icon

Partner je neustále doma na PN: Čo s tým?

19. nov 2023

Sme spolu od 2017 a nedávno sme začali spolu bývať vsetko super až kým neostal na pn od marca a proste ja to už nedávam…. Mám po sebe aj 3 dvanástky a potom keď som doma ho mám vkuse za zadkom ale že vkuse….. idem s prepáčením na wc na veľkú a keď vyjdem mi povie že fuu ty si čo pojedla ( lebo počul že som bola na veľkej)… ja si tak vydýchnem ked ide čo i len do obchodu… reálne uvažujem nad odstahovanim sa lebo je to na mňa moc
Čo si myslite?

Strana
z5
majamat
20. nov 2023

ano mam atize koli chrbtici. najhorsie je, ze je u nas dobra ponorka, lebo teraz som doma este aj ja. a dokonca minuly tyzden este aj dcera. pred tyzdnom blbla a poranila si nohu. mala osm obavu,c i si ju nezlomila, ale nastastie nie. tak uz zacala chodit do skoly, no ese ju boli.

autor
20. nov 2023

Dnes sme mali pohovor s priateľom a povedal že od januára nastupuje do roboty a že mi bude viac pomáhať.. tak som mu povedala že je to jeho posledná šanca lebo už som sa chcela sťahovať tak som zvedavá či niečo zmení .. a o tom wc povedal že to bola vždy náhoda lebo išiel okolo alebo niečo robil v blízkosti dverí 😂😂😂pane bože… som mu povedala že keď pôjdem na veľkú tak on sa zavrie do izby a bodka

majamat
20. nov 2023

moj chlap mal raz dat pozor na polievku, ja som isla na bicykle. ci mi nepripalil hrniec?
bolo to malinke mnozstvo v malom hrnceku pre dceru do skolky.
vyprazany syr na suchej panvici, som bola v soku.
a sice nemusime cestoviny,a le ryzove nitovky obcas zjedia s maom. ako asi im az tka nechutia, ale obcas nemaju an vyber. a mm sa ich raz pokusil urobit. cestoviny boli na kasu.

autor
20. nov 2023

@majamat no to ja takto chodím aspoň do roboty keby mám aj ja zostať doma tak to asi idem rovno k rodičom.. možno pár dni by sme sa znášali cele dni ale potom už vidím ako by to iskrilo

autor
20. nov 2023

@majamat niektorí sú proste antitalenti.. 😂😂 ani základne veci nič… tento môj radšej jedol samotný rezeň aby nemusel robiť zemiaky lebo to je veľká robota ošupat ich a dať piecť alebo varit… katastrofa fakt čo neurobím tak proste nebude hotové aj keď nebývam sama

majamat
20. nov 2023

no fajn, tka uvidis ako bude v januari.

inak my uz byvame spolu skoro 15r.
akoze mm mi vyvesi pradlo, aj ked to robi az teraz v poslednej dobe, obcas utire prach, sem tam sa stalo, ze mi sporka umyl. umyvacku skoro vzdy on vyklada, odnasa triedeny odpad, akurat Bio dopad do kontajnera nosim ja. on s dcerou vysavaju. ed pridem z obchodu, vylozi a uprace nakup. on ide do obchodu,a le ja viac.

len ta chlapska robota nie je taka. vzdy som umyvala okna, no pred 3r som spadla ( priposlednom okne - vovnutri v miestnosti a poudierala som si rebra. pred 2r mi pomohol s neiktorymi oknami, lebo sme davali dole aj hniezda od beloridiek. no ked s tym zacal pred rokom, tak ma islo porazit, on sa s tym neskutocne babral, na vsetko potrebuje asistenta. tak soms i druhe okno vyriesila sama a potom aj ostatne.
s nim spolocne nam to trva dlhsie, ako mne samej.

majamat
20. nov 2023

inak samotny rezen jedavam aj ja a aj dcera 😀 dcera az tak zemiaky nemusi a ja to nejak moc neriesim, teda iba za urcitych okolnosti, radsej jej k tomu dam zeleninu.

jedlo ma obsahovat sahcaridy, tuky a bielkovin a v rezni je vsetko 😀

Strana
z5