Parazity z návštevy
Ženy idem sa vysťažovať, taká som nasratá.... Ďakujem za prečítanie a pardon ak použijem nejakú nadávku.
Tento týždeň sme boli s manželom u svokrovcov 2 krát na návšteve (oslava, obed...) nechodíme k nim veľmi, pretože sa nám nepáči, že majú špinavo na naše pomery a ako žijú. Majú v dome yorkšíra a dogu púšťajú ich na dvor a dnu bez umývania labiek. Psy môžu všetko, správajú s nimi v posteli a žijú v dome. S nimi v dome žije aj manželov brat, čo mu hygiena málo čo hovorí sú takí jednoduchší.... No ja skôr si myslím, že sú pohodlní. U dôchodcov to pochopím keďže majú nadváhu ale i tak..
Stalo sa to, že dnes sme k nim išli, pretože ráno volala manželova mama aby sme prišli posedieť na kávu, išli sme a v priebehu pitia kávy dobehlo veľké psisko a zo zadnice jej trčala pásomnica alebo mrľa alebo neviem aký druh parazita... Pýtam sa to, čo noo má mrľe alebo hlísty nie je od červená, a ja reku to ako vážne?
Pri druhej návšteve predtým yorkšír vracal a mal hnačku povedali nám, že sa prejedol, lebo mu dali nejakú klobásu či čo...
Nezdržala som sa a vyčistila im s manželom žalúdok akí sú nezodpovední, a že už ich nebudeme navštevovať keď budú mať takúto hygienu. Svokre to bolo ľúto a poslala syna číslo 2 okamžite do lekárne kúpiť tabletky a ten, že nejde, že zajtra, že to vydrží do zajtra..... Vraví mi, že aj ju dosť bolí brucho a má hnačky, ale ze ona ich máva často tak reku ani k doktorovi nešla. Že ju už vyše mesiaca preháňa. Pýtam sa, kedy ste psov odčervili? Pes bol odčervený 1x ako šteňa! Teraz má rok a pol! O druhom yorkšírovi ani nehovorím.
Manželov otec je poľovník viem, že pred mesiacom a viac strelili jeleňa, i diviaka a psisko dostalo kosti a surové mäso.
Strašne som sa nasrala, pretože mám u seba na návšteve tehotnú sestru, sama užívam ATB, a máme naplánované návštevy malých detí ktoré mi majú prijst gratulovať....
Teraz sa bojím, či sme sa nemohli i my nakaziť s mužom normálne mám z toho také nervy.
Manžel išiel zháňať tabletky pre psov, lebo ich synáčik číslo 2 sa nato vysral pritom on si tú dogu za 500 eur kúpil a vôbec sa o ňu nestará. Ja som im povedala, nech si zavolajú k lekárovi po sviatkoch a pýtajú si tabletky na odčervenie i pre nich a odišla som.... Keby som vedela ani k nim nejdeme.
Autorka ano, a tie zuby co mal jorksir prehnite, ked sa o to majitel nestara, opakuje sa to. Do roka a do dna to maju nazad, naozaj. To co trhali bolo uplne prehnite. A o rok, dva sa budu dalsie prehnite trhat... Tak to je... A to je tiez neprijemna vec, lebo ved ta papula je realne plna hnilobnych bakterii a infektu, toto napr ja nechapem u majitelov malych psov, co sa o tie dentalne veci u psov nestaraju a psik aj v posteli, aj pri detoch... Ale to uz je na inu temu.
A este poznamka k tomu prenosu, ano, ak nieco doma nezmenia, tak isto by som tam na navstevu ani ja nebrala napr batola, ktore tam bude stvornozkovat a vsetko brat do ust a olizovat si rucicky atd... Takze na toto potom urcite pozor.
@colsami samozrejme, že by som tam dieťa nezobrala. Samej mi je to nepríjemné. No komu niet rady tomu niet pomoci.
@drahomirrra veruže bol!

No je to presne ľuďoch a čo sa týka psa som zvedavá čo spravia keď taký pes niekoho pohryzie nie je to sranda keď ich taký človek čo ho pohryzie pôda trestné oznámenie.Mna keď pohrýzol prvé čo sa pýtali na chirurgii čo bol pes očkovaní a keby nebol dostávam infekcie proti besnote