icon

Partner je posadnutý hrou na mobile

sida456
10. jan 2017

Dobry vecer prajem. Medzi mnou a partnerom je to zle. Stale sa hra a myslela som, ze sa stým zmierim. Ale nepodarilo sa mi to 😭 on je coraz viac a viac posadnuty tou hrou. Ked mu nieco poviem tak ma odbije ze som j....a a ze mi sibe a za vsetkym vidim hru. 😭 je mi velmi zle z neho. Normalne ho nenavidim. Po dneskajšom dni mam sto chuti sa pobalit a oddist prec od neho. Ale drzi ma maly ze ho ma rad a kvoli mne bude bez neho ? Ale ako mam takto dalej fungovat ? Ja neviem. V podstate cele dni sa hram s malym ja on len vtedy ked ho maly prosi a to az na 10ty krat.....lebo mu povie vydrz nieco tuto robim ( hra sa) do mna vtedy sto certov. 😭 prosim poradte. Mate s takymto niecim skusenost ? Hra sa na mobile. Chvilku vypadne wifi a hned je na nervy, ze preco nejde wifi.

Strana
z2
sardinka336
10. jan 2017

@sida456 jéééžiškove husličky...dalšia...
A akym prinosom je tvoj ,,oný,, pre maleho? Ved sa mu nevenuje...ked len hrá hry. Ja neviem prečo sa držíte pri takýchto chlapoch? Vieš čo to znamena ,,byť otcom,,? 10 krát prosit otecka aby na 11ty krát sa išiel s dietatom hrat? Aj to asi s nechuťou lebo ho vyrušuje od gemblenia. Tvoje dieta ho ma rado lebo ine nepozná..len to, ze sa musi doprosovat aby si ho láskavo všimol, ak si ho vobec všimne. Nie, nie je normalne cely svoj volny čas venovat hre na mobile a prosit dotyčneho na kolenách aby sa venoval členom rodiny. Je to na tebe ako chceš zit. Na dieta sa nevyhovaraj...dobry priklad doma nema.

dominika6
10. jan 2017

@sida456
No co...mas dve deti..
Zmen heslo na wifi,pobal mu dieta,vyzen von na prechadzku a nech sa skor ako o 2hod.nevracia inak sa moze zbalit a ist k mamicke

sida456
autor
10. jan 2017

@dominika6 mame 1 dieta spolocne. Heslo na wifi nezmenim lebo bude zle. On teraz nepojde na prechadzku lebo tam je zima. A k mamicke mozem ist asi tak ja. Toto je jeho dom on si kupil pozemok postavil dom za svoje peniaze ja som mu nedala ani cent. Lebo sme sa spolu 5 rokov a dom postavil pred 20 10 rokmi.

sardinka336
10. jan 2017

@sida456 tak chod k mamičke...mozno si to ani nevšimne...skrátka on sa zmenit nechce a ty ho nezmeniš.

dominika6
10. jan 2017

@sida456
Pisem ze mas dve deti...z toho jedno dospele...a ako tak citam tak ziadna vyhra...chalan ma vsetko vratane sluzky..bojis sa usta otvorit lebo ta pozenie s igelitkou v jednej ruke a deckom v druhej...
aku chces radu...rozhovor s nim nepomaha...vyhrazky tiez a vycitky tak isto...
Skusaj vsetky sposoby...

obsadenemeno
10. jan 2017

@sida456 jeziskove huslicky..... ja by som s nim nebola. Ale ja som ina povaha. Mne po hlave nikto neskace.
Aspon na mesiac by som vypadla. A ak mu netukne, tak nemas za cim banovat. Ak on nevidi, ze hra privela, tak ma chlapec problem.

sida456
autor
10. jan 2017

@obsadenemeno dokazem to ? Vydrzim to ? 😭😢 to sa pytam dookola stale seba.

pribinak
10. jan 2017

@sida456 co ta pri nom drzi?

sardinka336
10. jan 2017

@sida456 a čo ta pri nom drží? Asi skor ekonomicka zavislost čo sa dá pochopit....ja neviem ale ja by som kludne vydržala bez chlapa ktory sa nam nevenuje a hra na mobile pripadne mi vykrikuje ze mozem ist kade lahšie, dom je jeho a ja som ebnuta......ty nie?
Proste ty neodchádzaš od muža rodinne zalozeneho, ktorý sa venuje detom, manzelke a vedie s tebou ako tak harmonicky zivot.....ale asi si v zivote nič lepšie nezažila tak preto premyšlaš tak ako premýšlaš.

sida456
autor
10. jan 2017

@pribinak co ? Napr. Ked sa chvilku nehra. A venuje mi aspon nejaky cas. Tak je aj milovanie .... aj pekne slova atd.....

pribinak
10. jan 2017

@sida456 aha, nehrá sa vtedy ked chce sex? Dobreeee

sida456
autor
10. jan 2017

@pribinak bohuzial ano 😭

obsadenemeno
10. jan 2017

@sida456 no ano, takze si spokojna za omrvinky, ktore ti hodi..... vsetko sa da, len treba chciet..... ty si musis zratat, co ta pri nom drzi a ci to stoji za tu almuznu, ktoru ti hodi, ked sa mu uraci a venuje ti chvilku.....a ohladne milovania....je chlap, potrebuje vytriast mestek.....
Skus sa s nim porozpravat, dohodnite sa, ze hrat bude hodinku denne a takisto hodinku sa povenuje tebe a hodinku malemu.....

Je to smutne, ze ta pri nom drzia tie omrvinky lasky, co ti milostivo hodi.......

alex49
10. jan 2017

on si ani nevšimne, že si odišla, možno začne cítiť neoprané prádlo a bordel v kuchyni, ale ty ani malý mu chýbať nebudete

sida456
autor
10. jan 2017

Ďakujem za rady. Chcela by som sa este nieco opytat. Mam mu dat vediet ze odchadzam ? Alebo mu nemam nic hovorit pobalit sa a oddist. ?

obsadenemeno
10. jan 2017

@sida456 no ty ho poznas, co by ho prekvapilo viac?

alex49
10. jan 2017

ja by som sa zbalila a odišla, schválne, kedy si pánko všimne 🙂

pribinak
10. jan 2017

Ved ale neodchádzaj hned, vytvor di nejaku finančnú zásobu, vyzivne chvilu potrvá kym ho dostanes

nice202
10. jan 2017

@sida456 a aku hru sa to hra?

vierocka888
11. jan 2017

@alex49 ked sa mu vybije mobil a bude potrebovat podat nabijacku.... 😠

majdalenka23
11. jan 2017

Baby, ktoré majú rovnakých mužov ti sem asi nenapíšu. Baby, ktoré majú podriadených mužov a skáču ako ony povedia ti budú radiť, že odíď od neho. Je to smiešne. Porozprávajte sa, ale bez vyčitok. Na druhej strane buď rada, že nechodí do krčmy a za štetkami.

alaguema
11. jan 2017

@majdalenka23 podriadených??? Smiešny je akurát tak tvoj koment. Má byť rada, že nechodí do krčmy? Chlapík je podľa všetkého závislý na hre a dohováranie naňho neplatí. Preňho neexistuje nič len tá hra a ona má byť rada? Manželstvo a rodina je o niečom inom. Jej odchod by ho mohol minimálne trochu prebrať. Ak si ho vôbec všimne. Ja len stále rozmýšľam, kde sa berú títo magori...ani s vlastným deckom sa nezahrá, lebo sa ON hrá hru na mobile. Idiot!

lienka737
11. jan 2017

@sida456 celkom vážne je to závislosť ako každá iná závislosť.
Aj od takejto sa chodia liečiť tak, ako aj alkoholici či gambleri. Len sa o tom až tak veľmi nerozpráva a hlavne - oni to nepovažujú za problém.
Pokiaľ si sám dobrovoľne neprizná, že je závislý (čo si podľa opisu neprizná!), tak nespravíš NIČ.
Nič sa nezmení. Musíš si rozmyslieť, čo ďalej.
Zlé na tom je situácia s domom, ale ak máš kam odísť, tak odíď. Bude to len horšie a Ty toto nepotrebuješ prežívať, lebo sa to odrazí na Tvojom zdraví aj psychike.
Veľa síl prajem.

obsadenemeno
11. jan 2017

@majdalenka23 trosku sa mylis. Baby, ktore poznaju svoju hodnotu, maju sebauctu a neuspokoja sa s hocijakym odkundesom, tie budu radit, aby odisla.
Naopak, zeny bez sebavedomia, ucty k sebe samej a plne strachu byt same budu radit to, co ty, ze bud rada, lebo su aj horsi.
No, ale kazda mame svoj standart. Ked tebe staci to, ze nechodi do krcmy a za stetkami, ale inak ta ma na haku, tvoj problem.
Moj standart je niekde inde.

yollanda
11. jan 2017

Vymaz mu tu hru. Ked zacne besnit, tak sa len utvrdis, ze mas ist kade lahsie! Mne by uplne stacilo ak by ma nazval jeb....

sardinka336
11. jan 2017

@sida456 teba pri nom drží ta omrvinka času ked sa ,,nehrá,, a sex...jasne ze ked chce zasunut tak ti bude hovorit pekne slova...žena, preber sa. Je to len ilúzia...
Bud sa normalne porozpravajte ked bude mat on dobru naladu, ze teda čo a ako...ako to vidi on a ked nie, tak asi by som minimálne demonštratívne odišla, či si to vobec všimne...na druhej strane jasne ze pride prosikat ved all inclusive mu bude chybat. Navrat nema zmysel ak sa nema niečo zasadne zmenit. Ak bude 5 minut sekat dobrotu a potom zase uprednostni mobil pred rodinou tak nech mu vari, perie a ,,podrží,, mobil...snad mas na viac ako na takeho nie? A ked nie tak byt sama nie je hanba...a nie za kazdu cenu byt s blbcom len preto lebo občas je sex a vtedy su milé slová..

marina24
11. jan 2017

mna by zaujímalo, čo je to za hra ?

a inak wifina neni dobrá, keď stále žiari v dome, a máte tam malé dieťa súdiac podľa toho.a to koľko máte rokov ?a koľko vlastne tých detímáte ?každý tu píše inak..

persica
Odpoveď bola odstránená
mysga
11. jan 2017

:D Ja už síce nefórujem, lebo mám novorodenca a málo času, ale teraz mi to nedá. "Buď rada, že nechodi za štetkami." :D A keď za nimi začne chodiť, tak buď rada, že ťa nebije. A keď ťa začne aj biť, tak buď rada, že máš kde bývať. :D

Tiež nie som za to, aby sa pre každu kravinu odchadzalo, ale toto je naozaj choré, veď pokial niekomu z partnerov niečo vadí, tak sa dohodnú na nejakom kompromise pokial viem. Ale na Slovensku je este prilis vela chlapov vychovavanych v rodinach, kde sa len ženy prisposobuju a prilis vela zien je s touto poziciou zmierenych. Bohvie, či sa to zmeni. Asi je to az moc hlboko zakorenene v národe.

obsadenemeno
11. jan 2017

@persica nemusime cakat do 40tky. A nepisala som o nezavislych zenach, ale o zenach, ktore poznaju svoju hodnotu a neakceptuju bullshit.
Je tu mnoho mladych zien, ktore si vedeli vybrat solidneho partnera kym mali 20 alebo 30...... ale neuspokojili sa s hocicim. Po svete chodi vela dobrych chlapov, len treba otvorit oci a vsimat si ich ciny, nie slova.

Strana
z2