Partner je neustále doma na PN: Čo s tým?
Sme spolu od 2017 a nedávno sme začali spolu bývať vsetko super až kým neostal na pn od marca a proste ja to už nedávam…. Mám po sebe aj 3 dvanástky a potom keď som doma ho mám vkuse za zadkom ale že vkuse….. idem s prepáčením na wc na veľkú a keď vyjdem mi povie že fuu ty si čo pojedla ( lebo počul že som bola na veľkej)… ja si tak vydýchnem ked ide čo i len do obchodu… reálne uvažujem nad odstahovanim sa lebo je to na mňa moc
Čo si myslite?
Ja asi aj nahnevam nejaké baby,ale nie chlapi sú blbi ale tie ženy,že to dovolia ,aby boli za slúžky. Tým chlapom to len vyhovuje leží,nazere sa ,ľahne zas, potom mu ešte aj vyfajcia vtáka.Ved kto by nechcel taký život
@majamat to je tupost chrapunstvo spojene s lenivostou nevrav ze neurobi spgety a tak
co je to za otca ze nenavari vlastnej dcere ak by chcel navari
@mamina7070 spagety nejedavame. nechutia nam
@mamina7070 a teda dcera ma dietu, cize varenie pre nu je tazsie.
@majamat to su vsetko vyhovorky. No ak ti to tak vyhovuje....
On je doma, očividne nie je nejaký chorý, len mu to vyhovuje a ty chodis do roboty a ešte mu aj varíš ? Dobre to chápem ? Ak áno, tak si aj ty hlúpa
vies co, ano odstahuj sa.. a nie len preto ze ti ide na nervy (takato ponorkova choroba je normalna... ). Ale preto ze je nemozny, preto ze je lenivy, preto ze ma nazory ako z roku 500... Nemate deti, nemas preco ho trpiet. Je doma, tak minimalne by mal zvladnut co to. a aj varit by sa mohol naucit, podla mna dospely clovek co nedokaze zakladne veci uvarit je lemra.. a hlavne, ked sa vyhovara, ze nemusi vediet (ako rozumiem, ze us ludia co NAOZAJ nevedia.. nedokazu varit... ). DNES vie urobit kazdy hocico co len chce...
@martinkatinka samozrejme, zboznujem ako vsetci vedia, ako to u inych je. a tiez netusim, preco teba to trapi.
ja nehovorim, ze mi to tak vyhovuje, ale ja tiez nerobim vsetko a su veci,c o neviem a preto ich nerobim. nevarim rada, ale teda je mnoho veci, co clovek rad nerobi a musi ich urobit.
@majamat Ty chces, aby tvojej dcere muz varil, ci nie? Moj otec bol tiez s chrbticou dlho na PN, iduel do invalidity mlady, po niekolkych operaciach. Ale nikdy nesedel doma so zalozenymi rukami, vsetko sa postupne naucil. Este ked sme boli deti a nam varil, tak volal starsiu pani susedu vzdy na zaprazku do polievky 🙈🙂, tu uz teraz robi bez problemov, dokonca robieva domace rezance. Ale moja mama zase tiez robi muzske prace - maju zahradu - ryluje, okopava, kosi. U nas sa vsetky prace robili vzdy spolu.
@dadis je tu rozdiel, on sa rozhodol, ze sa nauci, chcel. je ine to robit z donutenia.
mozno tvoji rodicia vsetko robili spolu,a le niekde sa to robi tak, ze nieco robim ja, nieco ten druhy. kde je povedane, ze to tak byt nemoze?
ja mam jediny problem, nebavi ma varit, ale aj tak neico uvarim. nevarim denne, no aj keby to musim urobit 1x za 2t, ajtak ma to bavit nebude. na tom sa nic nezmeni.
inak ja nie som autorka prispevku. ja nerobim doma uplne vsetko. a mm nie je na PN tak dlho, ako ten autorkyn.
@majamat a kto vyklada a naklada umyvacku ? dufam ze vyhradne on kedze ty varis
@mamina7070 on, ale teda naklada sa priebezne.
@majamat ale ty si sa stazovala. Ved samozrejme, nemusi varit, ak si ty s tym ok, ale evidentne nie si, tiez si sa tu vyzalovala.
@martinkatinka ako som pisala, nevarim rada, preto tie moje komentare, ale zas clovek nerobi len veci, co ma rad. to je snad normalne.
neviem preco si sa chytila akurat varenia. moje komentare neboli primarne o tom, ze nechcem varit, ze chcem aby varil on. moje kometare boli o podobnosti s autorkou a bolo tam toho spomnuteho viac, nielen varenie. pisala som aj co on zvykne doma robit.
@majamat neobracaj to proti mne. Mne je jedno ako to u vas funguje. Ty si sa vsak postazovala, aj na to je forum. Ale nechod do utoku 😉
@martinkatinka ja som pisala autorke, nie tebe a nepytala som radu.
naopak ty mi tu vycitas, ze sa vyhovaram. ako nehnevaj sa, vyhovorka je, ze nejedavame spagety? no nie, cestoviny nam nechutia.
ze mama malu kuchynu? to ako fakt? v zivote si nevidela malu kuchynu? predstav si, ze take existuju.
nie, ja som nevyrastla v pocite, ze cokolvek co robim ma musi aj zakonite bavit a mat to rada. a nevedela som ze tym stracam pravo sa trochu postazovat. a ked sa nahodou postazujem, tak to musim okamzite riesit a zmenit.
podla mna je tu aj druha moznost. sem tam musime robit aj veci,c o sa nam nempacia. myslim, ze je to uplne normalne.
aj v robote je vela cinnosti, ktore nerobim rada. ze by som skusila povedat sefke, ze ich robit nebudem? 😀 to by dopadlo. kam by sme prisli s takymto pristupom.
presne to robi moja sefka, neustale neico meni co sa jej nepaci a potom to tak vypada - vznika chaos.
len tak mimochodom, pointa autorky prispevku bola inde.
tam islo to to, ze ona chodi do robot, zaraba a robi okrem toho aj vsetko doma.jenj chlap uplny opak, nepracuje, nezaraba a ani doma nic neurobi.
ja mam nieco pdoobne s autorkou, ale tato toto rozhodne nie. cize u nas je situacia o nieco ina.
@martinkatinka nie každého varenie baví a napĺňa.. moja mamina varenie miluje varila by ak každý deň čerstvé… a naopak poznám ženy v jej veku čo hľadajú zámienky aby nemuseli varit a radšej objednajú.. každého niečo iné baví.. no bohužiaľ musíme robiť aj veci ktoré nás nebavia
ved to. su rodiny, kde vari vyhradne chlap a zena to nevie. zena robi ine veci.
@majamat čítala som tvoje komentáre že aj ty máš chlapa doma na PN.. tak súcitime spolu 🥹😂
@majamat poznám aj takých veľa.. chlap vari vsetko guláše masa na všetky spôsobi a žena pokazí aj omeletu 😂😂

Môj muž vždy hovorí, že v súčasnosti pri toľkych navodoch,videách, milión receptov na internete je neviem výhovorka. Dá sa to naučiť rovnako ako skladanie nábytku z IKEA, vybavenie hypotéky, zabiť klinec do steny atď