodov a preto že vnoci zle spí.dnes spal dobré klop klop.😀do bytovky manžel nechce že popri svojej práci normálnej chodí na fusky róby strechy a má neskutočne veľa sersanu čo dakde do garáže by nedal dom máme strážený psom tak vetsiou istotu má tu.a máme 3 auta vetriesku a malého dzipa do lesa tak by sme asi dali viac za garáže ako za garzonku.

veronikaniak
autor
4. okt 2017

A na dome je hypotéka ktorú platíme napoly