icon

Partner je posadnutý hrou na mobile

sida456
10. jan 2017

Dobry vecer prajem. Medzi mnou a partnerom je to zle. Stale sa hra a myslela som, ze sa stým zmierim. Ale nepodarilo sa mi to 😭 on je coraz viac a viac posadnuty tou hrou. Ked mu nieco poviem tak ma odbije ze som j....a a ze mi sibe a za vsetkym vidim hru. 😭 je mi velmi zle z neho. Normalne ho nenavidim. Po dneskajšom dni mam sto chuti sa pobalit a oddist prec od neho. Ale drzi ma maly ze ho ma rad a kvoli mne bude bez neho ? Ale ako mam takto dalej fungovat ? Ja neviem. V podstate cele dni sa hram s malym ja on len vtedy ked ho maly prosi a to az na 10ty krat.....lebo mu povie vydrz nieco tuto robim ( hra sa) do mna vtedy sto certov. 😭 prosim poradte. Mate s takymto niecim skusenost ? Hra sa na mobile. Chvilku vypadne wifi a hned je na nervy, ze preco nejde wifi.

Strana
z2
sense
11. jan 2017

si na nom zavisla financne a myslim ze to je vacsi dovod preco nechces odist ako to ze maly ho ma rad...neviem ako stare mas dieta,...ale cim vacsie bude tym viac bude vnimat ze otecko taky uzasny nie je... cim ti je oporouu a partnerom ked je furt na mobile? okrem teda tej chvilky sexu kt. ti venuje ked ma on chut...

skusila by som rozhovor ak nepomoze, tak by som poziadala o vyzivne aj ked spolu zijete ... mas na to narok aj ty ak ste zobrati aj dieta... a mozno by som nejaky cas mu prestala robit sluzku a matrac ci sa neuvedomi a ak nie tak by som si tu igelitku zbalila... a odisla bez slova mozno by si to ani nevsimol ked je stale na mobile...

persica
Odpoveď bola odstránená
mishi147
13. jan 2017

Mam tiez takehoto manzela,sme spolu 2 roky mame jedno dieta.Ale viac casu asi preplacem.Tak isto som mu len dobra ked je nadrzany.Mam 23 on 35.Neviem kde a kedy som spravila chybu.Uz som mu to milion krat vravela ze mi to vadi ale to ho nezaujima.Viem si presne predstavit ako sa citite.Navonok vyzerame ako fajn rodinka ale ked sa zatvoria dvere kazdy ma svoj zivot.Vzdy som sa bala ze budem mat take niejake manzelstvo,ze to nebude v nom klapat a presne take mam.Lenze on si myslu ze je vsetko v poriadku

alex1998
13. jan 2017

Môj partner skoro celé leto behal po vonku s mobilom a hral, za internet z paušálu zaplatil niekoľko stoviek ale nevadilo mu to. Ja som bola doma tehotná a on sa venoval taktiež len hre. Ale nechala som ho, nenavážala som sa do neho... Upravilo sa to až vtedy, keď bol prácou a inými povinnosťami zaťažený natoľko, že na hru prestal mať čas. Takže držím palce, a z osobnej skúsenosti radím len zaujať ho niečim užitočným a dôležitým. Prípadne dôležitejším ako hra. Ak nepomôže, daj mu nejaké ultimátum, veď to je aj v záujme dieťaťa. Mobily sú už nebezpečnejšie ako herné automaty. 😔
Ale baby, myslíte, že takto sa majú správať dospelí muži a otcovia?

mishi147
15. jan 2017

Je to smutne ako sa dokazu spravat otcovia.

sida456
autor
15. jan 2017

@mishi147 mozem vam napisat aj sukromne ?

mishi147
18. jan 2017

@sida456 Samozrejme mozte

slavkadud
18. jan 2017

@alex1998 nemaju sa takto spravat dospeli muzi, len ako ich to odnaucit? ako moja starka hovorieva, stareho psa novym kuskom nenaucis, bohuzial ale je to pravda ked chlap ma v istom veku uz nejaky zvyk tak tazko sa to da odnaucit :/

marica61
18. jan 2017

Podľa mňa je príčina v tom, že sa zrušila základná vojenská služba. Som o tom stopercentne presvedčená. Na vojne sa každý chlapec zmenil na muža. Naučil sa poriadku, zodpovednosti. Dnes títo muži žijú v "mama hoteloch", kde je o nich postarané a keď odídu, vyžadujú ten istý komfort od svojej partnerky. Vidím okolo seba, že chlapci, ktorí žili pred vzťahom v skromnejších podmienkach, príp. sú z viacdetných rodín, tí sú pre rodinný život najvhodnejší. A ešte chlapci z vidieka, ktorí doma získajú nejaké zručnosti a sú použiteľní pre život. Len sa modlím, aby si moje dcéry dobre vybrali. Prajem pekný večer všetkým.

dorottka
21. jan 2017

@marica61 to s tym vidiekom... no ako kedy. Moji ex z vidieka boli prave najhorsie typy neschopnych deti z mama hotelov :D Cize s tym nesuhlasim, to zalezi od rodicov a typu vychovy. Inak ale pravda, som vojenske decko a mam podobny nazor 🙂

divozienka26
21. jan 2017

vyhod router od wifi a nebude sa hrat 🙂

Strana
z2