icon

Partner ma nemiluje

ellaaaaa
26. mar 2016

Ahojte vytvorila som si novy nick lebo sa mi este stale trasu ruky a placem pri tomto co pisem. Zacalo to tak ze volala partnerova mama ze mame prist k nim ze oni idu na velku noc.prec ( kamaratovi) ze budeme mat prazdny byt ze uvarila jest (teraz byvame v jednoizbaku) moji rodicia nam mali coskoro kupit byt ze by som im to po castiach splacala. Lenze aj tak by s vnuckou neboli kedze budu prec. Tak som mu povedala ze nikam nejdem ked za pol roka ju nemohli prist pozriet. Len pre objasnenie on ma dlh 6000e. Nedava na malu momentalne nic vsetko platia moji rodicia. O dlhu som sa dozvedela az ked som bola.druhykrat tehotna. V hadke som mu povedala ze ci ho zaujima ze malej sa rozthli nohavice ze moji rodiciaa jej zasa kupili. A on odpovedal ze ci ich on roztrhol. A ze som mu nedoniesla peniaze na cigarety. Stale ani nepovedal svojim rodicom ze som druhykrat tehotna. Len mi povedal ze to mam ist zaa marekom a martinom ( boli to len kamarati nic viac). Uz sa s nimi ani nestretavam. Potom som v amoku vybehla na balkon a povedala mu ze preco sa tak sprava a on ma sotil ze som si aj trochu udrela brusko. Tak som utekala dnu a len plakala. On zabuchol dvere a odisiel a ja som uplne na dne :(

Strana
z2
lubka1983
27. mar 2016

@mamulka211 trapne je jedine to,ze je to vymysleny pribeh deciek kt sa tu nudia..
@annie13

ellaaaaa
autor
28. mar 2016

@lubka1983 ked ti je vsetko vymysleny pribeh naco sem chodis ? Vsetko je len vymyslene. Ked nevies ake je to prezivat problem a pytat si radu je to tvoj problem ale aspon sa tu nenavazaj do vsetkych zbohom

Strana
z2