Partner ma po každej hádke ingnoruje
Ahojte dievčatá
Mám taký "problém"otázku... Môj partner (sme spolu už 5 rokov ) ma po každej väčšej hádke úplne ignoruje neozve sa aj pár dní keď mu vypisujem(lebo toto ja dokážem fakt neviem si pomôcť 😒👎)tak nič absolútne mi ani len neodpíše hra urazeneho a dnes je to už druhý deň čo je zas "urazený" ja mu píšem dookola v každej sms že ak to chce ukončiť nech to urobí aspoň ako chlap nech mi normálne aspoň napíše že je koniec a hotovo nebudem to ďalej riešiť... Že keď sa chce rozísť nech mi napíše... A nič..nič nič nič toto ma neskutočne ubíja...
Inak aby ste boli v obraze ...ja mám 33 rokov on 42 neobývané spolu ale väčšinu času sme buď u mňa alebo u neho (to je na dlhšie)máme pekný vzťah pomáhame si ľúbime sa rozumieme si po každej stránke len ako píšem pri tých hádkach je to takto...... Neviem čo mám už robiť ako sa zachovať ďalej... Či sa mám ešte ozývať alebo nie alebo .....? poraďte prosím lebo ja som citlivá povaha a takéto veci a hlavne ignorácia ma strašne vyčerpávajú a je mi z toho smutno ďakujem za každý názor.
Zrovna takymto vypisovanim ako stihacka mu akurat tak pohladkas ego a chlapec bude trucovat este dlhsie. Idealne je neriesit, raz sa odrazi a ked prilezie, tak by som ho ignorovala ja.
@ckocka tak ťa transplantácia by nebol zlý nápad aspoň keby mu ju vymenili za o polovicu "mäkšiu"hlavu bolo by to fakt lepšie 😁👌
Posledné vety sú odpoveďou. Vyčerpávajúci vzťah bude len brať energiu, čas atď. Dokedy to vydržíš? Prvé, čo mi napadlo bolo - ignorácia je forma psychického týrania. Pardon😔
🙏ďakujem za odpoveď fakt je to asi to vhodné riešenie len ja sa musím prekonávať aby som ignorovala aspoň z polovice tak ako on 😔
Hej oni sú si dosť podobní, obaja majú vždy pocit že majú pravdu a neberú v úvahu že to môže byť aj inak.. raz si pamätám ako prerábali u našich kúpeľnu, pohádali sa na nejakej totálnej blbosti ohľadom tej kúpeľne.. ja som bola s nimi a na ulici sa hádali, vymenili si veci že sa rozchádzajú a sestra odišla.. ja som ostala so švagrom a nevedela som čo mám vlastne robiť.. tak ma odprevadil domov a ja som bola ešte v strese že sa rozišli.. o pár dní bol zase u nas akoby sa nič nestalo 🤣🤣 ale tak to boli mladí, emocni, teraz mi to príde vtipné..
Ja viem, mňa by tiež porazalo.keby má takto ignoroval, horšie sa to podľa mňa znasa aj preto, že spolu nebyvate.. ale keď vieš že takto reaguje vždy tak urob teraz šok pre neho a neozyvaj sa ani ty.. podľa mňa viac zneistie keď začneš reagovať rovnako.. keď sa zase udobrite, otvorené sa porozprávajte a nastavte si pravidlo pre hádku.. že cojaviem keď sa pohadafe nabudúce, nech aspoň čosi odpíše aby si vedela že je ok napr..
@mishka81 myslíš že to takto berie že mu hladkam ego tým že mu píšem... On je chorý (myslím tým kašeľ nádcha a tak 😁)a písala som ako mu je či mu je už lepšie aspoň... samozrejme sa ani neozval....ja som na tom tak isto je mi hrozne kašlem a všetko má bolí...som na PN dva dni on o Tom vie ale nezaujíma sa absolútne ako mi je... Proste je urazený a hotovo
Od takého chlapa preč, je to hnusný manipulátor a očividne mu vyhovuje že s vami takto máva. On si to totiž vyslovene užíva a robí mu dobre že ste na ňom závislá a že sa trapite. Časom to bude horšie a bude sa to stupňovať a tých kvázi pekných chvíľ bude menej a menej a tej ignorácia čoraz viac. Už teraz vás má tam kde chcel, obeť, ktorú psychicky depta a robí si s ňou čo chce. Ako babka na spagatiku. Normálny milujúci partner nepotrebuje druhého deptat a ani nijako trestať, toto robia len chorí jedinci. Keby si našiel nejaku raznejsiu babu, tak tá s ním po takom správaní rovno vyrazí dvere. Ale tieto indivíduá vyhľadávajú dobrácke povahy, ktoré nakoniec presvedčia že vlastne za všetky hádky je vinny ten druhý a aj trest si zaslúži. Odporúčam naozaj sa na takého chlapa vysrať.
@amedeofelisa nie je to skôr o povahe že jednoducho keď mu píšem často tak ho to vytáča a o to viac ma ignoruje ???lebo on zas nie je ten typ ako píšete že mne prikladá vinu za všetko....vie si priznať svoje ja zas vôbec nie som žiadna dobracka povaha som fakt rázna a viem si otvoriť "hubu 😁" takže ja nie som z tých jemných nežných zienok 😒
...to som si ako mladučká žena myslela tiež...potom som sa roky spamätávala z tyranie. Veľa šťastia a rozhodni sa vo SVOJ prospech!
Chces sa poradit a dostala si tu dost velmi rozumnych rad, len mam pocit, ze ich nejak ignorujes a stale ides dookola svoje ci je normalne spravat sa ako on... No nie, nie je. Bolo ti tu aj vysvetlene, ze je to skryta agresia v plnej parade. A je na tebe, ci chces s niecim takym zit alebo nie.
No nie je to normálne správanie, zažila som presne toto isté a časom to bolo na nevydržanie. Ten človek má mal obmotanu okolo prsta a ja som sa toľko natrapila a rozmýšľala že prečo neodpíše, nezavolá, nepride. Je to forma psych. týrania a normálny človek toto nerobí. Ja som si tiež vedela otvoriť zobák ale došlo to tak ďaleko že to nestačilo. Aj toto som zažila že ten človek mal v paži keď som bola chorá, lebo tito ľudia sú strašni sebci a skutočne milujú len samých seba. Keby vás ten chlap ľúbil, tak mu to nedá, povzniesol by sa nad nejakou hádkou, keď vie že na tom nie ste zdravotne ok. Ale ako vravím títo manipulatori a sebci vždy myslia len na seba a svoje záujmy.
Odporúčam knihu Muži sú z Marsu, ženy z Venuše. Je aj na YouTube ako audiokniha. Úplne to sedí na vášho muža 😄 mne to veľmi pomohlo pochopiť správanie toho môjho. Aj ja som sa tam našla a poučila, že keď ma chlap ignoruje, treba ho nechať tak 😉
Ja som do istej miery rovnaká - keď sa raz za sto rokov s niekým pohádam, tak ho pár hodín / dní nechcem ani vidieť ani sa s ním baviť a keď do mňa ten niekto rýpe a vtiera sa, tak to len zhoršuje. Potrebujem proste v kľude “vyfučať”. Ale nestáva sa to často a samozrejme nejaké neodkladné záležitosti viem odkomunikovať aj “cez zaťaté zuby”. A viem na rovinu povedať “prosím ťa teraz mi daj pokoj”.
Môže byť ale aj to, že ho takto baví, lebo je to labilný manipulátor a teší ho, keď má nad tebou moc a ty trpíš - a je to viac pravdepodobné ako prvá možnosť.
Prestaň mu liezť do toho arogantného zadku a uvidíš. A hlavne ho neatakuj s tým, že ak sa chce s tebou rozísť… keby chcel, tak to už dávno urobí ale zjavne nechce. Ak ty chceš skončiť s týmto toxickým vzťahom tak to urob a nenechávaj to naňho. On to nemá prečo urobiť, ty nie si v pozícii partnerky ale skôr obete, len ti to nejak nedochádza…
ahoj, kludne napis ss...
Nikdy by som sa chlapovi takto neprosila
Nemas ty mojho byvaleho😅 vek aj ta ignoracia by sedela 😅
tvoj priateľ ťa psychicky týra, toto je totiž forma psychického týrania. Tomuto hovoríš pekný vzťah? Päť rokov sa takto jeden k druhému správate? On ťa nemá za nič, vie veľmi dobre, že tvoje sebavedomie je nulové, že so celá bez seba z predstavy, že by sa neozval už nikdy a preto sa mu vtieraš? Máš v jeho očiach skutočne nulovú hodnotu. On nemá o čo bojovať, lebo ty si sama znížila svoju hodnotu na toto minimum. Cíti sa ako hrdina, že sa ho snažíš kontaktovať, vyslovene si to užíva, že ťa môže takto týrať, vie, že ty sa vždy priplazíš. Ja by som sa mu neozvala už nikdy, v 33 rokoch by ma ani nenapadlo komplikovať si život s takýmto mužom. Ale ty to nedokážeš, skús sa mu neozvať, skús aspoň týždeň ignorovať aj ty jeho a nechať ho, aby prišiel on a povedať mu, že toto ďalej tolerovať nebudeš, alebo sa bude správať ako dospelý muž, alebo to ďalej nemá zmysel. Lenže to by asi chcelo od teba veľké sebazaprenie.
A to načo ti je taký chlap? Čo je malé decko čo sa zduje a odíde? Tak sa chlap nesprava po hádke..a ty si trúba, že mu vypisuješ, prestaň s tým
@elizabet173 presne pre toto je ten moj uz byvali ako male decko zdute robilo mu dobre ked som mu vypisovala..neskor sa to uz prejavovalo aj inac take nenápadne psychicke tyranie..a doteraz je v tom,ze ja bola ta zla 😁
Ahoj, tak po nasledujúcej hádke sa skús prekonať a nepíš mu. Zavolaj kamoškám, choď do kina, na wellness, na drink a trošku si uži single život 😉. Aj keď len na pár dní 😁. Joooooj čo by som ja za to dala 😄. Ale ja už mám "záväzky" 😄😄😄.
@lenus1818 a stalo sa niekedy že keď si mu ty nepísala lebo si už mala dosť toho že sa ozval aj on prvý???lebo popravde za tých pár väčších hádok sa nestalo aby som sa ja neozvala to je pravda.... A asi s tým pocitom že proste on sa neozve lebo je tvrdohlavý ....mala som vždy pocit že keď sa mu neozvem ja on sa neozve už vôbec
@mikadooo vieš ono to sú tie moje blbé myšlienky že keď sa neozvem ja on sa neozve... A potom to mám v hlave stále že on sa už neozve resp nepríde vôbec..... Jasné tak ja ako taký čas nie som zatvorená v dome a nepozerám do steny normálne si žijem ďalej svoje ale celé dni ma to mrzí a myslím na to
Ak chces tento vzťah,tak jediné čo môžeš spraviť je po hádke sa mu neozvat. A čakať pokiaľ sa ozve on. Ak tak neurobí,budeš vedieť že mu jednoducho za to nestojís.
@elizabet173 áno máš pravdu ja viem že u mňa treba extra dávku sebazaprenia aby som sa neozvala raz som to dokázala tri dni ale to potom nejak sme sa stretli a bolo to už ok ale teda vtedy som sa neozvala vôbec ani jediná správa... U mňa skôr ide o tie myšlienky že sa "bojím"že sa potom on neozve sám od seba keď sa neozvem ja.... A trápi ma to lebo ho ľúbim...
@lenus1818 nesranduj 😂fakt?tiež takto ignoroval pár dní???a potom došiel niekedy aj on sám za tebou?alebo ozval sa sám prvý?
Nuž... Ja som taká povaha, že just by som sa zaťala a radšej by som rátala s možnosťou, že sa už neozve, ako sa mu doprosovať (raz, dvakrát, možno trikrát by som sa ozvala, ale keď chce byť chlapec odutý, tak veruže by som sa správala, akoby už nebol v mojom živote). Ešte je otázka, že ako sa chová potom, keď sa teda ozve. Či sa tvári, že sa nič nestalo, alebo sa viete o príčine hádky normálne pobaviť, alebo hodí automaticky vinu na teba a on vlastne za nič nemôže. Lebo aj to veľa napovedá.
@katies0410 a dokedy myslíš že mám takto čakať?kedy sa ozve sám prvý?koľko asi kedy proste už to bude cez čiaru a dlho?
Cim viac mu vypisujes, tym dlhsie trva jeho urazenie. Velmi jednoducha rovnica. Prestan sa pripominat, prestan ho drazdit a uvidis tu skratenu dobu, kym sa unormalni. Nezmenis ho, nevie alebo nechce to riesit inak.
Od 42 rocneho by som cakala viac rozumu. Neozyvaj sa mu,nevnucuj sa. Nabuduce,ked sa urazi,nic mu nenapis a uvidis,ze sa velmi rychlo odduje,lebo nude na pochybách. Je zvyknuty,ze sa mu vnucujes hned a toto ho prekvapi.

Ja by som sa mu neozvala. A keď by sa potom ozval on, neozvala by som sa naspäť. Keď sa vie ofučať ako sopliak, vie sa aj udobriť. A keby sa nechcel, no tak aspoň by bolo jasné, že sme skončili