Partner mal narodeniny, vonku sa napil a písal si s nejakou babou
Ani neviem prečo sem píšem, asi potrebujem vedieť názor nezainteresovaného človeka, asi potrebujem možno trošku slová podpory lebo sa to bojím povedať niekomu... Priateľ mal včera narodeniny tak šiel s kamarátmi von, zaviezla som ho tam, domov ho mal vraj doviezť bývalý kolega. Povedal že nebude dlho. Naposledy mi napísal o 11 večer, potom som si už šla ľahnúť ale nedalo sa mi zaspať. Nakoniec som nejak zaspala a o pol 3 ráno sa zobudila malinká tak som jej dala papať, priateľ ešte stále nebol doma. Písala som mu či je v poriadku. Zas neodpísal, až o štvrť na 5 ráno mi volal nech mu otvorím, neviem prečo keď mal kľúče, bol opitý nevedel mi to vysvetliť. V ruke držal mikinu a len krátke tričko a bundu mal oblečenú. Nepýtala som sa. Bola som v polospánku. Hneď šiel na záchod aj s mobilom. Dosť dlho tam bol. Potom si ľahol a zaspal s mobilom v ruke. Tak som mu ho šla dať na nočný stolík. Ale také to podvedomé zlé tušenie mi nedalo. Sám povedal že hocikedy si môžem prečítať jeho správy, vraj mi nič netají. Otvorím messenger a tam si písal s takou babou asi boli spolu vonku, ospravedlňoval sa jej tam, že ak spravil niečo zlé že nech mu to prepáči, že je opitý že sa mu páči, ona že za čo sa mi ospravedlňuješ veď sa nič nestalo a on že ,,skoro áno,, a posledná správa ma dostala. ,,Myslel som že budeme spolu,, ....v Tom momente bolesť neskutočná, slzy v očiach. Ja neviem čo si mám myslieť máme spolu 5 mesačné bábo. Je mu pri mne tak zle? 😪
@katarina1645 neobvinuj sa. Nie je to tvoja vina. Je to obycajny Magor ..prepac
Bohuzial som zazila podobne a viem ake to je. Ale na vsetko treba dvoch.
@katkazocele keby nemáme spolu dieťa je to celkom iné tiež by som sa hnevala ale toto...a keby sme boli zobratí tiež je to normálne!
@katarina1645 aha tak toto som nevedela že to má takto s tým alkoholom 😑
@katarina1645 a v druhom rade si myslim ze to nema nic s pitim alkoholu. Museli to uz zacat davnejsie.. ked si snou vypisuje..
@katkazocele veď to že to nie je že raz za čas si vypije
@katarina1645 katka ja som tu snáď najprísnejšia na neveru tu na MK spýtaj sa mojich prenasledovateliek, som vždy dávala rady opustiť neverníka! Keďže ja obhajujem tvojho chlapa, tak asi vidíš že je to divná situácia nie? Čítala som to 100krat hnusnejsie podvody a baby radali ostať a snažiť sa napraviť vzťah.
@ingush616 povedal že už ju nepozná že jeho sestra mu spomínala že u nich robí nejaká nová....ešte mi ju aj ukazoval na FB ..a ja potom nájdem správy s ňou...😔
@katkazocele v mladosti mohla flirtovat..no dnes má dieťa on aj ona.. To co tu porovnáva s?
@mk22 snažila som sa aby si spomenula že med mala vypité že človek nemá zábrany a strká jazyk tam kde by inak nestrcil 😉
@katkazocele ale všetko je iné keď máme dieťa
Máte malú dcéru, skúsila by som to vyriešiť k dobru vás všetkých 3 už len kvôli malej. Nie hneď rozchodom.
Ja by som na tvojom mieste napísala slečne ale v tvojom mene (nie útočné, ani drzo). Lebo on je chyba, on má voči tebe záväzky.
Sám ti navrhol že si ju vymaže z FB (to samozrejme sprav a pred tým nech ju aj blokne). Tak isto číslo a všetky sociálne siete kde ju má.
Keď príde z roboty sadla by som si sním a upozornila by som ho že ak sa to čo i len náznakom bude opakovať tak pôjdete od seba. Dala by som mu na javo že mu memontálne neveríš a že sa podľa toho budeš aj správať.
@tamitamitami preto som to hneď neriešila rozchodom
Hmm ukzoval ti pred 4 dňami, že to je jeho nová kolegyňa? a potom ti povie, že to je bývala kolegyňa? Tak nová alebo bývala? Nechápem teraz...lebo to je podstatný rozdiel...ak je nová, tak sa v práci stretávať budú tak či tak...a ak je bývala..kto vie, môžu kontakto udržiavať kadejakým spôsobom...To je jedna vec, ktorä mi nesedí.
Ďalšie...poviem ti vlastnú skúsenosť, ešte pred manželstvom, som mala priateľa, s ktorým som bola cca 2 roky, a tiež sme raz tak sedeli, boli sme na fb, pozerali nejaké videa....a ako každý dobre vie, vykakujú tam ľudia, ktorých možno poznáte...a bola tam tá dievčina...tak sa zasmial...ukázal mi, pozri, moja nová kolegyňa, trocha taká drbnutá, pojašená, ...hádzala na mňa pohľady od prvého dňa, tak sme sa s kolegami na tom zabávali...Celkom pekná babenka to bola...neriešila som to, veď to je normálne, že do práce prichádzajú noví a odchádzajú starí...potom ju raz za čas spomenul medzi rečou...všimla som si také čudné pohľady od jeho kamarátov...také úštipačné úsmevy, poznámky...nedalo mi to...tak som neskôr zistila, že on s tou babou niečo má...samozrejme nikto z jeho kámošov mi to nepovedal, hoci o tom každý vedel...tak som si jedného pekného dňa vzala voľno v práci a išla počkať priateľa k jeho práci...stála som tak nenápadne na boku budovy...a keď vychádzali, tak môj priateľ vychádzal v objatí s tou babenkou...Bol to "nádherný" pocit 😂 aj som sa zasmiala...žiadne nervy, žiaden smútok, žiaden plač...dlhšie som vedela, že sa niečo deje...pekne som k nim prišla, predstavila sa...Priateľ ostal stáť ako prikovaný, ona nechápala, nevedela o mne...bola som milá, slušná, dievčina o mne nevedela...tak som priateľovi povedala, že si prosím kľúče od môjho bytu a že cca o 2 hodinky ho pred dverami budú čakať jeho vecí...tej babe som popriala veľa šťastia v živote s ním...Bez zbytočného vyvádzania, bez hádok, bez kriku...prišiel si po vecí, ospravedlnil sa...ospravedlnenie som slušne s úsmevom prijala...a už ho nebolo...S tou babou sa oženil a majú 2 detí....ja som sa vydala za úžasného muža a mám 3 detí...občas sa vidíme v meste, pozdravíme...pokecáme...tá babena sa mi ospravedlnila tiež viackrát, že ju to mrzí, nevedela o mne ale že si ma váži práve preto, že som sa zachovala ako som sa zachovala...takže treba človeka nechat ísť ak chce...lebo možno aj teba čaká niečo lepšie a ak sa ti aj ponúkol, že odíde a bude platiť na dieťa...ružovo to nevidím...keďže zvažoval aj túto možnosť
@mimka2019 veď práve najskôr sa spýtal či má odísť keď mu neverim, potom začal hovoriť že s ňou nič nemá a potom sám od seba povie že ak chcem on odíde a bude mi platiť na malú aby sme sa nemuseli sťahovať...miesto toho aby hovoril že prepáč že ma lubi tak povie toto. To ma zamrzelo že vôbec nás tou možnosťou uvažoval ,😪
@mimka2019 súhlasím a vetou že kolegovia sa budú len smiať a hádzať pohľady, ale nič nepovedia ☝️😤 veď to sa nerobí starať sa do cudzích vzťahoch 😑 taká teória sa razí aj tu na MK a mne to bolo veľmi jasné zdôraznene že mám držať jazyk za zubami 🥲
@katarina1645 ja si myslím že to zvládnete! Ste ešte mlady, len sa musíte stanoviť hranice 👏
@katkazocele preto sa to asi nestane celospolocenskou normou, je to len tvoj zazitok
@katkazocele ale no 🙂
@tamitamitami to ze si ju "vsade" blokne nic nevyriesi. Existuje predsa milion dalsich apiek kde si ju znova najde a budu si pisat tajne. Alebo ked si aj realne nebude pisat s nou, bude si pisat s inou. Toto je len take oddalovanie krutej reality.
@katarina1645 urcite to nemas povedat ze to nevadi, proste, spravil to neda sa to vratit spat, musis sa uz len ty rozhodnut ako to bude medzi vami, plus daj mu to patricne pocitit, a nie je normalne ked niekto bozkavaniekoho ineho sice nie ste manzelia, ale proste mate zavazok voci dietatu to uz tam mu malo cinknut a nie tam s druihou sa oblizovat, moj keby tak spravil tak si to len tak nevyzehli plus dam mu to riadne vyzrat
@mimka2019 je to baba ktorá začala robiť vo firme kde robil predtým a aj ja kým som šla na materskú. Keďže šiel oslavovať narodky s jeho bývalými kolegami lebo tam robí aj jeho sestra tak a tie dve sa kamarátia tak šla aj ona
@katkazocele áno pamätám si tú diskusiu, kde ti vraveli, aby si sa nemiešala do cudzích vecí 😀 a po pravde, ja by som sa nemiešala tiež, nech si to vyrieší každý po svojom...ja som tiež pracovala v prostredí, kde keď prišiel niekto nový, tak chalani hneď pokukovali, hneď sa zoznamovali, aj keď mali doma ženy a detí...veľakrát som videla objatia, dotyky...po práci ruka v ruke...ale nemiešala som sa...nebol to môj problém...jednému som sa snažila dohovoriť...mal ženu s dieťaťom doma a bola aj tehotná a on sa v práci túlil k novej mladej babenke, tuším jej niekto povedal, že má doma detí a ženu...bolo obdobie, kedy bolo vidieť, že tá baba je smutná a sklamaná...jemu som povedala, že nech sa uvedomí, čo robí...lebo nakoniec ostane sám...a skončilo to tak, že ten muž dal výpoveď v práci...ale vídavala som ich ešte v meste spolu občas...ako kolegyňa a kamarátka sa môžeš porozprávať s dotyčným človekom, či už je to žena alebo muž ..ale nikdy...nikdy nekontaktuj manžela alebo manželku dotyčného človeka...nechaj to na nich...
@azurova99 nech sa snažím na to pozrieť z akéhokoľvek pohľadu ( keď čítam tie správy) tak mi z toho vychádza len že spolu čosi mali ...
@katarina1645
Aha...a čo tak sa spýtať na názor jeho sestry? Keď sa kamarátia, tak možno vyvráti všetko o čom pochybuješ...možno o tom niečo vie, možno sa jej kamarátka zdôverila...a ak je kámoška s jeho sestrou, tak určite vie, že má teba a dieťa...ach jaj...zamotané je to riadne 😏
@mimka2019 vraj ona odtiaľ odišla že jej bolo zle tak mi nebude mať čo povedať asi ...a presne viem že povie že isto spolu nič nemali aj keď by aj mali
@katarina1645 Nuz vidim ze tu budes pisat o par mesiacov ze ta riadne oj.... . Niekomu sa neda pomoct.
@katarina1645 no Dočítala som čo z toho vzniklo. A poviem ti že keď toto robi chlap ktorý má doma ženu s malinkými babatkom čo myslíš že bude za pár rokov? Ja by som ho pekne poslala k vode bude to zo začiatku ťažké ale vsetko sa da ja si neviem predstavit sa na neho čo i len pozriet keby sa prelizoval s inou. Je jedno či mal vypité. Nikdy mu verit nebudeš keď niekde pôjde a podobne. A ako sa hovori VO VINE JE PRAVDA. Ja by som mu neverila a hrabala sa prec.
@katarina1645 od včera som rozmýšľala ako by som sa zachovala ja, dokonca sme to prebrali s manželom. Chápem, že ťa celá táto zrada dostala na kolená a ešte všetko vnímaš veľmi emocionálne a citlivo (práve preto, že si čerstvá mamička- tiež som si tým prešla a emócie som vtedy vnímala oveľa intenzívnejšie). Tiež som presvedčená, že bola minimálne pusa , no mňa zarazilo, že prišiel s možnosťou platiť na dcéru. Ako závratne rýchlo sa vzdal rodiny. Možno to všetko je len jeho obranný mechanizmus lebo sa hanbí ešte aj sám pred sebou, možno naozaj chce byť niekde inde, možno... Nezaťahovala by som do toho svoje okolie ani blízkych- nie je objektívne. Preto navrhujem, skúste partnerskú poradňu- jednak, ak o Vás stojí tak prikývne bez okolkov (muži nemajú väčšinou takéto priame rozoberanie vzťahu) a jednak nezainteresovanej osobe zhodnotíte či vlastne chcete-jeden alebo druhý, byť spolu alebo budete hľadať šťastie inde.
Môžeš skúsiť prehodiť medzi normálnym rozhovorom o bežných veciach veru napríklad Bozkáva sa lepšie ako ja .... Človek sa zvykne pozabudnúť a povie aj čo nechce 😅
Ale úprimne zbytočne sa v tom budeš hrabať a zisťovať ďalej. Iba ťa to bude trápiť.
Robila by som poriadky s ním nech sa už nič také nestane.

@azurova99 tak tak je veľa takých žien 🙏😈