Partner, ktorý bol v minulosti zasnúbený
Ahojte potrebujem poradiť. Mám partnera, ktorý mal predo mnou 4.5 ročný vzťah a mal mať aj svadbu. Boli zasnúbený ale pár mesiacov po požiadaní o ruku mu jeho ex vrátila snubný prsteň s tým že s ním nechce byť (dôvod bol aj že ho podviedla). Partner to znášal veľmi ťažko. Necelý rok od toho našiel mňa a začali sme spolu chodiť. Vidím že ma miluje a všetci z jeho okolia mi hovoria že je konečne šťastný že ho už nevidia utrápeného. Milujem ho aj keď mal akú takú minulosť. Snažím sa mu pomôcť ako len viem byť oporou. Rada by som mala s ním spoločnú budúcnosť chápete každá z nás túži mať svadbu byť v krásnych bielych šatoch a tak. V poslednej dobe (hlavne od mája kedy sa mal ženiť) som u neho začala pociťovať zmeny. Akoby sa bál pri mne urobiť hocijaký iný krok aby znovu netrpel. Povedal mi aj že sa unáhľovať nechce čo ho aj chápem netlačím ho do ničoho len to hovorí takým spôsobom akoby so mnou nechcel mať nič bližšie že mi nechce ublížiť a ani on sebe. Trápi ma to povedala som mu źe to vo mne evokuje akoby ma odstrkoval a chcel rozísť. On to popiera a ťažko sa s ním na túto tému hovorí. Chcem mu pomôcť ale neviem ako viem že ho to ešte bolí. Máte aj vy podobný vzťah ako ja? S mužom ktorý bol zasnúbený a tá jeho "vyvolená" ho podviedla a vrátila prsteň? Ako ste to znášali a ako ste to prekonali? Nechcem ho vidieť utrápeného lebo ma to bolí a trápim sa aj ja. Prosím vás ako mu pomôcť?
Ja som bola zasnubena 3 x a teraz som po stvrty x.
Dufam,ze moji byvaly neriesia s partnerkami take hovadiny 😂😂😂,lebo ja som uz na vsetkych zabudla 😜
Panebože aj ja som bola v minulosti uz raz zasnubená....nevydala som sa za neho 🙂 svet sa preto ze bol clovek zasnubeny nezrutil...nechapem ake to mozes mat take zmyslanie riesis uplne hluposti...ja som teraz zasnubena 3rok do svadby sa nehrniem vsak do dvochodku casu dost 🙂 ...takze tak... :D

@zooeynka pardon.. to nieje o tolerantnosti ale o blbosti.. potom sa cuduju taketo zeny, ze "zrazu" ich partner opusti kvoli inej.. no ja sa ani necudujem, lebo kde to nefunguje od sameho zaciatku, tak to nebude fungovat nikdy.. naivita v tomto pripade hra iba chlapovi do kariet..